Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Zirzė @ 2013 04 03, 09:02)
tai kad neturiu tokios lempos. o su mano kiekiais ju reiktu ne vienos  doh.gif

čia kitoj temoj apie lempas paskaičiau,jei įdomu
http://stevija.webege.com/?page_id=417
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2013 04 03, 10:53)
Tai jei nesudygs, tai prašyk čia, gal kas turės atliekamų daigelių mirksiukas.gif būtum Kaune, tai kelis tikrai galėčiau perleist 4u.gif

Ai, nesizudysiu del ju, turiu kitokiu visokiu veisliu, gal dar ir sudygs, jei ne, auginsiu kitamet 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Noriu pas jus patarimo... Pikiuojant pomidorus, maisiau suliflor zeme su verdeteros pomidorams. Mazdaug i puse litro vazoneli dejau sauja verdeteros zemes. Ar kartais ne perdaug as jos dejau, gal ji stipri??? Apatiniai tikrieji lapeliai sudziuvo, pagelto... Ir siaip daigeliai man margi pasidare...
Ar cia visai kita priezastis?
Atsakyti
QUOTE(Jennyfer @ 2013 04 03, 12:45)
Pikiuojant pomidorus, maisiau suliflor zeme su verdeteros pomidorams. Mazdaug i puse litro vazoneli dejau sauja verdeteros zemes. Ar kartais ne perdaug as jos dejau, gal ji stipri???  Apatiniai tikrieji lapeliai sudziuvo, pagelto... Ir siaip daigeliai man margi pasidare...

tikrai priežastis kita smile.gif Aš sodinu į gryną Verdeteros žemę ir daigai tik džiaugiasi.
Kaip su drėgme reikalai?
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 04 03, 12:34)
net negirdet, kad pausciukai ciulbetu uz lango, jau turejo parskristi per Velykas, na bet manau ne beda

blink.gif rimtai, baikit gąsdint, jau mėnuo laiko kaip čiulba tiek mieste, tiek užmiesty. Ne per vieną dieną visi paukščiai grįžta.

QUOTE(Jennyfer @ 2013 04 03, 13:45)
Sveikos merginos 4u.gif
Noriu pas jus patarimo... Pikiuojant pomidorus, maisiau suliflor zeme su verdeteros pomidorams. Mazdaug i puse litro vazoneli dejau sauja verdeteros zemes. Ar kartais ne perdaug as jos dejau, gal ji stipri???  Apatiniai tikrieji lapeliai sudziuvo, pagelto... Ir siaip daigeliai man margi pasidare...

Jei jüsų Suliflor žemė, kaip kažkada Nijolė aprašė, ty prifarširuota trąšomis, tai žinoma galėjo Verdeteros biohumusas nudegint. Prieš darant ką ors reiktų antrą pakuotės pusę paskaityt, tikrai lietuviškai būna parašyta.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 03, 13:05)
Jei jüsų Suliflor žemė prifarširuota trąšomis, tai žinoma galėjo Verdeteros biohumusas nudegint.

blink.gif gyveni ir mokaisi.. mastau.gif
Niekad nemaišau skirtingų pakuočių žemių, bet kad šitokia reakcija galėtų būti, niekad nebučiau pagalvojusi..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 03, 14:18)
blink.gif  gyveni ir mokaisi..  mastau.gif 
Niekad nemaišau skirtingų pakuočių žemių, bet kad šitokia reakcija galėtų būti, niekad nebučiau pagalvojusi..

biohumusas tikrai nebūtų nudeginęs, jei tik jis vienas būtų naudojamas, bet gi jei patys gamintojai rašo, kad vazonėliuose auginant užteks maisto medžiagų 75-100d., jau tikrai su niekuo negalima buvo dar maistingu maišyt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 03, 13:05)
blink.gif rimtai, baikit gąsdint, jau mėnuo laiko kaip čiulba tiek mieste, tiek užmiesty. Ne per vieną dieną visi paukščiai grįžta.
Jei jüsų Suliflor žemė, kaip kažkada Nijolė aprašė, ty prifarširuota trąšomis, tai žinoma galėjo Verdeteros biohumusas nudegint. Prieš darant ką ors reiktų antrą pakuotės pusę paskaityt, tikrai lietuviškai būna parašyta.

Bet ant suliflor pakuotes parasyta, kad persodinus po savaites tresti papildomai. Tai gal neprifarsiruota trasom? Tai man gal dabar persoditi i nauja zeme reiketu?
O su dregme reikalai tokie, kad viena karta stipriai paliejau, matyt perdaug buvo vandens...
Atsakyti
QUOTE(Jennyfer @ 2013 04 03, 15:20)
Bet ant suliflor pakuotes parasyta, kad persodinus po savaites tresti papildomai. Tai gal neprifarsiruota trasom? Tai man gal dabar persoditi i nauja zeme reiketu?
O su dregme reikalai tokie, kad viena karta stipriai paliejau, matyt perdaug buvo vandens...

Aš manau, kad jiems per daug drėgmės ir per mažai saulės g.gif Man atrodo, kad reikia kuo daugiau šviesos ir jie išsveiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennyfer @ 2013 04 03, 15:20)

vadinasi ne dėl substrato bėdos. Suliflor iš principo nenaudoju (iš nepatikimų kategorijos), tačiau tokius nepatikimus visada reikia atskirame bliūde labai gerai išmaišyt, sutrupinti pirštais visus guziukus.

Jei tik skilčialapiai pageltonavo, tai dzin, dėl azoto pertekliaus gali ant lapų tokios geltonos strazdanos atsirasti - ale ne mirtina čia.
Atsakyti
Sveikos, gal kas galėtu atsakyti ar galima pomidorus pikiuoti i permatomus indelius na pvz.nuo mineralio butelio? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo durke: 03 balandžio 2013 - 15:19
QUOTE(durke @ 2013 04 03, 16:19)
Sveikos, gal kas galėtu atsakyti ar galima pomidorus pikiuoti i permatomus indelius na pvz.nuo mineralio butelio? g.gif

Galima, dali taip ir ispikiavau, nesiskundzia mirksiukas.gif sakoma kad pomidoram netinka permatoma tara, galima indelius apklijuoti, bet as tonet nemanau daryti, viskas jiem gerai, auga graziai ax.gif
Pirkau Suliflor biokomposta -be pretenziju, jokiu gumuliuku, zeme nesunki,ne smelis, jauciasi durpe, nu viskas ok su ja. Del kitu Suliflor misiniu nieko negaliu pasakyti, nesusiduriau.
Lauke siandien pavasariu kvepia, jau kaip pasilgau to kvapo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 03 balandžio 2013 - 15:27