Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -13

Labas,

O nuo ko gali staiga pakirsti Barre sindromas? Mažas berniukas, 2 metukai tik, jau kelinta para reanimacijoje ir padėtis tik blogėja...
Nes šiaip visada buvo sveikas, linksmas vaikelis...
Trumpai apie šį sindromą http://www.medwob.com/lt/1089.html

Gal kuri turite minčių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 06 birželio 2013 - 14:52
Vaikučiams pirmiausia viskas eina nuo tėvų, ar šeimoje viskas tvarkoje? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunny Day @ 2013 06 06, 20:16)
Vaikučiams pirmiausia viskas eina nuo tėvų, ar šeimoje viskas tvarkoje? rolleyes.gif

Na kaip ir viskas tvarkoje, žinoma, gali juk ir nesipasakoti... Sunku pasakyti
Atsakyti
Sveiki,
Su kuo susijusi kairioji kūno pusė? Klubas, širdis, akis, ausis streikuoja būtent toje pusėje g.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

labai domina su kuo susiję jei kamuoja meniskai? Tiksliau menisko plyšimai, kelio sąnariai?

Iš anksto ačiū už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(Sunny Day @ 2013 06 05, 23:37)
Labas vakaras 4u.gif

Viena šeima, tiksliau giminė beveik nuolatos serga šlapimo takų uždegimu, su kuo tai galėtų būti susiję? rolleyes.gif

genai
Papildyta:
QUOTE(gluosnis @ 2013 05 12, 10:23)
Paleisti reikia:
Valios jega (nes tai pyktis) ir ji taps laisva valia.
Paslepta pykti ir atvira pykti.

Suprasti kiek pykcio turi galima pagal tai, kiek norisi mesos.
Riebi mesa- atviras pyktis, liesa mesa- pasleptas pyktis.

4u.gif

o jeigu man visai nesinori mėsos tai aš visai gerutė pykčio nelaikau?

Papildyta:
QUOTE(loja5 @ 2013 04 11, 08:02)
http://telo-um.narod...rbeau/index.htm
Pabandziau ir versti ir interpretuoti, tikiuosi nors kiek pades 4u.gif
Energetiniam lygmeny oda isreiskia zmogaus saves vertinima isoriniame pasaulyje, kitaip tariant jusu oda atspindi tai ka galvojate apie save, bet kokia odos problema rodo kad zmogus gedijasi pats saves, jis taip pat labai sureiksmina aplinkiniu nuomone, jis neleidzia sau buti paciu savimi. Ypac sunki odos bukle zmogu tarsi priverstinai izoliuoja nuo aplinkiniu, tokiu budu priversdama ji buti vienumoje, keistis t.y. igauti nauja oda.
Tad jusu oda nori pasakyti kad pagaliau atejo laikas leisti sau buti netobulu., t.y. tokia kokia esi net jei tokiu budu neitiksi kazkam, Juk svarbiausia ir brangiausia tai kas yra tavo sirdyje, tavyje kaip individualybeje o ne isoriniame pasaulyje 4u.gif
Na, mano odos situacija lengvesne, bet siaip aprasymas labai tinka, ir siuo metu intensyviai einu tuo keliu, tad zinau kas tai yra, Stelo, reikia tik ryzto, juk laiko tiek mazai..

tai o jeigu aš gimiau su odos liga kaip tai paaiškinsi biggrin.gif biggrin.gif oi negaliu, tema čia pas jus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devuška: 14 birželio 2013 - 20:08
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 06 14, 21:09)
genai
Papildyta:

Papildyta:
tai o jeigu aš gimiau su odos liga kaip tai paaiškinsi  biggrin.gif  biggrin.gif oi negaliu, tema čia pas jus

Cia ziurint kaip - jei tiki kad pries tau gimstant kazkas buvo ir tau numirus kazkas bus tai gali taisyti padeti, jei ne - belieka susitaikyti ir gydytis stebuklingais vaistais ir tepalais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loja5: 17 birželio 2013 - 05:17
QUOTE(loja5 @ 2013 06 17, 05:16)
Cia ziurint kaip - jei tiki kad pries tau gimstant kazkas buvo ir tau numirus kazkas bus tai gali taisyti padeti, jei ne - belieka susitaikyti ir gydytis stebuklingais vaistais ir tepalais mirksiukas.gif

nėra stebuklingų vaistų nepagydomoms ligoms mirksiukas.gif
Tai viskas priklauso reiškias nuo tikėjimo? O kaip gi medicininiai faktai...

