Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Siandien savo 10 isstypeliu pakasiau zememis iki tikru lapeliu. Jau kad juos kur galas. Biski dienomis saules paduotu, tai grusciau i siltnami. Nes vasario galo sejos, tai pabuve siltnamyje visai kitaip atrodo, nei po dvieju savaiciu seti.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 02, 20:17)
Gerai jau, gerai.

ahaaa, išgirdai vis tik bigsmile.gif laugh.gif

QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 02, 21:25)
Siandien savo 10 isstypeliu pakasiau zememis iki tikru lapeliu. Jau kad juos kur galas. Biski dienomis saules paduotu, tai grusciau i siltnami. Nes vasario galo sejos, tai pabuve siltnamyje visai kitaip atrodo, nei po dvieju savaiciu seti.

ojei, baikit juokint lotuliukas.gif Rimtai, nu gi išlįs ta saulė, tuoj mažiai pasivys ir viskas bus gerai biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane palanges gyventojai irgi pristabde augima . Ir ugteleje pomidoriukai ir tik ka isirite daigeliai sustojo.
Siandien neiskenciau ir su kazkokiu augimo aktivatoriumi palaisciau.
Prisiziurejau rusisku filmuku . Na gal nepakenksiu labai , nes saules ner , gal reik kantrybes ,o ne raginti tysti juos.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 02, 21:50)
ojei, baikit juokint  lotuliukas.gif Rimtai, nu gi išlįs ta saulė, tuoj mažiai pasivys ir viskas bus gerai  biggrin.gif

jau islindo thumbup.gif biggrin.gif kaupiuosi didziajam pernisimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 04 03, 07:57)
jau islindo  thumbup.gif  biggrin.gif  kaupiuosi didziajam pernisimui  biggrin.gif

Pagal prognozes -visa savaite turejo but uztemus , o va kaip grazu siandien .
Mano pomidoriukai no ryto saules vonias priimineja drinks_cheers.gif ir geria aktyvuota tirpala smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 04 03, 07:57)
jau islindo  thumbup.gif  biggrin.gif  kaupiuosi didziajam pernisimui  biggrin.gif

Prašyk vyro, kad kokį patobulinimą sugalvotų mirksiukas.gif
Nesąmonė valandą aukot išnešimui, valandą parnešimui....
Atsakyti
Ilindau i praejusios vasaros temutes - pasigrozet jusu augintinias , kai paziuri nuotraukas - na pasaka !!!!

Kokios jusu nuomones apie genejima ? Vieni palieka 1 stieba , kitos 2 stiebus .

O lapelius nugeneti iki tos sakeles ,kur pirmi ziedai ? Ar tik tada geneti ,kai vaisiai jau uzsimezga ?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 02, 22:50)
ojei, baikit juokint  lotuliukas.gif Rimtai, nu gi išlįs ta saulė, tuoj mažiai pasivys ir viskas bus gerai  biggrin.gif

Ai, siaip tik galrsiai pasipliurzojau as blush2.gif Viskas ten bus gerai. Mieste gal kitaip tik atrodo, bet kai islendi kaime i lauka ir brendi iki siltnamio, tai liudesys belekoks. Mano mini darziuke prie siltnamio belekokio dydzio pusnis, tai kol ji atitirps ir dar sugers dregme zeme, tai palaukti teks nemazai turbut smile.gif
Dievazi reikia lipti i medi kukuoti, ar ka... g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2013 04 03, 09:30)
Ilindau i praejusios vasaros temutes - pasigrozet jusu augintinias , kai paziuri nuotraukas - na pasaka !!!!

Kokios jusu nuomones apie genejima ? Vieni palieka 1 stieba , kitos 2 stiebus .

O lapelius nugeneti iki tos sakeles ,kur pirmi ziedai ? Ar tik tada geneti ,kai vaisiai jau uzsimezga ?

Patyrusias augintojas žiopliai turėtų užknisti, bet būkit geros, papasakokit apie genėjimą daugiau smile.gif

Aš auginu antri metai, bet pernai, manrods, nesąmoningai prigenėjau biggrin.gif

Didžiausia bėda, kad nesuprantu, kuris tas pažastinis ūglys - tas, kur ima kaltis po pomidoro šakele žemiau, ar ne? Tai skinam aukštaūgiams tuos prasikalusius? Visai mažus ar leidžiam paaugt? Aš kai kuriuos buvau palikus, tai jie ėmė patys žydėti...

Kiek skaičiau internete, niekaip nesupratau apie genėjimą, gal atsiras, kas žioplių kalba paaiškins biggrin.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

mano seti sausio pabaigoje jau su zydinciais ziedeliais smile.gif

Su vasario 21d. setais eksperimentuoju. Vienus persodinau o kitus palikau taip kaip buvo. Pieno butelio dugne po 4-5 daigus. Nu zinokite esu labai nusivylusi persodintais bet mane stebetinai dziugina nepersodinti. Jie kone dvigubai storesni ir ne tokie istyse kaip persodintieji. Kaip taip gali buti? g.gif Aisku kur tie nepersodinti vieni uz kitus grazesni bet....

o seti kovo pabaigoje visai merdeja doh.gif istyse siaubingai....
Atsakyti

QUOTE(Zirzė @ 2013 04 03, 09:47)
sveikos smile.gif

mano seti sausio pabaigoje jau su zydinciais ziedeliais smile.gif

Su vasario 21d. setais eksperimentuoju. Vienus persodinau o kitus palikau taip kaip buvo. Pieno butelio dugne po 4-5 daigus. Nu zinokite esu labai nusivylusi persodintais bet mane stebetinai dziugina nepersodinti. Jie kone dvigubai storesni ir ne tokie istyse kaip persodintieji. Kaip taip gali buti? g.gif Aisku kur tie nepersodinti vieni uz kitus grazesni bet....

o seti kovo pabaigoje visai merdeja doh.gif istyse siaubingai....

kodėl nepakišot po lempa jei jau tiek tysta iki merdėjimo smile.gif visas tas ištysęs stiebelis iki pat pat skilčialapių yra būsimų šaknų zona , dabar svarbu, kad tas stiebelis įgytų tvirtumo, kad nebūtų minkštas kaip kokia salota ir nenupūtų išpikiavus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2013 04 03, 09:59)
kodėl nepakišot po lempa jei jau tiek tysta iki merdėjimo  smile.gif  visas tas ištysęs stiebelis iki pat pat skilčialapių yra būsimų šaknų zona , dabar svarbu, kad tas stiebelis įgytų tvirtumo, kad nebūtų minkštas kaip kokia salota ir nenupūtų išpikiavus mirksiukas.gif

tai kad neturiu tokios lempos. o su mano kiekiais ju reiktu ne vienos doh.gif
Atsakyti