Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(Eiryn @ 2013 04 26, 11:27)
Sveiki, aš čia pirmametė viso ko auginime, tai norėjau paklausti labiau patyrusių. Pasisėjau polan h agurkų, sudygo puikiai, auga puikiai, tik klausimas kyla dėl auginimo, kai jau galėsiu sodinti į lauką tai galėsiu pasodinus uždengti balta agro plevele? Ir po ja laikyti visą laiką, tik atsidengti nusiraškyti agurkiukų ar čia ne tokia rūšis? Ar reiktų laikyti neuždengtą?

šiaip galėsit, aišku.
O aš plėvelę po kurio laiko nuimu. Kai jau praeina šalnų pavojus, man kur kas patogiau agurkai be priedangos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 26, 13:04)
šiaip galėsit, aišku.

Ačiū 4u.gif O kaip dėl bitučių? Ar nereikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2013 04 26, 12:36)
Ačiū  4u.gif O kaip dėl bitučių? Ar nereikia?  g.gif

man rodos, Polan savidulkiai. Bet pažiūrėkit ant pakelio, ką rašo.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 26, 14:03)
man rodos, Polan savidulkiai. Bet pažiūrėkit ant pakelio, ką rašo.

Tas ir blogiausia kad nieko nerašo doh.gif Bandžiau ieškoti dar ir internete tai vienur rašo, kad skirtas auginti lauke o kitur kad auginami nešildomuose polietileniniuose šiltnamiuose ir lauke g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, temos neseku, gal galėčiau pasiteirauti. Mano agurkai paprasti salotiniai žydi, bet meta žiedelius. Kas jiems galėtų būti. Per sausa, ar per ankšta? Ačiū
Atsakyti
Sveikut3s, paskaiciau kelis lapus atgal bet neradau atsakymo - ar kas nors jau daigina agurkus skirtus siltnamiui ?
Pas mane vienas daigas yra, sekmingai grudinasi kartu su pomidorais siltnamyje, jau antra savaite. Setas kovo pabaigoje saip pabandymui ax.gif

Eiryn, o tu jau laukui skirtus agurku susidaiginai ? Ar ne per anksti dar jiem g.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 04 27, 10:04)
Eiryn, o tu jau laukui skirtus agurku susidaiginai ? Ar ne per anksti dar jiem  g.gif

Ryškiai per anksti, pirmi metai pirmos nesamonės, gyveni žmogus ir mokaisi, kitais metais taip nedarysiu blush2.gif biggrin.gif bet tai kad čia pas mane viskas auga nesvietišku greičiu ir dydžiu doh.gif Uošvienė irgi tuo pačiu metu daiginosi tik ji šiltnamiui, pas ją dar visai mažučiai, o aš jau persodinau į didžiulius vazonus ir parišau prie kuoliukų doh.gif
Atsakyti
agurkai labai jautrūs šaltam dirvožemiui ir orui. Tai į nešildomą šiltnamį sėsiu šią 5.13-19 savaitę. Lauko tuneliuke taip pat tokiu laiku, pasiteisino jau toks laikas. Ir su daigais jau nebežaidžiu. Tuneliuke net ir naktį nelabai stipriai atšąla, todėl greit derėt pradeda.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 27, 10:41)
agurkai labai jautrūs šaltam dirvožemiui ir orui. Tai į nešildomą šiltnamį sėsiu šią 5.13-19 savaitę. Lauko tuneliuke taip pat tokiu laiku, pasiteisino jau toks laikas. Ir su daigais jau nebežaidžiu. Tuneliuke net ir naktį nelabai stipriai atšąla, todėl greit derėt pradeda.

Aciu uz dienas orientyrui. Laukui kr as nedaiginsiu, vistiek jie pagrinde ziemai daromi, o vat siltnamyje tai norisi ankstesnio derliaus, tsi pasejau siandien 4 seklas, namie aisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 04 27, 10:04)
Sveikut3s, paskaiciau kelis lapus atgal bet neradau atsakymo - ar kas nors jau daigina agurkus skirtus siltnamiui ?
Pas mane vienas daigas yra, sekmingai grudinasi kartu su pomidorais siltnamyje, jau antra savaite. Setas kovo pabaigoje saip pabandymui  ax.gif

Eiryn, o tu jau laukui skirtus agurku susidaiginai ? Ar ne per anksti dar jiem  g.gif

As visada daiginu siltnamiui, dabar uodegytes tik pradeda iskist is induku, sodinsiu apie geguzes viduri i siltnami manau.
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2013 04 27, 12:21)
As visada daiginu siltnamiui, dabar uodegytes tik pradeda iskist is induku, sodinsiu apie geguzes viduri i siltnami manau.

Ir as siltnamiui daiginu smile.gif
Dar uzmerkiau seklytes is jusu gauto moliugo blush2.gif
Atsakyti
matuke, teisingai padaret biggrin.gif pas mane irgi dabar uzmerktos is paskutinio didziausio, laukiu kol uodegeles parodys biggrin.gif
Atsakyti