Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

labukas. Norėjau paklausti, nes mano draugė kažką man subalamutijo. Sako, kad keitėsi išmokų mokėjimo tvarka ir kiekvienam nariui ne po 525 lt turi išeit, o jau po gerokai mažiau. Ar tai tiesa?
pvz., mums neišeina po 525 Lt/mėn., bet paskaičiavus pagal pernykštę deklaraciją, dar išeina. Vadinas laukt reiktų sekančio GP deklaravimo??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2012 08 18, 16:24)
labukas. Norėjau paklausti, nes mano draugė kažką man subalamutijo. Sako, kad keitėsi išmokų mokėjimo tvarka ir kiekvienam nariui ne po 525 lt turi išeit, o jau po gerokai mažiau. Ar tai tiesa?
pvz., mums neišeina po 525 Lt/mėn., bet paskaičiavus pagal pernykštę deklaraciją, dar išeina. Vadinas laukt reiktų sekančio GP deklaravimo???  g.gif

Netiesa.Kad siais metais gaudineti,tai reikia ziureti praeitu metu pajamas ir jos turi nevirsiti zmogui po 525 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 18 rugpjūčio 2012 - 15:41
noriu pasiklausti...del tu 70 ir 40proc
jei tie 40proc gaunas tik 365, tai tiek ir gausiu ar visgi yra kazkoks minimumas nustatytas?
Atsakyti
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2012 08 20, 12:01)
noriu pasiklausti...del tu 70 ir 40proc
jei tie 40proc gaunas tik 365, tai tiek ir gausiu ar visgi yra kazkoks minimumas nustatytas?

Gausit "grindis" 496 lt - mokesciai.
Atsakyti
Labas merginos.Turiu klausimą : ar reikia stovėti darbo biržoje norint gauti pinigus mokyklinėm prekėm įsigyti? Vyras dirba o aš vasaros pradžioje savo noru išsiregistravau iš biržos ,tai dabar galvoju ar priims prašymą ar pirma eiti registruotis į db.
Atsakyti
QUOTE(vikute321 @ 2012 08 21, 09:03)
Labas merginos.Turiu klausimą : ar reikia stovėti  darbo biržoje norint gauti pinigus mokyklinėm prekėm įsigyti? Vyras dirba o aš vasaros pradžioje savo noru išsiregistravau iš biržos ,tai dabar galvoju ar priims prašymą ar pirma eiti registruotis į db.

Nebutina, galit eit prasyt prasyma mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
galvoju ...tarkim darbe parašau prašymą išeiti vaiko auginimo atostogų iki kol vaikui sueis 1 metai ir gaunu 100 proc.iš sodros. ( arba parasau prašyma darbe dviems metams, bet sodroje, prasau kad ismoketu už 1 metus 100 proc.). Tarkim taip išeina kad negaliu grįžti į darbą antrais,metai, o tai gausis kad nebūsiu soc drausta tais antrais metais???
Atsakyti
QUOTE(promo @ 2012 08 21, 10:59)
Sveikos,
galvoju ...tarkim darbe parašau prašymą išeiti vaiko auginimo atostogų iki kol vaikui sueis 1 metai ir gaunu 100 proc.iš sodros. ( arba parasau prašyma darbe dviems metams, bet sodroje, prasau kad ismoketu už 1 metus 100 proc.). Tarkim taip išeina kad negaliu grįžti į darbą antrais,metai, o tai gausis kad nebūsiu soc drausta tais antrais metais???

Busit drausta,nes esat dirbanti,nesvarbu,kad tuo metu esat VPA.
Atsakyti
Keitėsi minimumas, o 525 lt visvien išliko ? Ar kartais nėra ta suma didesnė?
Atsakyti
QUOTE(dajana03 @ 2012 08 21, 21:47)
Keitėsi minimumas, o 525 lt visvien išliko ? Ar kartais nėra ta suma didesnė?

Nera didesne,kokia buvo tokia ir liko.
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2012 08 21, 09:08)
Nebutina, galit eit prasyt prasyma mirksiukas.gif

O reikia pazyma atnesti apie gaunamas pajamas? ar uztenka tik prasyma parasyti?
Atsakyti
QUOTE(Agape @ 2012 08 26, 21:56)
O reikia pazyma atnesti apie gaunamas pajamas? ar uztenka tik prasyma parasyti?

Jeigu kazkas dirba,tai reikia 3-ju paskutiniu men.
Atsakyti