QUOTE(^Vakarė^ @ 2013 11 11, 13:44)
Bet jei tuo nesidomite, tai nepasakosiu, labai daug būtų pasakot
Galite rasti informacijos internete kas yra meditacija, gilus atsipalaidavimas ir kaip tai veikia
Taip, aš žinau, kad internetas visagalis

Ir naudotis juo moku
Tačiau... tai be proto imlu laikui. O XXI amžiuje, ypač Lietuvoje, laikas yra pats didžiausias deficitas.
Ir aš dažnai elgiuosi kitaip. Dabar man, tarkim, reikia informacijos, kurioje aš trūkstu žinių. Suprantama, kad atsėdėjus internete begalę laiko (kadangi daug tuščios, bereikalingos, kartais neteisingos informacijos), aš laiką skyriau permąstymui, kieno "smekalkė" geriausiai tai galėtų žinoti. Ir kad... nebūtų "Teorija, brolau, sausa šaka..."
O atsakyti galima ir labai plačiai, ir gan glaustai esmę. Tarkim apie genetiką buvo klausimas

Aš išties tai ir studijavau, ir po to iš sportinio intereso dar gan nemažai gilinausi. Bet jei būčiau rašiusi nuo Adomo ir Ievos, visi užsnūstumėte

Ypač, kai tai nėra čia pagrindinė tema.
Aš neapsimetu, aš išties nesuprantu esmės. Pačios esmės tuo klausimu, kurį uždaviau. Man, tarkim, atrodo, jog tai žaidimas iš dyko buvimo...

(

)
Juk užsiiminėti galima daug kuo - ir darbu, ir žaidimais...

"Duonos ir žaidimų" - juk tai ne tušti žodžiai. Amžiais patikrinti. Tik interpretacijos, supratimas ir naudojimas yra skirtingi.
Papildyta:
QUOTE(^Vakarė^ @ 2013 11 11, 13:44)
Ir dar - mes esame sielos turinčios kūnus, o ne kūnai turintys sielas.
Absoliučiai sutinku su šiuo teiginiu.
Siela yra varomoji kūno dalis, o ne kūnas sielos.