Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Su Šv. Velynomis visas.
Tany labai jau gražiai moki marginti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta ir G @ 2013 03 31, 00:14)
Su Šv. Velynomis visas.
Tany labai jau gražiai moki marginti  thumbup.gif

pirmas blinas kaip sakant wink.gif.... net neplanavom tai daryti, nes niekad nedarom, nuo vaikystes nesu marginus kiausiniu blink.gif atsimenu su teciu sededavom ir zaisdavom...mama tuo neuzsiminedavo....matyt ir as i ja biggrin.gif bet vakar kazkaip uzplauke noras po 9 vakaro(t.y. vyras pasake, kad vyresnelis nusimine, kad nemarginsim, pries tai metais tai su mociute ten kazka darydavo, o siemet mociute isvaziavo, tai matyt pagailo vaiko blush2.gif , kadangi kiausiniu turejau, lukstu ir rusi metesi...liko tik bandyti kazka daryti biggrin.gif ).... tai nusprendziau pabandyti... sakyciau ne taip jau ir sunku biggrin.gif

cia idejau, nes lapas tai pomidoro wink.gif... Gal dar kas atspes kokia veisle ? biggrin.gif
Atsakyti
cia jum dovanele svenciu proga biggrin.gif
[attachmentid=227699]
Atsakyti
Su sv. Velykomis pomidoru myletojas!

Tany, bet jau nuotrauku grozis wub.gif , o kiausinis - tikras pomidorinis margutis wub.gif
Atsakyti
Su sv. Velykomis ax.gif
Atsakyti
Su Šv. Velykom mielosios 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Su Šv.Velykom visas 4u.gif

Gero derliaus sulaukti thumbup.gif
Atsakyti
su Sv. Kaledom biggrin.gif
[attachmentid=227707]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 01 balandžio 2013 - 09:33
man tai kazkoks nenusakomas liudesys ima, ziurint i savo pomidoraicius ... SNIEGO FONE doh.gif
Atsakyti
Sveikos su sventem 4u.gif
As tai apziurejau savo daigus, ir net zaktelejau kaip per sias pora dienu kai nera saules, ziuriai jie patyso unsure.gif doh.gif
Einu ziuret prognoziu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2013 04 01, 12:16)
man tai kazkoks nenusakomas liudesys  ima, ziurint i savo pomidoraicius ... SNIEGO FONE  doh.gif

man jau nebeliudna... pasekiau ta stadija kai jau juokas ima doh.gif
Atsakyti
Bet pastypo be saulutės tai tikrai.
Šiandien pradėjau pikiuoti, tai kišu iki ausų ir dar vietos palieku žemėm ateičiai.

Iš dalies aš biškį džiaugiuos, kad dar sniegas blush2.gif nes kai bus pliusas, reiks tampyt daigus šiltnamis+garažas (o mane taip pykina nesvietiškai, kad net nenoriu galvot apie šį darbą cool.gif )
Atsakyti