Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

Gryzau is lauko, tai kur ant atramu agurkai pas mane lips apgenejau soninius uglius ir apatines agurku uzuomazgas nuskabiau. Tegul dar paauga, nes po krusos apdauzyti jie pas mane. Kazkaip kad ir kaip norisi agurkeliu jau, bet nesinori augalo nukankinti tokio apdauzyto. Kur naturaliai ant zemes voliojasi, tai nieko nedariau. Lai bujoja. Kustavoj, tai kol kas niekuo neissiskiria is kitu.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 06 10, 07:03)
Genimi šiltnamio agurkai. Skilčialapius palik, dar netyčia pažeisi šaknies kaklelį ir susistabdo augimas. Lauko agurkus siūlyčiau palikti ramybėje, gal ne per tankiai pasėti.

Aisku, palieku tuomet ramybej.
As cia klausiau apie siltnaminius agurkus, su lauko kaip ir viskas aisku 4u.gif

Skaitau apie ta genejima, turbut visiska blondine pasidariau, reik man filmuotos medziagos biggrin.gif ,kad vos ne su pirstu parodytu kas ir kaip. Kazkada buvo ikeltas filmukas apie agurku auginima, as veliau nuoroda buvau ikelus, neberandu nors uzmusk doh.gif Taip norisi perziureti, nes kai ziurejau, ne iki agurku dar buvo, daug ka praleidau pro akis neisidemedama, kitus darbus bedirbdama. Gal kas turit ssisaugojus? Tokia motera pasakoja apie visa auginimo eiga, gan ilgas filmukas, apie 2 val.

p.s ziuriu Gaudvile issirase is supermamku, kazi kodel unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 06 10, 10:03)
Aisku, palieku tuomet ramybej.
As cia klausiau apie siltnaminius agurkus, su lauko kaip ir viskas aisku  4u.gif

Skaitau apie ta genejima, turbut visiska blondine pasidariau, reik man filmuotos medziagos  biggrin.gif ,kad vos ne su pirstu parodytu kas ir kaip. Kazkada buvo ikeltas filmukas apie agurku auginima, as veliau nuoroda buvau ikelus, neberandu nors uzmusk  doh.gif Taip norisi perziureti, nes kai ziurejau, ne iki agurku dar buvo, daug ka praleidau pro akis neisidemedama, kitus darbus bedirbdama. Gal kas turit ssisaugojus? Tokia motera pasakoja apie visa auginimo eiga, gan ilgas filmukas, apie 2 val.

p.s ziuriu Gaudvile issirase is supermamku, kazi kodel  unsure.gif

turbut vel su ko nors susikoliojo smile.gif...neiko uzsiregistruos is naujo...pratrina karts nuo kart savo "Log`a"
Atsakyti
To filmuko ,atrodo ,nebera,buvau kazkada bandžius pasijungti pagal nuorodą.
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 06 10, 11:40)
To filmuko ,atrodo ,nebera,buvau kazkada bandžius pasijungti pagal nuorodą.

Idomiai g.gif
O nuoroda gal turit issisaugojus?
Radau pagaliau, tiksliai nebera, gaila, bet nieko nepadarysi, ten labai aiskiai rode ta moteryte apie visus skabymus, palikimus, kazkas galvoj dar liko, bet norejau pasiziureti dar karteli, dabar kaip tik aktualu.
Va ka raso:
"огурцы,как выращивать огурц..." Аккаунт YouTube, связанный с этим видео, удален за неоднократное нарушение авторских прав.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 10 birželio 2013 - 12:05
Pasejau agurkus. Tiesa i indelius, nes darze pas mane megsta kazkas kopustus pakramtyti, tai nerizikavau. Kaime nieko gudraus neradau, tai sejau ka pavyko surasti Lider H ir Julian F1. 13 daigu bus, uzteks turbut g.gif Tupes indeliai siltnamyje, kol pora lapuku tikru uzsiaugins, tada jau nesiu darzan. Jei dar derlingi metai bus, tai uzsiversiu agurkais tikrai. Bet tai ka daryti, jei pas mane darze nenori augti melionai ir arbuzu vos keli daigai grazus doh.gif Siltnamyje va pasaka jiems. Bet gi tens daug nesukisi.
Atsakyti
laba diena,