Energetiniam lygmeny oda isreiskia zmogaus saves vertinima isoriniame pasaulyje, kitaip tariant jusu oda atspindi tai ka galvojate apie save, bet kokia odos problema rodo kad zmogus gedijasi pats saves, jis taip pat labai sureiksmina aplinkiniu nuomone, jis neleidzia sau buti paciu savimi.

Tai aš dar prieš gimstant dar kažkaip galvojau spie save ar sureikšminau aplinkinių nuomonę..kaip tai suprast? bigsmile.gif kas jūsų manymu lėmė tai, kad gimiau su tokia problema
Atsakyti
QUOTE(Greiss @ 2013 06 14, 11:06)
Sveiki  4u.gif

labai domina su kuo susiję jei kamuoja meniskai? Tiksliau menisko plyšimai, kelio sąnariai?
Iš anksto ačiū už atsakymą.

Keliai yra Ožiaragio zona. Čia gali pasiskaityti lietuviškai. Čia angliškai, gal atsirinksi ką nors.

QUOTE(devuška @ 2013 06 14, 21:09)
genai
Papildyta:

Papildyta:
tai o jeigu aš gimiau su odos liga kaip tai paaiškinsi  biggrin.gif  biggrin.gif oi negaliu, tema čia pas jus

Suprantu, kad nori išreikšti skeptišką nuomonę šiais klausimais, bet ko ji yra verta, jei esi visisiškai nesusipažinusi su šita sritimi? Net temos normaliai neperskaitei, kitaip žinotum, kad gluosnio ir vaižgantės postus reikia skaityti su žiupsniu druskos (ar toks yra posakis? biggrin.gif ), nes viena yra linkusi į fanatizmą, o kitai dar blogiau. Skeptiška nuomonė nėra blogai, tik ji turi būti pagrįsta, jei domina ši sritis - daugiau ja pasidomėk, vėliau ir pasisakyti normaliai galėsi, dabar vien trollini, kad ir kaip nemėgčiau šito pasakymo.

Jei gimei su odos liga, reiškia ji kažkuo pasitarnauja tavo dabartinio gyvenimo pamokai. Vaikų ligos atitinka ir vaikų, ir tėvų užduotis gyvenime, gyvenimas yra tobulas savo netobulume. Ir normalu, kad daug kas atrodo neteisinga. Dėl kažko mums čia reikia gyventi, tikėjimas ir yra viltis, kad apskritai buvime yra kažkokia prasmė.

QUOTE(devuška @ 2013 06 17, 11:22)
nėra stebuklingų vaistų nepagydomoms ligoms mirksiukas.gif
Tai viskas priklauso reiškias nuo tikėjimo? O kaip gi medicininiai faktai...
Tai aš dar prieš gimstant dar kažkaip galvojau spie save ar sureikšminau aplinkinių nuomonę..kaip tai suprast? bigsmile.gif kas jūsų manymu lėmė tai, kad gimiau su tokia problema

Susirgus, žinoma, kad pirmiausia reikia eiti pas gydytojus, bet visada galima pasidomėti, kokia gali būti ne tokia akivaizdi viso to priežastis. Tai yra naudingos žinios, nes supratęs mažesnį ženklą, daug šansų, kad išvengsi didesnio. Ligos ir nelaimingi atsitikimai rodo, kad išklydai iš teisingo kelio, na, nebent tai būtų nuo tavęs šiame gyvenime nepriklausantys dalykai, tokiems žymiai sunkiau suteikti prasmę, natūralu, kad tada gyenimas atrodo visai neteisingas.
Atsakyti
QUOTE(mėlynakė| @ 2013 06 17, 15:45)
Ligos ir nelaimingi atsitikimai rodo, kad išklydai iš teisingo kelio, na, nebent tai būtų nuo tavęs šiame gyvenime nepriklausantys dalykai, tokiems žymiai sunkiau suteikti prasmę, natūralu, kad tada gyenimas atrodo visai neteisingas.

ne atrodo, o yra žiaurus ir neteisingas. Ir nereikia čia kaltų ieškot.
Tai kaip ten su ta mėsa ir pykčiu? Nereikai čia troliais pravardžiuotis jeigu tik nuomonė nesutampa
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 06 17, 19:45)
ne atrodo, o yra žiaurus ir neteisingas. Ir nereikia čia kaltų ieškot.
Tai kaip ten su ta mėsa ir pykčiu? Nereikai čia troliais pravardžiuotis jeigu tik nuomonė nesutampa

Tai atsisakyk to pykcio ir gyvenimas atrodys grazus ir teisingas smile.gif Nepriklausomai valgai mesa ar ne.
Atsakyti