Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(tany @ 2013 04 08, 12:47)
oj kaip orelis pasikeite....laiku orlaides uzdairuqa, bet visvein liko tik 15 laispniu...bet nesioti dabar negaliu savo pomidoru, baisu nosi iskisti, kokia puga prasidejo.... ir ka cai dabar daryti  blush2.gif .....

Uždekit jiems žvakutę, arba porą, jiems bus linsmiau, arba kokių bulvių išvirkite (močiūtė kiaulėms ėdalo iš vakaro išvirdavo ir pomidorams nakčiai duodavo pakvėpuoti), neturit kiaulių doh.gif tai bent kokį puodą karšto vandens pašildykit, jeigu manot, kad jiems šalta. Na, ir agroplėvelė. Nustos ta pūga, pavasaris juk unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 04 08, 13:59)
fui baigesi  biggrin.gif ...bent galesiu sunesioti atgal  ax.gif  bet dar palauksiu (dabar 12laispniu), gal islis saulute dar ir nebenukris daugiau temperaturos, sarbu minuso nepasiekti iki 6 val, kol yras gris, tingiu vel po 1-2 nesioti  doh.gif  biggrin.gif

Jei apsiniaukę, minuso nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mus jau saulute bando vel listi thumbup.gif ir siltnamyje vel sila jau beveik 18 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 04 08, 14:14)
pas mus jau saulute bando vel listi  thumbup.gif  ir siltnamyje vel sila jau beveik 18  mirksiukas.gif

aha jau smagiau. Maniškiai balkone, tai irgi grūdinas. Bet kad nėra ko jų laikyt jau kambary - tysta kaip nežinau kas. Aš juos jau ir naktį kankinau balkone. Nepajuodo - minuso matyt nebuvo biggrin.gif Tai manau didenė dalis liks ir šiai nakčiai balkone. Reiktų iš tikro kada balkoniuką savo susitvarkyt, nes vienas stiklas šalčio nelabai sulaiko.
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 04 08, 13:33)
aha jau smagiau. Maniškiai balkone, tai irgi grūdinas. Bet kad nėra ko jų laikyt jau kambary - tysta kaip nežinau kas. Aš juos jau ir naktį kankinau balkone. Nepajuodo - minuso matyt nebuvo  biggrin.gif Tai manau didenė dalis liks ir šiai nakčiai balkone. Reiktų iš tikro kada balkoniuką savo susitvarkyt, nes vienas stiklas šalčio nelabai sulaiko.

atsargiai sianankt bus salciau nei buvo...bet jau paskutine tokia salta naktis...as tikiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 04 08, 14:36)
atsargiai sianankt bus salciau nei buvo...bet jau paskutine tokia salta naktis...as tikiuosi smile.gif

nu pažiūrėjau tik vienu laipsniu šalčiau...... tik va diena apniukus tai neprišildys man sienų namo, tai gali būt ir šalčiau. Na kad ramiau būtų reiks didesnę dalį susinešt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 04 08, 13:39)
nu pažiūrėjau tik vienu laipsniu šalčiau...... tik va diena apniukus tai neprišildys man sienų namo, tai gali būt ir šalčiau. Na kad ramiau būtų reiks didesnę dalį susinešt  rolleyes.gif

Kaune rodo kad -10 bus... buvo -4.... nebent cia kitur kitaip blush2.gif gal jus kur prie juros ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 04 08, 14:47)
Kaune rodo kad -10 bus... buvo -4.... nebent cia kitur kitaip  blush2.gif gal jus kur prie juros  ax.gif

kaune...... aš gismeteo žiūriu, tai kad ten -6 tik rodo....... na kad ramiau miegočiau - susinešiu bent jau šiai nakčiai g.gif
Atsakyti
As saviskiu atgal parsitempiau jau. Apsiniauke, siltnamyje pradejo staigiai temperatura kristi. Zemiau 10 dar nenoriu ten ju palikti. Kazkokia dar vos ne puga uzejus buvo. tai vel kol viska parsitempiau ir susidejau, tai valanda laiko uztrukau. Dar kazkaip nejauku man juos taip siltnamyje palikti be saulytes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 04 08, 14:04)
kaune...... aš gismeteo žiūriu, tai kad ten -6 tik rodo....... na kad ramiau miegočiau - susinešiu bent jau šiai nakčiai  g.gif

trumpai prognozei megstu meteo.lt skaitmenine... bet ji tik 1 dienai normaliai rodo, dar antra galima uzmesti, bet ir nepataiko daznai...t.y labai daznai koreguojasi smile.gif
Atsakyti
pas mus sninga kaip gera ziema doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2013 04 08, 15:20)
pas mus sninga kaip gera ziema  doh.gif

Aha, pas mus ir kokia 10 minuciu didelem snaigem vare bigsmile.gif paziureti grazu, bet jau atsibodo ta balta spalva. Zalumos norisi. Dar gandras siandien parskrido i lizda salia namu. kazkaip nejauku man del jo g.gif Tikekime,kad ras ka esti per tokias pusnis brisdamas.
Atsakyti