Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -13

devuska, kai atidziau paziuri tai viskas sioje visatoje tobulai teisinga, ner ne vienos klaideles. Bet jus gi kalbat apie faktus, logika (dar paprasykit kad jums ka nors irodytu), tai kaip galite ta matyti? Ko draskytis jei dar tam nepasirengus g.gif
Atsakyti
Įdomu žinoti: ligos ir tikrosios jų priežastys
http://www.15min.lt/...stys-561-307382
Papildyta:

QUOTE(loja5 @ 2013 06 17, 19:40)
devuska, kai atidziau paziuri tai viskas sioje visatoje tobulai teisinga, ner ne vienos klaideles. Bet jus gi kalbat apie faktus, logika (dar paprasykit kad jums ka nors irodytu), tai kaip galite ta matyti? Ko draskytis jei dar tam nepasirengus g.gif

Sutinku
Atsakyti
[quote=mėlynakė|,2013 06 17, 15:45]
Keliai yra Ožiaragio zona. Čia gali pasiskaityti lietuviškai. Čia angliškai, gal atsirinksi ką nors.

Ačiū 4u.gif

Gal Gluosnis turi įdomios informacijos smile.gif ?
Papildyta:
[quote=Greiss,2013 06 14, 10:06]
Sveiki 4u.gif

labai domina su kuo susiję jei kamuoja meniskai? Tiksliau menisko plyšimai, kelio sąnariai?
Iš anksto ačiū už atsakymą.

Atkeliu 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(devuška @ 2013 06 17, 11:22)
nėra stebuklingų vaistų nepagydomoms ligoms mirksiukas.gif
Tai viskas priklauso reiškias nuo tikėjimo? O kaip gi medicininiai faktai...

Nelabai suprantu ką veikiate šitoj temoj smile.gif
Nėra nepagydomų ligų, yra tik nepagydomi žmonės.
Atsakyti
QUOTE(Emoli @ 2013 06 19, 10:07)
Nelabai suprantu ką veikiate šitoj temoj smile.gif
Nėra nepagydomų ligų, yra tik nepagydomi žmonės.

na, jokio skirtumo nematau, aš ir mano ligos tai vientisas, nedalomas kūnas, aš gimiau ir kartu su manim mano liga, ne atskirai kažkaip.
Tai man stebuklais pradėt tikėt? Kad ims atsisuks laikas atgal ir pasikeis genai ir patapsiu sveika? Jūs praktiškai tai įsivaizduojat kaip nors, ar tik kažkur haliucinacijose? Ir prašau, neaiškinkit, kurioj temoj man sėdėt, čia internetas - laisva erdvė
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 06 19, 12:23)
na, jokio skirtumo nematau, aš ir mano ligos tai vientisas, nedalomas kūnas, aš gimiau ir kartu su manim mano liga, ne atskirai kažkaip.
Tai man stebuklais pradėt tikėt? Kad ims atsisuks laikas atgal ir pasikeis genai ir patapsiu sveika? Jūs praktiškai tai įsivaizduojat kaip nors, ar tik kažkur haliucinacijose? Ir prašau, neaiškinkit, kurioj temoj man sėdėt, čia internetas - laisva erdvė

Aišku lengviausia kaltinti kitus ir gyventi kaip įprasta...o neieškoti priežasčių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emoli @ 2013 06 19, 11:28)
Aišku lengviausia kaltinti kitus ir gyventi kaip įprasta...o neieškoti priežasčių  smile.gif

Paprastai randamos tik paviršinės priežastys. Tačiau pačios paieškos augina žmogų.
Atsakyti
QUOTE(Emoli @ 2013 06 19, 11:28)
Aišku lengviausia kaltinti kitus ir gyventi kaip įprasta...o neieškoti priežasčių  smile.gif

o ką aš kaltinu? Kaip tik sakau, kad tokie dalykai yra tiesiog atsitiktinumas o ne mano ar mamos ar prosenelės kaltė, ar dievo ar velnio...aišku, taip mąstant yra sunkiau su tuo susitaikyti, bet bent jau negyvenu tuščiomis iliuzijomis
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 06 19, 14:20)
o ką aš kaltinu? Kaip tik sakau, kad tokie dalykai yra tiesiog atsitiktinumas o ne mano ar mamos ar prosenelės kaltė, ar dievo ar velnio...aišku, taip mąstant yra sunkiau su tuo susitaikyti, bet bent jau negyvenu tuščiomis iliuzijomis

reiktu placiau pradeti dometis ir nebereiks kitiems aiskinti jums, pati suprasit, nes dabar klausiate , o atsakymui priestaraujate , nes nepriimate informacijos, vien delto kad nesuprantate ... linkiu tobuleti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 06 19, 14:20)

Atsitiktinumų nebūna mirksiukas.gif Viskas kas vyksta mūsų gyvenime turi prasmę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emoli: 19 birželio 2013 - 14:17
QUOTE(Emoli @ 2013 06 19, 14:04)
Atsitiktinumų nebūna  mirksiukas.gif Viskas kas vyksta mūsų gyvenime turi prasmę.

bet ne viskam jūs turite įrodymųbiggrin.gif Aišku ne iš niekur ateina paveldima liga, kažkas sirgo šeimoj, bet čia taip jau istoriškai susiklostė, kad kad giminėj yra tas genas ir viskas..ai, ne, gi karma čia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 06 19, 16:57)
bet ne viskam jūs turite įrodymųbiggrin.gif Aišku ne iš niekur ateina paveldima liga, kažkas sirgo šeimoj, bet čia taip jau istoriškai susiklostė, kad kad giminėj yra tas genas ir viskas..ai, ne, gi karma čia doh.gif

nu matai. tiek manymas, kad atsitiktinumai egzistuoja, tiek priesinga nuomone neturi jokiu irodymu. cia pasaulio suvokimo skirtumas, mastymo tipas kitas. arba manai, kad Dievo nera ir viskas tera atsitiktinumas - tas atrodo savaime suprantama, arba manai priesingai ir tai taipogi atrodo savaime suprantama. nera tu irodymu is ne vienos puses. aisku nuo sveiko proto nukrypt niekad nereik.
Atsakyti