As dar ryt nakciai gal nepaliksiu siltnamyje daigu. Dar ir diena ziuresiu kas per temperatura bus. Nes dideli debesuotuma musu kraste pranesa ir vos +5. tai kazi ar siltnamyje pas mane daugiau bus
Gali buti,kad diena namie sedes, jei saules nebus
Pas ka polikarbonatnis siltnamis, tai visai kas kita
QUOTE(Regila @ 2013 04 09, 16:32)
Šiandien ir ryt gera diena..nes vaisių dienos (09-10d). Taip, kad rankovių atraitotų nenuleiskit. Sėkmės.
Tai tada pataikiau
Nes raso kitoj temoj, kad visiskai nepalanki diena siandien
QUOTE(matuke @ 2013 04 09, 16:47)
Stai kaip gyvena pirmo puslapio manekenka
koks gražuolis
QUOTE(matuke @ 2013 04 09, 16:47)
Stai kaip gyvena pirmo puslapio manekenka
Sakes koks grazus
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 09, 16:45)
Nes dideli debesuotuma musu kraste pranesa ir vos +5. tai kazi ar siltnamyje pas mane daugiau bus
Gali buti,kad diena namie sedes, jei saules nebus
Pas ka polikarbonatnis siltnamis, tai visai kas kita 
kodėl gi? Plėveliniam irgi gerai. O ir stikliniam, Ex sakė, labai gerai pomidorai jaučiasi šiuo metu. Aš manau, kad kai jau net +5 lauke, tai tikrai pomidorams šiltnamy geriau nei namie.
QUOTE(Asese @ 2013 04 09, 12:32)
Gal juos reiktų persodinti į dvigubai didesnius indukus
, gal jiems maisto medžiagų trūksta
Ir pastypę - reiktų šviesos daugiau 
QUOTE(tany @ 2013 04 09, 12:41)
mano vienas ir toks, nors indelis kaip visu - didelissss.... bet kadangi jis tik vienas toks, neimu i galva, ismesiu jei reikes.... kol kas dar turiu pertikliaus
o siaip matosi kad jiems jau medziagu, as cia paie saviskius sneku, truksta..... laukiu kol gales apsigyvent siltnamyje, ir tada patresiu, kad namuose nereiketu smardinti....
o siaip matosi kad jiems jau medziagu, as cia paie saviskius sneku, truksta..... laukiu kol gales apsigyvent siltnamyje, ir tada patresiu, kad namuose nereiketu smardinti....
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 09, 12:50)
Tiem pomikams foto, man panasu,kad lyg butu ant saules apdege
gal dregmes biski laukai gavo ir pasvilo ant saules? pas mane keletas tokiu buvo 
QUOTE(skorpe555 @ 2013 04 09, 12:54)
As manau ,kad ju sekla buvo uzkresta kokiom ligom,nes taip negali but...uztat augalolapai meta demem,kad nebutu ,koks maras...tada tikrai pomidoru nesulauksite
Arba per daug dregna
Papildyta:
Ir sveikus pomidorus uzkres
Arba per daug dregna
Papildyta:
Ir sveikus pomidorus uzkres
as jau pati nebezinau kas jiems.. jie dideli yra, nes sausi sodinti, jiems jau siltnamyje vieta butu, bet kad minusas lauke
QUOTE(Rdk @ 2013 04 09, 17:12)
as jau pati nebezinau kas jiems.. jie dideli yra, nes sausi sodinti, jiems jau siltnamyje vieta butu, bet kad minusas lauke
isprotesiu, visi ,,jaucio sirdys" tokie - sakau gal tikrai maras 
sausio mėnesio sėti ir vis dar tokiuose indeliuose???? Koks čia jums maras - nusikamavę jie tuose indukuose, maisto seniai nebeturi
QUOTE(saintlina @ 2013 04 09, 18:05)
kodėl gi? Plėveliniam irgi gerai. O ir stikliniam, Ex sakė, labai gerai pomidorai jaučiasi šiuo metu. Aš manau, kad kai jau net +5 lauke, tai tikrai pomidorams šiltnamy geriau nei namie.
Tai pas mane stiklinis, tik stogas plevelinis, bet kazkaip baisoka,kad nepakenktu jiems
QUOTE(saintlina @ 2013 04 09, 18:23)
sausio mėnesio sėti ir vis dar tokiuose indeliuose???? Koks čia jums maras - nusikamavę jie tuose indukuose, maisto seniai nebeturi 
Rdk, kelk juos kuo greičiau į didesnius indelius, nes jiems jau čia lavondėmės nuo kojų spaudimo
QUOTE(saintlina @ 2013 04 09, 17:23)
ne nuo sausio jie tuose indeliuose... i kokia kazin talpa man juos persodinti
QUOTE(Rdk @ 2013 04 09, 19:06)
ne nuo sausio jie tuose indeliuose... i kokia kazin talpa man juos persodinti
antri metai, tik mokausi pomidorus sodinti.. 
Supratom, kad jie ne nuo sausio tuose indeliuose, bet, kad jie sausį sėti.
Teisingai auginant jie jau turėtų būti persodinti mažiausiai į kokių 3 l talpos indelius
Dabar iškelk juos nors į kokius 1,5 l talpos vazoniukus - bus šaknims vietos, maisto medžiagų gaus ir atsigaus jie
Nepergyvenk, gyveni ir mokaisi