Mano šiltnaminiai agurkai mezga kaip pašėlę, bet tie mažiukai agurkiukai gelsta. Kas galėtų būti jiems? Gal pats augalas jau per vešlus? nes per nepilna savaite tiek užaugo viskas šilnamyje, kad vos pažinau tas džiungles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 06 10, 11:59)
Pasejau agurkus. Tiesa i indelius, nes darze pas mane megsta kazkas kopustus pakramtyti, tai nerizikavau. Kaime nieko gudraus neradau, tai sejau ka pavyko surasti Lider H ir Julian F1. 13 daigu bus, uzteks turbut  g.gif Tupes indeliai siltnamyje, kol pora lapuku tikru uzsiaugins, tada jau nesiu darzan. Jei dar derlingi metai bus, tai uzsiversiu agurkais tikrai. Bet tai ka daryti, jei pas mane darze nenori augti melionai ir arbuzu vos keli daigai grazus  doh.gif  Siltnamyje va pasaka jiems. Bet gi tens daug nesukisi.

As kai lauike sejau, ant kiekvieno agurko uzvoziau majonezini, silkini kibiriuka, prasikale visi nepriekaistingai, ir nei vieno nenuvalge, sliuzu, visokiu sraigiu taip pat pilna, kaip ir pas kitas smile.gif Dabar jau atvozti visi, tikri lapeliai yra, jau nebetaip baisu
beieskodama to filmuko, radau toki .Tik nededu tokiu dideliu indu, man isdygo per 2 paras, nei persodineti nebereikejo, tik apmulciavau viska, labai patogu, aplink kibiriukus uzmeti zoles, o kai nuimi viskas savose vietose. Kazkaip man labiau patinka is kart i zeme agurkus kisti, vietoj auga, nebereikia jiems jokios adaptacijos persodinant. http://www.youtube.c...h?v=T7exz0NTxy0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 10 birželio 2013 - 12:13
Tas pats filmukas,atrodo
http://www.youtube.c...ature=endscreen
Genejimas apie 50 minute,pries tai aiskinta,kodel gelsta agurų užuomazgos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 10 birželio 2013 - 12:58
QUOTE(daimura @ 2013 06 10, 09:06)

Ar kuri augina Kustovoj? Mane tai jie stebina, jau nuo pat pirmo lapo krūmai darosi.

nu turu kelis- tas kur darbe bliūde auginamas taitoks lipantis, ištįsęs patapo, liaunokas, sakyčiau, o kurie lauke- tai galingas daigas, apžėlęs visas, jaučiu kai išsprogs visos atžalos į šonus- bus vaizdelis geras wub.gif dabar tai tvirtumu skiriasi nuo kitų, stypso koks sprindis, bet toks kitoks, maknotas labiau, lapai dar prigludę, vystymosi stadijoje, na sunku nupasakot. Šiandien lyja labai tai nepariodysiu, o iki kol nuklamposiu iki jų- jau gali būt krūmas, ne daigas pasidaręs. Tikiuosi derliaus aš iš jo skanaus ax.gif
kuzniečikas ir avant/avans irgi skanūs man, jau paragauti, bet jie tradiciniai, lipantys.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 06 10, 14:05)
nu turu kelis- tas kur darbe bliūde auginamas taitoks lipantis, ištįsęs patapo, liaunokas, sakyčiau, o kurie lauke- tai galingas daigas, apžėlęs visas, jaučiu kai išsprogs visos atžalos į šonus- bus vaizdelis geras  wub.gif  dabar tai tvirtumu skiriasi nuo kitų, stypso koks sprindis, bet toks kitoks, maknotas labiau, lapai dar prigludę, vystymosi stadijoje, na sunku nupasakot. Šiandien lyja labai tai nepariodysiu, o iki kol nuklamposiu iki jų- jau gali būt krūmas, ne daigas pasidaręs. Tikiuosi derliaus aš iš jo skanaus  ax.gif 
kuzniečikas ir avant/avans irgi skanūs man, jau paragauti, bet jie tradiciniai, lipantys.

rolleyes.gif o kur tokias sėklas pirkot
Atsakyti
sėklelė remia rusiškomis:)
Atsakyti