Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Mergaitės, odėl pomidorų Bajaja - pas mane nerašo, kad svyrantys, kažkur forume skaičiau, kad svyrantys, tai dabar galvoju ar juos man būtina į vazonus sodinti ar galėsiu šiltnamyje po aukštaūgiais sukišti. Nelabai noriu vazonuose ax.gif Ojei nusvirs ant žemės ir negerai. Na, žodžiu primaliau čia , bet supratot ką noriu pasakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2013 03 30, 10:28)
Mergaitės, odėl  pomidorų  Bajaja - pas mane nerašo, kad svyrantys, kažkur forume skaičiau, kad svyrantys, tai dabar galvoju ar juos man būtina į vazonus sodinti ar galėsiu šiltnamyje po aukštaūgiais sukišti. Nelabai noriu vazonuose  ax.gif  Ojei nusvirs ant žemės ir negerai. Na, žodžiu primaliau čia , bet supratot ką noriu pasakyti  smile.gif

man nesvyro
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 03 30, 06:46)
Nu nėr tas derlius jau toks įspūdingas g.gif
Palyginus su Ex, Saintlina, Asese, tai čia pas tą moteriškę iš vis beveik nėra pomidorų ax.gif
Prisnigo galingai. Pliusas tas, kad bus galima prisikast šiltnamį, nes vietom išdžiūvęs biggrin.gif

man tai derlius geras biggrin.gif O siaip ten jau pomidorai apskainioti, daugiau dar ju buvo, as buciau laaaaabai patenkinta, jei toki derliu tureciau. Viskas, vaziuoju per podruzkes prasyti, kad kokia paduska padovanotu, plunksnas sodindama kisiu biggrin.gif Ot durna, symet tiek anciu vyras priveze, galejo gi nupesiojes plunksnu neismesti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 03 30, 10:54)
man nesvyro

o man kur kibire aukštam buvo tai sviro iki pusės kibiro, o kur šiltnamyje auginau tai šakas teko biski paraišiojus pakabint kad ant žemės negulėtų, sunkios pasidaro nuo milijono pomidoriukų. Derlius jau sakiau anksčiau- šiltnaminis nepalyginamai didesnis, ir vaizdas gražesnis. Drąsiai po aukštaūgių kojom kišk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 03 30, 11:14)
o man kur kibire aukštam buvo tai sviro iki pusės kibiro, o kur šiltnamyje auginau tai šakas teko biski paraišiojus pakabint kad ant žemės negulėtų, sunkios pasidaro nuo milijono pomidoriukų. Derlius jau sakiau anksčiau- šiltnaminis nepalyginamai didesnis, ir vaizdas gražesnis. Drąsiai po aukštaūgių kojom kišk 4u.gif

mano labai maziukas buvo, gal del to nesvyro smile.gif... o mazas buvo nes vazonas mazas buvo
Atsakyti
pasmane bajajos ir black chery kazkokia mistika siemet. Seti vasario viduryje doh.gif tupi ant palanges su skilcialapiais ,vos vos vos tikriei pradejo list doh.gif kiti tos dienos seti, jau seniai ispikiuoti ir sprindiniai ... ispikiavau pinceto pagalba ir tuos trupinius, kazi bus kas is tokiu doh.gif nebus tai nebus... yra sociai kitu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2013 03 30, 12:09)
kazkokia mistika siemet.

persodink, pamatysi kaip pasikeis greitai. Apie bajajas- pas juos daug šaknų labai, ir maisto daug nori, tada auga laaaaaabai gražiai wub.gif wub.gif wub.gif Tai kai ne vazone o laisvėj šaknys tai uch koki gražoliai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
kada galima pomidorus jau persodinet
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2013 03 30, 16:17)
kada galima pomidorus jau persodinet

Jei kalbat apie pikavimą,tai reikia persodint į didesnę tarą tada,kai daigelis išleidžia du tikruosius lapelius smile.gif
Kada gi tos šilumos sulauksim,kaži?Dabar dar,kiek suprantu,tas anticiklonas ir saulę paslėps...Gal temperatūrą reikia primažint,nes pradės tystis daigai g.gif
............................
Tany sveikit ir kitų neužkrėskit 4u.gif Nes vėl kažkoks gripas šienauja žmones:pati trečia diena su aukšta temperatūra ir kosuliu namie sėdžiu.Fiziškai prastai,o morališkai,tai jau visai,kaip nusivylusi namų šeimininkė jaučiuosi verysad.gif
Atsakyti
tany ,Marmaledas 4u.gif ačiū už info. Pridygo man jų doh.gif , grūs visi, bet sakoievė stora nelabai kokio skonio.Na, aišku, dėl skoniokiekvieno kitoks tongue.gif Pirmą kartą tokius mažiukus turėsiu, pernai tik aukštaūgius auginau mažiukus, tai "vaikų džiaugsmas -kaip saulėrqžos", o čia dar palei žemę bus thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, o kokiu atstumu sodint zemaugius, nes ant pakelio, kiek suprantu, raso kas 60cm... g.gif o man kazkodel is kazkur galvoj 40 cm sukasi doh.gif
Atsakyti
geru svenciu 4u.gif
[attachmentid=227694]
Atsakyti