Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti kartu

ta vora fotografavau sestadieni, tai jis ne trecdaliams darytas buvo, o tiesiog, nu vat tiesiog.. dukra sake, kad negyvas, tas as palieciau ji - o siaube, kaip pradejo sokti jisai, tampytis, vaikaii iskart isvare is vonios abu biggrin.gif
del fokuso, bandziau, padariau gal 10 kardu, visi absoliuciai vienodi, gal todel, kad jis toks truputi permatomas, nera labai ryskus ir labai kudas biggrin.gif as cia ji pajuodinau su PS

man voratiknliu, o ypac tu rudeniniu, kai jie aprasije buna - labai fantastiskos nuotaukos, tik sioe gaila, kad tas back fonas siek tiek blasko su tuo raudonu klecku.

mergyte neryski

virziams man fokuso truksta, noretusi aiskiau ziedelius matyt ir atrodo griuna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 03 balandžio 2013 - 08:12
QUOTE(LEEja @ 2013 04 03, 10:10)

mergyte nerysk

kad fokuso truksta tai jauciu ilgai as be jo gyvensiu smile.gif

As cia ne tiek seniai perejau fotografuoti ant M rezimo, kaskada rasiau kad judancius vaikus fotografavau an 1/100 tai tikrai labai labai mazai biggrin.gif

ai juk dar zadamu sufokusuoti daiktu nesu ikelus doh.gif
Atsakyti
Nu ir grožių pridėjot thumbup.gif Labai smagu, kad išdrįstat, kad norit dalintis 4u.gif

Noriu pakomentuoti:
LEEja, nuostabi foto su voru. Pagavai thumbup.gif

dalkamik, šiek tiek griūna vazonikas, bet trečdaliams puikiai foto tinka. Gražios spalvos, neperkrauta.

tutis55, sveika prisijungusi 4u.gif Abi foto vertos dėmesio, tiek tie nuostabūs balti pumpurai, tiek voratinklis. Planuose pas mane voratinkliai su lašiukais, labai gražu.

Sandraxa, foto labai graži. Norėtųsi daugiau erdvės, nes suspausta. Ir labai trūksta fokuso, ryškumo, aštrumo g.gif Per ką keli foto į čia? Nu kažkas nuvagia didelę dalį kokybės g.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 04 02, 19:54)
paziurekit ka vonioj radau

Vorų bijau, negalėčiau jų nufotografuoti, man tu tikra drąsuolė! O dėl kokybės pritariu kitų komentarams ax.gif

QUOTE(tutis55 @ 2013 04 02, 20:13)
Sveikos merginos 

Sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(shineida @ 2013 04 02, 20:29)
Paskutinė nuotrauka nebloga, tik tamsus mergaitės veidukas, reikia fotografuoti, kad nekristu šeešėlis ant veido arba šviesint fotošopu 4u.gif

Dariau kadrą "saulė iš nugaros", o su fotošopu dar tik mokausi draugauti... Čia nekoreguotos mano foto...

QUOTE(dalkamik @ 2013 04 02, 21:51)
Gitusia tavo pirma nuotraukas gal šiek tiek per tamsi, antra ir trečia nuotraukos neblogos, matosi kad taikyta taisyklė. Beje tavo dukrytė labai graži  smile.gif
Keliu savo bandymą pritaikyti trečdalio taisyklę  blush2.gif

Pirmoje bandžiau pagauti šešėlius... Antroje patiko vaizdas, kampas, trečioji "pagauta" smile.gif Ačiū už komplimentą smile.gif
Tavo bandyme man labiausiai patiko spalvos smile.gif Man gražu, kad ir su šiokiais tokiais trūkumais.

QUOTE(Pravda @ 2013 04 02, 21:58)
Gitusia, pirma man tamsoka, antra nebloga, tik mano akiai tie namai neduoda grozio smile.gif o trecios nekomentuosiu, labai ji paprasta, bet modeliukas fantastiskas, nesustok wink.gif

Geras, o man kaip tik tie namai atrodė kaip tik...

QUOTE(jaukuciukas @ 2013 04 02, 22:05)
Sveikos, pakomentuosiu biskiuka, nes uzeinu vis paskaityti jus smile.gif
Gitusia - pirmos dvi visiskai nieko nesakancios foto, slep lept ir nufotkinau smile.gif Portretukas butu visai nieko, jei nenukapotum ranku per sanarius, suspausta viskas, per mazai desines, tamsoka foto pati , reikalinga kitokia ekspozicija arba ilgesnis islaikymas, ir fokusas toks enlabai ryskus sakyciau. Del netinkamai parinktu nustatymu ir sviesos srauto veidukas gavosi murzinokas. Bet bandyk, nenuleisk ranku, visko ismokstama.

