Siandien savo 10 isstypeliu pakasiau zememis iki tikru lapeliu. Jau kad juos kur galas. Biski dienomis saules paduotu, tai grusciau i siltnami. Nes vasario galo sejos, tai pabuve siltnamyje visai kitaip atrodo, nei po dvieju savaiciu seti.
QUOTE(saintlina @ 2013 04 02, 20:17)
Gerai jau, gerai.
ahaaa, išgirdai vis tik

QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 02, 21:25)
Siandien savo 10 isstypeliu pakasiau zememis iki tikru lapeliu. Jau kad juos kur galas. Biski dienomis saules paduotu, tai grusciau i siltnami. Nes vasario galo sejos, tai pabuve siltnamyje visai kitaip atrodo, nei po dvieju savaiciu seti.
ojei, baikit juokint

Pas mane palanges gyventojai irgi pristabde augima . Ir ugteleje pomidoriukai ir tik ka isirite daigeliai sustojo.
Siandien neiskenciau ir su kazkokiu augimo aktivatoriumi palaisciau.
Prisiziurejau rusisku filmuku . Na gal nepakenksiu labai , nes saules ner , gal reik kantrybes ,o ne raginti tysti juos.
Siandien neiskenciau ir su kazkokiu augimo aktivatoriumi palaisciau.
Prisiziurejau rusisku filmuku . Na gal nepakenksiu labai , nes saules ner , gal reik kantrybes ,o ne raginti tysti juos.
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 02, 21:50)
ojei, baikit juokint
Rimtai, nu gi išlįs ta saulė, tuoj mažiai pasivys ir viskas bus gerai 

jau islindo

QUOTE(tany @ 2013 04 03, 07:57)
Pagal prognozes -visa savaite turejo but uztemus , o va kaip grazu siandien .
Mano pomidoriukai no ryto saules vonias priimineja

QUOTE(tany @ 2013 04 03, 07:57)
Prašyk vyro, kad kokį patobulinimą sugalvotų

Nesąmonė valandą aukot išnešimui, valandą parnešimui....
Ilindau i praejusios vasaros temutes - pasigrozet jusu augintinias , kai paziuri nuotraukas - na pasaka !!!!
Kokios jusu nuomones apie genejima ? Vieni palieka 1 stieba , kitos 2 stiebus .
O lapelius nugeneti iki tos sakeles ,kur pirmi ziedai ? Ar tik tada geneti ,kai vaisiai jau uzsimezga ?
O lapelius nugeneti iki tos sakeles ,kur pirmi ziedai ? Ar tik tada geneti ,kai vaisiai jau uzsimezga ?
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 02, 22:50)
ojei, baikit juokint
Rimtai, nu gi išlįs ta saulė, tuoj mažiai pasivys ir viskas bus gerai 

Ai, siaip tik galrsiai pasipliurzojau as

Dievazi reikia lipti i medi kukuoti, ar ka...

QUOTE(jolitamaria @ 2013 04 03, 09:30)
Ilindau i praejusios vasaros temutes - pasigrozet jusu augintinias , kai paziuri nuotraukas - na pasaka !!!!
Patyrusias augintojas žiopliai turėtų užknisti, bet būkit geros, papasakokit apie genėjimą daugiau

Aš auginu antri metai, bet pernai, manrods, nesąmoningai prigenėjau

Didžiausia bėda, kad nesuprantu, kuris tas pažastinis ūglys - tas, kur ima kaltis po pomidoro šakele žemiau, ar ne? Tai skinam aukštaūgiams tuos prasikalusius? Visai mažus ar leidžiam paaugt? Aš kai kuriuos buvau palikus, tai jie ėmė patys žydėti...
Kiek skaičiau internete, niekaip nesupratau apie genėjimą, gal atsiras, kas žioplių kalba paaiškins

sveikos 
mano seti sausio pabaigoje jau su zydinciais ziedeliais
Su vasario 21d. setais eksperimentuoju. Vienus persodinau o kitus palikau taip kaip buvo. Pieno butelio dugne po 4-5 daigus. Nu zinokite esu labai nusivylusi persodintais bet mane stebetinai dziugina nepersodinti. Jie kone dvigubai storesni ir ne tokie istyse kaip persodintieji. Kaip taip gali buti?
Aisku kur tie nepersodinti vieni uz kitus grazesni bet....
o seti kovo pabaigoje visai merdeja
istyse siaubingai....

Su vasario 21d. setais eksperimentuoju. Vienus persodinau o kitus palikau taip kaip buvo. Pieno butelio dugne po 4-5 daigus. Nu zinokite esu labai nusivylusi persodintais bet mane stebetinai dziugina nepersodinti. Jie kone dvigubai storesni ir ne tokie istyse kaip persodintieji. Kaip taip gali buti?

QUOTE(Zirzė @ 2013 04 03, 09:47)
sveikos 
Aisku kur tie nepersodinti vieni uz kitus grazesni bet....
istyse siaubingai....

kodėl nepakišot po lempa jei jau tiek tysta iki merdėjimo

QUOTE(gekoniuke @ 2013 04 03, 09:59)
kodėl nepakišot po lempa jei jau tiek tysta iki merdėjimo
visas tas ištysęs stiebelis iki pat pat skilčialapių yra būsimų šaknų zona , dabar svarbu, kad tas stiebelis įgytų tvirtumo, kad nebūtų minkštas kaip kokia salota ir nenupūtų išpikiavus 

tai kad neturiu tokios lempos. o su mano kiekiais ju reiktu ne vienos