Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

QUOTE(siauliete83 @ 2012 08 14, 17:36)

Bet jums reikia is naujo prasyma rasyti del 52 lt,kad moketu,be to tegul vyras stojasi i birza,tada galesit ir soc.pasalpa tvarkitis,jeigu zmogui neiseina po 350 lt.
Atsakyti
i birza tik po puse metu nesx atsisake darbo isbrauke bet jei vyras nestovi darbo birzoje ar gausiu pinigelius uz vaika
Atsakyti
QUOTE(siauliete83 @ 2012 08 15, 16:50)
i birza tik po puse metu nesx atsisake darbo isbrauke bet jei vyras nestovi darbo birzoje ar gausiu pinigelius uz vaika

Vaiko pinigus skaiciuoja is praejusiu metu pajamu,o ne is situ metu.
Atsakyti
Noriu paklausti smile.gif dekretas baigesi liepos 29d. tai as vaiko pinigelius gausiu tik rugseji ar rugpjuti turi pervesti?
Atsakyti
QUOTE(Kitte @ 2012 08 16, 09:55)
Noriu paklausti smile.gif dekretas baigesi liepos 29d. tai as vaiko pinigelius gausiu tik rugseji ar rugpjuti turi pervesti?

Man taip pat baigiasi liepos 29d. tai is sodros sake,kad pinigelius gausiu tik rugsejo 15d. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 08 15, 19:48)
Vaiko pinigus skaiciuoja is praejusiu metu pajamu,o ne is situ metu.

Tas tai žinoma, bet kai skaičiuos kažkada iš praitų metų ir pamatys, kad praitais metais vyras nestovėjo darbo biržoje? Kaip čia yra iš tikro? Gal kas galite pakomentuoti?
Atsakyti
Sveikūtės 4u.gif turiu klausimėlį blush2.gif esu jauna mamytė, laukiuosi sūnaus. Aš nesu išdirbusi 18mėn., todėl žinau, kad negausiu jokios paramos, bet sūnelio tetis irgi neišdirbęs nė mėnesio LT ir dabar stovim biržoje. Jis tiesa dirba programuotoju, bet neoficialiai ax.gif tai negi mūsų niekaip valstybė negali paremti? Tos vienkartinės išmokos tikrai neužteks, o ir tečio darbas toks, kad nežinai ar kitą mėnesį bus pinigėlio.. unsure.gif verysad.gif Mes nesame nei susirašę, nieko..
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2012 08 16, 20:25)
Tas tai žinoma, bet kai skaičiuos kažkada iš praitų metų ir pamatys, kad praitais metais vyras nestovėjo darbo biržoje? Kaip čia yra iš tikro? Gal kas galite pakomentuoti?

Del vaiko pinigu ziurima i pajamas,o ne i tai kas kur stovi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Filonox @ 2012 08 16, 20:48)
Sveikūtės  4u.gif turiu klausimėlį  blush2.gif  esu jauna mamytė, laukiuosi sūnaus. Aš nesu išdirbusi 18mėn., todėl žinau, kad negausiu jokios paramos, bet sūnelio tetis irgi neišdirbęs nė mėnesio LT ir dabar stovim biržoje. Jis tiesa dirba programuotoju, bet neoficialiai  ax.gif tai negi mūsų niekaip valstybė negali paremti? Tos vienkartinės išmokos tikrai neužteks, o ir tečio darbas toks, kad nežinai ar kitą mėnesį bus pinigėlio..  unsure.gif  verysad.gif Mes nesame nei susirašę, nieko..

Galit kreiptis del soc.pasalpos,nes jums neiseina zmogui po 350 lt.
Atsakyti
Turiu klausimeli.

09-11 dukrelei sukaks dveji, siuo metu laukiuosi antro ir zadu pratesti VPA iki treju metu. Taigi akivaizdu, kad iki antrojo mazylio dekreto pradzios busiu be pajamu (nuo 09-12 iki kazkada sausi).
Norejau pasiteirauti, ar yra dar kokios ismokos vaikams? Nezinau kaip tiksliai formuluoti klausima, nes niekada nieko is nieko "neprasiau" ir negavau, isskyrus savo DU, Sodros ismokas ir 1430 is savivaldybes...
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2012 08 16, 23:53)
Turiu klausimeli.

09-11 dukrelei sukaks dveji, siuo metu laukiuosi antro ir zadu pratesti VPA iki treju metu. Taigi akivaizdu, kad iki antrojo mazylio dekreto pradzios busiu be pajamu (nuo 09-12 iki kazkada sausi).
Norejau pasiteirauti, ar yra dar kokios ismokos vaikams? Nezinau kaip tiksliai formuluoti klausima, nes niekada nieko is nieko "neprasiau" ir negavau, isskyrus savo DU, Sodros ismokas ir 1430 is savivaldybes...

Seimai yra soc.pasalpa,jeigu pajamos nevirsija zmogui 350 lt.Maisto paketai,jeigu nevirsija zmogui 525 lt,kompensacijos ir vaiko pinigai po 5 lt,jeigu praeitu metu pajamos nevirsija zmogui 525 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 17 rugpjūčio 2012 - 05:32
As ir turiu klausimeli panasu i auksciau uzduota.. esu vpa trecius metus ir kaip zinia jokiu pasalpu negaunu. ar mums priklausytu kokia tai pasalpa? p.s vaika auginu viena..
aciu kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute2006 @ 2012 08 17, 15:09)
As ir turiu klausimeli panasu i auksciau uzduota.. esu vpa trecius metus ir kaip zinia jokiu pasalpu negaunu. ar mums priklausytu kokia tai pasalpa? p.s vaika auginu viena..
aciu kas atsakys  4u.gif

Jeigu alimentai priteisti,tai galit tvarkitis dviems,jeigu neiseina po 350 lt,o jeigu nepriteisti,tai tik vaikui galit soc.pasalpa tvarkiti.
Atsakyti