Taip, iš karto jaučiasi, kad profesionalus požiūris bigsmile.gif Dėl ekspozicijos - fotografuota su diafragmos pirmumo režimu, tikėjaus, kad fotoaparatas susitvarkys su šviesa, išlaikymu, fokusuoju visada į akis, bet vat, matote, kas gaunasi verysad.gif

QUOTE(tutis55 @ 2013 04 03, 07:18)
Labas rytas.pabandysiu ikelt ir as nuotraukyte  smile.gif
o cia rudeni,grybajant  smile.gif[/url]

Pirmoji be galo graži smile.gif O antroji brrrr

Sandraxa --> modeliukas, spalvos labai gražu, tik ryškumo trūksta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitusia: 03 balandžio 2013 - 09:27
Laba ryta,
oi man iki profedionalumo dar laaaabai toli, as irgi tik mokausi, bet atlikus namu namu darbus anoj temoj zinokit akys pasvieseja bent ant elementarausiu dalyku. Fotografuoju 1,5 metu, namu darbus anoj temoj dariau is naujo po metu pertraukos, nes buvau atitukus nuo ju . Daug skaityti reikia info , tada kitaip foto ziurisi, ismokstama su svisa susitvarkyti, nustatymais.
O foto patariu kelti visoms per flickr, nenuvogs kokybes, neistampys puslapio.

Sandraxa - mergytes foto truksta ryskumo, pagrindas ir fonas kaip supratau turejo buti baltas, ale gavosi rozinis, nes neteisingas wb balansas. Per daug suspausta pati foto, is toliau reikejo, plius fotografuota per daug atvira diafragma, todel dalis objekto gavosi isplautas, o taip noretusi visa ryskiai matyti, pedutes ypac.
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 04 03, 11:37)

Sandraxa - mergytes foto truksta ryskumo, pagrindas ir fonas kaip supratau turejo buti baltas, ale gavosi rozinis, nes neteisingas wb balansas. Per daug suspausta pati foto, is toliau reikejo, plius fotografuota per daug atvira diafragma, todel dalis objekto gavosi isplautas, o taip noretusi visa ryskiai matyti, pedutes ypac.

sienos sviesiai gelsvos... wb derinau pries vaika fotografuojant tai man atrodo panasios spalvos smile.gif taip f ar ne 2.2 ... bet tiek ir tespejau su vaiku suzaisti mat vaikui pabodo, valgyt uzsimane, poto miegot...zodziu biggrin.gif kelios foto tik ...
as keliu per part.lt
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 04 03, 09:37)
Laba ryta,
oi man iki profedionalumo dar laaaabai toli, as irgi tik mokausi, bet atlikus namu namu darbus anoj temoj zinokit akys pasvieseja bent ant elementarausiu dalyku. Fotografuoju 1,5 metu, namu darbus anoj temoj dariau is naujo po metu pertraukos, nes buvau atitukus  nuo ju . Daug skaityti reikia info , tada kitaip foto ziurisi, ismokstama  su svisa susitvarkyti, nustatymais.

Aš fotografuot pradėjau nuo gruodžio, matau, kad ir mano atlikti 4 ND, ir fotografijos literatūros skaitymas be ilgalaikės praktikos nepadeda man susitvarkyti su tinkama ekspozicija.
Bet tikiuosi, čia, šitame forume su jūsų patarimais man tikrai reikalai eisis tik į priekį smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Sandraxa @ 2013 04 03, 08:32)
O patarkit man su sita foto, kas joje blogai  smile.gif As kai pagrinde savo vaikus fotografuoju, tai baisiai idomu ka ne taip darau smile.gif  cia paprasta velyku nuotrauka ...  biggrin.gif 

Man grazu wub.gif
O cia mano bandymas su trecdaliu taisykle

user posted image
Atsakyti
Egipta, koks gražus medelis, kur tikį radai? 4u.gif man norisi baltesnio sniego ir tas seselis galetu turėt pabaigą, nebūti nukirstas, nors gal ir gerai, net nžn, man patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pravda @ 2013 04 03, 12:54)
Egipta, koks gražus medelis, kur tikį radai?  4u.gif man norisi baltesnio sniego ir tas seselis galetu turėt pabaigą, nebūti nukirstas, nors gal ir gerai, net nžn, man patinka smile.gif

melynuoja sniegas ir seselis, ir noretusi horizonto svaraus, be tu pasaliniu nezinau kas ten smile.gif ir seselio pilno! smile.gif
oi, kazkdel pravdos posta atsakyti paspaudziau, o ne egiptos doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 03 balandžio 2013 - 10:56
QUOTE(Pravda @ 2013 04 03, 11:54)
Egipta, koks gražus medelis, kur tikį radai?  4u.gif man norisi baltesnio sniego ir tas seselis galetu turėt pabaigą, nebūti nukirstas, nors gal ir gerai, net nžn, man patinka smile.gif

Aciu 4u.gif Ir man norisi balto sniego, bet kitaip nesigavo blush2.gif O medis - tai jis maziukas, kambarinis bonsas, istraukiau is vazono ir ikisau i sniega, labai tikiuosi, kad saknys nenusalo unsure.gif
Atsakyti
cia sena foto, bet noriu nuomones - yra cia tie trecdaliai ar ne?
nauju irgi pazadu padaryt biggrin.gif
user posted image
Atsakyti