Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti kartu

QUOTE(Egipta @ 2013 04 03, 16:44)
Labai aciu visoms, kurios pastebejo mano medi  4u.gif

man irgio tavo foto pamacius buvo mintis oho bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už komentarus.... 4u.gif

Egipta tavo medelio nuotrauka labai graži, gera ideja thumbup.gif tik panasiai kaip ir mano nuotraukai sniegas ne toks baltas ax.gif

LEEja dėl tavo nuotraukos su tulpėmis, tai dauguma jau išsakė kas blogai, o dėl tamsaus fono....jei tau mielesnės tamsaus fono nuotraukos tai thumbup.gif

Matau kalbate apie savo fotografavimo braižus....tai manasis čiuožiantis horizontas doh.gif

Keliu dar viena nuotraukytę
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dalkamik @ 2013 04 03, 17:19)

Is mano komentaru mazai naudos, galiu tik pasakyt ar man grazu ar ne, tai ziurejau ziurejau ir nusprendziau - man grazu biggrin.gif
Atsakyti
skaičiau kaip jūs mokinatės ir truputį pasijuokiau.

Merginos, dar nei viena jūsų neturi savo braižo. Nebent braižu vadinate dažniausiai daromas klaidas. Bet tuomet neteisingais vardais vadinant du skirtingus dalykus.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 04 03, 19:46)

Merginos, dar nei viena jūsų neturi savo braižo. Nebent braižu vadinate dažniausiai daromas klaidas. Bet tuomet neteisingais vardais vadinant du skirtingus dalykus.

taigi juokais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 04 03, 17:46)

Taip ir būna kai nedalyvaujama temoj, o tik ateinama pakomentuoti.. Jei nesupratote, tai čia lengvas pasijuokimas iš savo klaidų. Nieks rimtai to savo braižu ir nevadina.
Atsakyti
QUOTE(dalkamik @ 2013 04 03, 17:19)

Man gražu smile.gif Fokusas atitinka žaidimuko temą. Kirpai? Kokiu santykiu? Nes atrodo kitoks formatas, nei 2:3 g.gif Tik klausiu, čia ne kritika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shineida @ 2013 04 03, 18:55)
Taip ir būna kai nedalyvaujama temoj, o tik ateinama pakomentuoti.. Jei nesupratote, tai čia lengvas pasijuokimas iš savo klaidų. Nieks rimtai to savo braižu ir nevadina.

Forumas juk viešas, nedraudžiama pasisakyti.

Toe, atlik kitoje temoje ND, turėsiu tuomet tau pasiūlymą smile.gif Nesakyk kad nesugebėsi, nes tikrai sugebėsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 03 balandžio 2013 - 18:07
Toe paklausyk Yvettes, jos pasiulymai superiniai.
Atsakyti
QUOTE(Toe @ 2013 04 03, 19:00)
Man gražu  smile.gif Fokusas atitinka žaidimuko temą. Kirpai? Kokiu santykiu? Nes atrodo kitoks formatas, nei 2:3  g.gif Tik klausiu, čia ne kritika  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif O su nuotrauka nieko nedariau, tik šiek tiek pasharpinta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dalkamik @ 2013 04 03, 16:19)

Man gražu tokie dalykai wub.gif Pati vakar fotkinau panašų vaizdą, tik akmeninę sieną, bet tolumoje tokia nefotogeniška skiriamoji tvorelė matos, nebedėjau jums parodyti ax.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 04 03, 18:07)
Toe, atlik kitoje temoje ND, turėsiu tuomet tau pasiūlymą  smile.gif Nesakyk kad nesugebėsi, nes tikrai sugebėsi.

Va čia tai įvertinimas! Pavydu net, baltai, aišku 4u.gif Nes žinau, kas per pasiūlymas thumbup.gif
Atsakyti
Toe, greit ND daryt bek ir pasinaudok pasiulymu 4u.gif thumbup.gif pavydu net ax.gif
Atsakyti