Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

Įdomu kokia padėtis bus toliau su tuo išmokų mažinimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 08 27, 06:56)
Jeigu kazkas dirba,tai reikia 3-ju paskutiniu men.

Man aktualus taip pat šis klausimas, ar nunešus pajamas, bus skaičiuojamas šeimos turtas ar ne? Nes jeigu taip, tai man neverta eiti. unsure.gif Ir dar, nemokamas maitinimas pagal ką taipogi skiriamas. ( Mūsų šeimos turto normatyvas viršijamas). Ar aplamai verta į soc., eiti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2012 09 02, 14:33)
Man aktualus taip pat šis klausimas, ar nunešus pajamas, bus skaičiuojamas šeimos turtas ar ne? Nes jeigu taip, tai man neverta eiti.   unsure.gif Ir dar, nemokamas maitinimas pagal ką taipogi skiriamas. ( Mūsų šeimos turto normatyvas viršijamas). Ar aplamai verta į soc., eiti... 4u.gif

Taip,i seimos turta irgi ziurima,jeigu norit soc.pasalpos ir kompensaciju.
Del nemokamo maitynimo kiek zinau i turta neziurima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 02 rugsėjo 2012 - 16:00
Ne ne, ne soc pašalpų ir kompensacijų siekiame, tik vienkartines mokinio išmokos. Vat del šito jeigu kreipsiuosi, nežinau ar aplamai verta eiti , jeigu ir del šios išmokos skaičiuos turtą. Na laaabai jau nemaloni ta procedūra, su nenormaliais turto paskaičiavimais ir nežinia iš kur ištrauktomis rinkos kainomis.( Gal ir į lankas nuklydau, bet juk savo įgyto turto iš anksčiau mes "nevalgysime" ir esamu laikotarpiu pusvelčiui nepardavinesime) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2012 09 02, 21:36)
Ne ne, ne soc pašalpų ir kompensacijų siekiame, tik vienkartines mokinio išmokos. Vat del šito jeigu kreipsiuosi, nežinau ar aplamai verta eiti , jeigu ir del šios išmokos skaičiuos turtą. Na laaabai jau nemaloni ta procedūra, su nenormaliais turto paskaičiavimais ir nežinia iš kur ištrauktomis rinkos kainomis.( Gal ir į lankas nuklydau, bet juk savo įgyto turto iš anksčiau mes "nevalgysime" ir esamu laikotarpiu pusvelčiui nepardavinesime) smile.gif

Tada neziures,ziuri tik i pajamas.
Atsakyti
Laba diena,
gal galėtų kas nors padėti susigaudyti, būčiau dėkinga. Gimus dukrytei mano gaunama iš sodros motinystės pašalpa buvo 722 lt, vyro alga 900 lt. Tai mūsų šeimos kiekvienam nariui gavosi daugiau nei 525 lt. Dabar dukrytei suėjo metukai ir mano motinystės pašalpa yra apie 400 lt, o vyro 900 lt. Mums kaip ir nebeišeina po 525. Sakykit ar galima kreiptis dėl vaiko pinigėlių ar vistiek dar mums niekas nepriklauso.
Atsakyti
QUOTE(S.A. @ 2012 09 03, 18:03)
Laba diena,
gal galėtų kas nors padėti susigaudyti, būčiau dėkinga. Gimus dukrytei mano gaunama iš sodros motinystės pašalpa buvo 722 lt, vyro alga 900 lt. Tai mūsų šeimos kiekvienam nariui gavosi daugiau nei 525 lt. Dabar dukrytei suėjo metukai ir mano motinystės pašalpa yra apie 400 lt, o vyro 900 lt. Mums kaip ir nebeišeina po 525. Sakykit ar galima kreiptis dėl vaiko pinigėlių ar vistiek dar mums niekas nepriklauso.

Dar nepriklauso,nes ziuri praeitu metu pajamas.
Atsakyti
labas rytas,turiu toki klausima.Jai as nedirbanti,stoviu darbo birzoj ir pastosiu,tai ka as gausiu uz vaika iki gymdymo ir po gindymo?Ir ar reikia nestis i birza koki dokumenta patvirtinanti jog laukiosi?aciu.
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2012 09 04, 08:17)
labas rytas,turiu toki klausima.Jai as nedirbanti,stoviu darbo birzoj ir pastosiu,tai ka as gausiu uz vaika iki gymdymo ir po gindymo?Ir ar reikia nestis i birza koki dokumenta patvirtinanti jog laukiosi?aciu.

Vienkartines is soc.centro,vaiko pinigus ir soc.pasalpa,jeigu nevirsis zmogui 350 lt,i birza reikes man atrodo pazymos,kai sueis 30 sav.
Atsakyti
Laba,

norejau paklausti apie vaiko pinigelius siais metais. Pernai kai gime dukryte man sumokejo po 97 lt uz laikotarpi nuo vaiko gimimo dienos iki kol pradejau gauti motinystes pasalpa. Gavosi apie 2 men. Ar turetu tokius pinigelius uz si laikotarpi gauti ir siemet gimdziusi mamyte?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Silvukas.B. @ 2012 09 05, 11:28)
Laba,

norejau paklausti apie vaiko pinigelius siais metais. Pernai kai gime dukryte man sumokejo po 97 lt uz laikotarpi nuo vaiko gimimo dienos iki kol pradejau gauti motinystes pasalpa. Gavosi apie 2 men. Ar turetu tokius pinigelius uz si laikotarpi gauti ir siemet gimdziusi mamyte?
Aciu

ne,nes nuo sausio men pasikeite istatymas,dabar,kad priklausytu vaiko pinigai,reikia kad praeitu metu visos seimos pajamos nevirsitu zmogui 525 lt.
Atsakyti
o kokius metus skaičiuoja, kalendorinius ar šeip atgal 12 mėn?
Mums sausį gimė antras vaikutis. Mano atlyginimas iki dekreto buvo 1259 lt į rankas. Vyras 0,5 etato. Turim nuosavos žemės, ar į tai atsižvelgiama?
kur reikia kreiptis kad paskaičiuotų? ačiū 4u.gif
Atsakyti