Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(skorpe555 @ 2013 04 08, 19:47)
Jos uzauga virs gero sprindzio,tada ir skvarbau

Atsiprašau,o ką reiškia tas skvarbau ax.gif Labai smalsu pasidarė,gal ir man reikia tas garstyčias taip skvarbyt g.gif

Šiandien glesterėjau į Gismeteo,taip smagu ant dūšios paliko smile.gif Paskui dar žvilgtelėjau kokie orai Jakutske,tai dar smagiau pasidarė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 04 08, 20:17)
Atsiprašau,o ką reiškia tas skvarbau ax.gif Labai smalsu pasidarė,gal ir man reikia tas garstyčias taip skvarbyt g.gif

Šiandien glesterėjau į Gismeteo,taip smagu ant dūšios paliko smile.gif Paskui dar žvilgtelėjau kokie orai Jakutske,tai dar smagiau pasidarė ax.gif

Su kastuvu apverciame zeme,kad garstyciu stiebai pasisleptu zemeje smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jolitamaria @ 2013 04 08, 19:16)
O man bajeris su pomidorais smile.gif galvojau auginu kazkokius mistinius "harilik" pomidorus ir Vilma, o pasirodo ten visur Vilmos.  Ot , ant pakelio vilma mikroskopinem raidem uzrasyta , o Harilik didelem.

O kaip jum geltonieji p. Dygsta , maniskiai zymiai leciau nei raudoni ?

As pernai sodinau VILMUKUS raudonus ir geltonus.Tai geltoni prasciau augo ir derejo,nezinau ,net kodel...o raudoni buvo grazus,derlius gausus smile.gif .Tai dabar esu pasejusi tik raudonus
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 04 08, 19:17)
Paskui dar žvilgtelėjau kokie orai Jakutske,tai dar smagiau pasidarė ax.gif

taigis - svarbiausia turėt su kuo palygint biggrin.gif
Atsakyti
Tiesa ar tikrai niekam nereikia 1.5l Neptuno butelių Kaune? Sako vyras dar nespėjo išmesti, bet labai niesti jam nagai, nes vietos daug uzima... Apie ~100vienetu
Atsakyti
Penktadieni pranasauja tiesiog zavinga ora smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2013 04 08, 18:16)

O kaip jum geltonieji p. Dygsta , maniskiai zymiai leciau nei raudoni ?

kaip bebutu keista, bet pas mane geltonu dvi rusys irgi ilgiau dygo, nors visi pomidorai dygo identiskom salygom.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 08, 17:34)
Oras yra superinis, pavasaris - pasakiškas 

O jei rimtai, kad man jūsų problemos 

Plagiatas. Nukopinai mano mintis smile.gif Ypač tiksliai antrąjį sakinį..

Auga pomidorai gerai, esu patenkinta, kad turiu pasisėjusi ankstyvam derliui, daigai ne medžiai, bet jau su sukrautais žiedynais. Taip pat vasario pabaigos sėjos daigais tikrai nesiskundžiu, dailūs, tvirti, kompaktiški, nėr dideli, iki sodinimo į šiltnamį bus kaip tik.

Oru irgi džiaugiuosi, jis leidžia pomidorų daigams nuo pat ryto iki vakaro 20val lepintis šiltnamyje, kol temperatūra nukrinta iki +6, tada namo.

Kad taip man jūsų problemos - sutikčiau savo dailius daigus mainyti į prastesnius..

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 04 09, 07:58)

Kad taip man jūsų problemos - sutikčiau savo dailius daigus mainyti į prastesnius..

o jeigu isnuomot laikinai tau savo daigus g.gif rolleyes.gif nusispjoviau i savo ekologija ir nusipirkau vakare vasario 27dienos sejinukams sita My Webpage doh.gif na negaliu ziuret as i juos nabagus verysad.gif kovinukai,20-21dienos , 3kartus didesni g.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 04 09, 09:12)
o jeigu isnuomot laikinai tau savo daigus g.gif  rolleyes.gif nusispjoviau i savo ekologija ir nusipirkau vakare vasario  27dienos sejinukams sita My Webpage doh.gif na negaliu ziuret as i juos nabagus  verysad.gif  kovinukai,20-21dienos , 3kartus didesni g.gif

vasario 27 d. buvo netikus pomidorų sėjai
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 04 09, 09:16)

Kad ir kaip ten bebutu, bet pas mae vasario 27 dienos daigai yra graziausi blush2.gif Tik tiek,kad juos jau i siltnami greit reiks kisti 4u.gif

Labas rytas,

Saulyte sviecia, rytine kava garuoja wub.gif Tuoj leksiu su daigais i siltnami thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 04 09, 09:16)

Ir ko ji netikusi? Aš sėjau vasario 28d., tas pats mėnulis, tas pats ženklas, ir savo daiguose nematau problemų.. Jau pradedu įtikėti, kad tai mitas. Turbūt mesiu iš galvos tuos mėnulius..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 09 balandžio 2013 - 08:22
QUOTE(Ex @ 2013 04 09, 09:21)
Ir ko ji netikusi? Aš sėjau vasario 28d., tas pats mėnulis, tas pats ženklas, ir savo daiguose nematau problemų.. Jau pradedu įtikėti, kad tai mitas. Turbūt mesiu iš galvos tuos mėnulius..

ir as ,kiek atsimenu,skaiciau,kad 02.27d.popiete tinkama sejai ax.gif turbut ne nuo menulio priklauso daigeliu grozis,o nuo to,kaip pati ta diena buni nusiteikus g.gif pas man ta diena vos ne lekstes skraide blush2.gif Marmelade,kiek laiko dygo violetiniai kiniski-jokios gyvasties dar schmoll.gif
Atsakyti