Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Asese @ 2013 04 09, 18:14)

Dabar iškelk juos  nors į kokius 1,5 l talpos vazoniukus - bus šaknims vietos, maisto medžiagų gaus ir atsigaus jie  4u.gif
Nepergyvenk, gyveni ir mokaisi  mirksiukas.gif

einu persodint pioneer.gif . Aciu
Atsakyti
RDK, o kiek tu jų turi, tokių didelių? Jei neturi sąlygų tiek persodint, bent jau patręšk juos.

ai, jau matau, kad eini persodint. Reiškia, viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 09 balandžio 2013 - 18:21
QUOTE(Rdk @ 2013 04 09, 19:06)
ne nuo sausio jie tuose indeliuose... i kokia kazin talpa man juos persodinti g.gif antri metai, tik mokausi pomidorus sodinti.. ax.gif

Mano sausinukai 3ltr ir 5ltr vazonuose, nuotraukoj Sladkaja Slivka 5ltr vazone, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 04 09, 16:47)
Stai kaip gyvena pirmo puslapio manekenka

Atsiprasau maciusiu klaida su nuotrauka  blush2.gif  doh.gif

koks grozis thumbup.gif
P.S. ti kdabar pamaciau kad cituoju blush2.gif
mano sausinukai tai 10l dezese... 5l vazone vasarinukai, bet jau anksta jiems ten
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 09 balandžio 2013 - 19:53
Siandien atradau, kad sudygo 2 neziniukai pomidorai.. Man gaila juos ismesti, tai auginsiu ir ziuresiu kas per siurprizai ten bus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 09 balandžio 2013 - 19:48
Aš taip ir matau jus visas doh.gif nuo mano klausimo - na, pasakykite, o kam tuos pomidorus į tą šiltnamį ir atgal kiekvieną dieną reikia tampyti? Kas vis dėlto yra tas grūdinimas??? Na auga jie pas mane sustatyti šviesoje (kai saulė būna, tai ant saulės) kambarys dieną įšyla iki 26 laipsnių, naktį būna 18-19. Tai ar jiems bus geriau dieną tame šiltnamyje, iki 34 laipsnių prikaitintame?
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 04 09, 20:24)
mano sausinukai tai 10l dezese... 5l vazone vasarinukai, bet jau anksta jiems ten

Nufotografuok, seniai bematėm taviškius mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(daimura @ 2013 04 09, 20:54)
Aš taip ir matau jus visas  doh.gif nuo mano klausimo - na, pasakykite, o kam tuos pomidorus į tą šiltnamį ir atgal kiekvieną dieną reikia tampyti? Kas vis dėlto yra tas grūdinimas??? Na auga jie pas mane sustatyti šviesoje (kai saulė būna, tai ant saulės) kambarys dieną įšyla iki 26 laipsnių, naktį būna 18-19. Tai ar jiems bus geriau dieną tame šiltnamyje, iki 34 laipsnių prikaitintame?

Šiltnamyje daug daug daugiau šviesos, net kelis kart daugiau matuojant liuksasis nei šviesiausiame kambaryje 4u.gif Ir patys augaliukai skiriasi: jie tokie tvirtesni pasidaro smile.gif Ne į ūgį, bet į plotį smile.gif Ir spalva pasikeičia - žalesni tokie smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 09 balandžio 2013 - 20:01
QUOTE(Asese @ 2013 04 09, 20:01)
Šiltnamyje daug daug daugiau šviesos, net kelis kart daugiau matuojant liuksasis nei  šviesiausiame kambaryje  4u.gif  Ir patys augaliukai skiriasi: jie tokie tvirtesni pasidaro smile.gif Ne į ūgį, bet į plotį smile.gif Ir spalva pasikeičia - žalesni tokie smile.gif

Supratau, reiškia, ir aš tampysiu, kad tik tiems pomidorams būtų geriau biggrin.gif
Atsakyti
persodinau.
Atsakyti
tai jei įvyks stebuklas ir prognozės pasitvirtins, gal nereiks tampyt smile.gif Gal bus galima jau ir nakčiai palikt..
Aš saviškius visus turiu ištarabanyt, o sąžinė graužia pagalvojus, kad mamai reiks visą tą plantaciją nešiot doh.gif Reiks jiems šiltnamy dar mini konstrukciją pastatyt, kad užsidengtų papildomai nakčiai.
Papildyta:
QUOTE(Rdk @ 2013 04 09, 20:11)
persodinau.

gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rdk @ 2013 04 09, 21:11)
persodinau.

Po poros savaičių pastebėsi skirtumą - bus wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dzūkėms ir ne tik jeigu pasiimtūt iš namų galiu pasiūlyti mamos pomidorų perteklių, nes mane ji išves iš proto doh.gif . Pomidorų veislės nežinomos ką aš bandžiau atrinkti tai Penis, Jaučio širdis, De Barao raudoni ir dar kažkokie senoviški avietiniai ir pailgi kekėmis. Va kas būna kaip krūvom sėja, doh.gif o gaili išmesti. Tiesa ir paprikų perteklius yra kiek supratau. Aš pernai pasimokiau su perteklium, o ji niekaip neišmoksta blush2.gif .
Atsakyti