Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

Mano muravej setas jau nepamenu kada, isdygo tik uzvakar blink.gif jau planavau mesti ir pamaciau, kad kalasi blush2.gif
Askeriukas mane nsutebino savo digymo greiciu, o sitas tai savo lietumu tongue.gif ...
Atsakyti
Uz kokios savaites ir as vel pasisesiu kelis agurkus.. Tik nutariau anuos veliau persodinti i siltnami-kazkaip reikia man liepos 1 d. agurku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 04 03, 19:46)
Mano muravej setas jau nepamenu kada, isdygo tik uzvakar  blink.gif 

pas mane muravei ir kustovoi labai greitai prasikalė, bet labai jau lėtai tikruosius lapelius augina, api eantrą lapą net bijau pasvajot- gal motinos dienai, nes stovi vėsiai gana, nors ir šviesiai, tai kaip lauke, praktiškai, tik užvėja ir dieną šilta labai. Šiaip žali gražūs, bet jau toooooki lėtapėdžiai kad doh.gif doh.gif doh.gif na gal įsivažiuos dar,tikiuosi
Atsakyti
paskutines naujienos is mano Askeriuko
nepamenu kuria cia diena nuroviau jam galva, kita diena pradejo dideti visi nuzydeje agurkiukai vienu metu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 04 08, 14:15)
paskutines naujienos is mano Askeriuko
nepamenu kuria cia diena nuroviau jam galva, kita diena pradejo dideti visi nuzydeje agurkiukai vienu metu  thumbup.gif

dieve dieve, kaip gražu smile.gif
net pakvipo
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 04 08, 13:15)
nepamenu kuria cia diena nuroviau jam galva, kita diena pradejo dideti visi nuzydeje agurkiukai vienu metu  thumbup.gif

va ko, pasirodo, reikėjo bigsmile.gif Begalviai, škias, geriau dera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 08, 13:26)
va ko, pasirodo, reikėjo  bigsmile.gif  Begalviai, škias, geriau dera  biggrin.gif

jooo..mociute iki siol negali man atleist uz tai kad jos milimam agurkui galva nuroviau biggrin.gif gi sakau bus tu agurku, gi 5 pazastis virsuje palikau... nu bet ji vis kartoja reikejo spogata tampyti per visa langa smile.gif... bet kas is to tureciau kruva ziedu ir nei vieno agurko ax.gif
Atsakyti
Tany, super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Greit bus agurkų su grietine wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 04 08, 13:34)
bet kas is to tureciau kruva ziedu ir nei vieno agurko  ax.gif

gal reik ir man savo augintiniui galvą patrumpint g.gif Nei perpus nėr toks didelis kaip tavo, ale visas apsiagurkavęs, puokštėm tie agurkiukai kėpso, o augt visai nesiruošia. Matyt, vis dėlto neužtenka jėgų visiems išmaitint.. Teks arba primaitint, arba apskabyt.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 08, 14:15)
gal reik ir man savo augintiniui galvą patrumpint  g.gif  Nei perpus nėr toks didelis kaip tavo, ale visas apsiagurkavęs, puokštėm tie agurkiukai kėpso, o augt visai nesiruošia. Matyt, vis dėlto neužtenka jėgų visiems išmaitint.. Teks arba primaitint, arba apskabyt.

tai jei nera toks didelis, tai gal netrumpink, geriau paserk ax.gif aisku jei nori kuo greiciau agurku, tai manau patrumpinimas duos tikrai ankstesni derliu, nes visas jegas atiduos agurku auginimui, o ne stiebui
Atsakyti
[quote=tany,2013 04 08, 14:15]
Oi koks grožis mes visa šeima pasidžiaugėm tavo augintiniu 4u.gif . Mano Ūla sako geras biggrin.gif .
Atsakyti
Mano kovo 27 dieną sėtas agurkas tik šiandien išlindo.Jau buvau aš jį nurašius,tai užvakar dar vieną sėklą įkišau.Tai jei ir ta sudygs,turėsiu ant palangės ir malčiką,ir dirigentą ax.gif
Atsakyti