Askeriukas mane nsutebino savo digymo greiciu, o sitas tai savo lietumu
Mano muravej setas jau nepamenu kada, isdygo tik uzvakar
jau planavau mesti ir pamaciau, kad kalasi
...
Uz kokios savaites ir as vel pasisesiu kelis agurkus.. Tik nutariau anuos veliau persodinti i siltnami-kazkaip reikia man liepos 1 d. agurku
QUOTE(tany @ 2013 04 03, 19:46)
pas mane muravei ir kustovoi labai greitai prasikalė, bet labai jau lėtai tikruosius lapelius augina, api eantrą lapą net bijau pasvajot- gal motinos dienai, nes stovi vėsiai gana, nors ir šviesiai, tai kaip lauke, praktiškai, tik užvėja ir dieną šilta labai. Šiaip žali gražūs, bet jau toooooki lėtapėdžiai kad
QUOTE(tany @ 2013 04 08, 14:15)
paskutines naujienos is mano Askeriuko
nepamenu kuria cia diena nuroviau jam galva, kita diena pradejo dideti visi nuzydeje agurkiukai vienu metu
nepamenu kuria cia diena nuroviau jam galva, kita diena pradejo dideti visi nuzydeje agurkiukai vienu metu
dieve dieve, kaip gražu
net pakvipo
QUOTE(tany @ 2013 04 08, 13:15)
va ko, pasirodo, reikėjo
QUOTE(saintlina @ 2013 04 08, 13:26)
jooo..mociute iki siol negali man atleist uz tai kad jos milimam agurkui galva nuroviau
Tany, super
Greit bus agurkų su grietine
QUOTE(tany @ 2013 04 08, 13:34)
gal reik ir man savo augintiniui galvą patrumpint
QUOTE(saintlina @ 2013 04 08, 14:15)
gal reik ir man savo augintiniui galvą patrumpint
Nei perpus nėr toks didelis kaip tavo, ale visas apsiagurkavęs, puokštėm tie agurkiukai kėpso, o augt visai nesiruošia. Matyt, vis dėlto neužtenka jėgų visiems išmaitint.. Teks arba primaitint, arba apskabyt.
tai jei nera toks didelis, tai gal netrumpink, geriau paserk
[quote=tany,2013 04 08, 14:15]
Oi koks grožis mes visa šeima pasidžiaugėm tavo augintiniu
. Mano Ūla sako geras
.
Oi koks grožis mes visa šeima pasidžiaugėm tavo augintiniu
Mano kovo 27 dieną sėtas agurkas tik šiandien išlindo.Jau buvau aš jį nurašius,tai užvakar dar vieną sėklą įkišau.Tai jei ir ta sudygs,turėsiu ant palangės ir malčiką,ir dirigentą