Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Naturelle d'Argan kuno losjonas - man kiek nepatiko kvapas... Bet siaip lengvas, gerai padrkeinnantis, greitai susigeriantis, nepalieka riebalo, tai naudojau vakarais pedom ir rankom 4u.gif
user posted image

Burt's Bees lupu balzamas - kartotas antrakart. Patinka man BB balzamai, sitas is ju turbut riebiausias. Naudojau nakciai pries miega.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2013 04 28, 00:12)
Citrininis kūno šveitiklis. Kvapas labai citrusinis ir intesyvus. Pats šveitiklis labai smagus. Turi aliejų, tad oda lieka minkšta ir švelni. Tik dabar norisi pailsėti nuo tų citrinų  biggrin.gif

Kur perkate šį šveitiklį? Norėtųsi man išbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2013 04 28, 09:08)
Kur perkate šį šveitiklį? Norėtųsi man išbandyti smile.gif

Pirkau parduotuvėje Elevita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 04 28, 00:37)
Burt's Bees lupu balzamas - kartotas antrakart. Patinka man BB balzamai, sitas is ju turbut riebiausias. Naudojau nakciai pries miega.
user posted image

Nauodoju toki siuo metu tai man jis kaip tik lengvas kazkoks pasirode g.gif Mano lupos nera problematiskos,bet jei kartais labiau pasauseja,tai jis nesuteikia tokio komforto jausmo,per skystas ,pvz lyginant su Crazy Rumors jie tokie,kaip cia pasakius,daugiau vaskuoti ir ilgiau ant lupu jauciasi,o BB greitai pradingsta ir vel norisi pasitepti,nors tepasi jis labai maloniai ir tirpsta kaip sviestas.Kazkaip nelabai susidraugauju su BB balzamais,anksciau turetas su medumi pasenusiu lupdaziu trenke doh.gif Noreciau dar isbandyti su mangais ir granatais.
Atsakyti
Subaigiau du Dr. Hauschka kūno aliejus miniukus. Turėjau rožių ir citrinžolių. Kaip man patiiiiko... Net kūno losijonai taip nepatiko kaip aliejai. Manau dabar ateinant vasarai pirksiu citrinžolių būtinai, nes jis gaivesnis už rožių wub.gif

user posted image
Atsakyti
Catrice nagų lakas Spruced up
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 04 29, 09:12)
Catrice nagų lakas Spruced up

Išnaudojai pagaliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2013 04 29, 11:24)
Išnaudojai pagaliau  biggrin.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif atsibodo, ilgai nenorėsiu šitos spalvos matyt turbūt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2013 04 28, 11:00)
Pirkau parduotuvėje Elevita  4u.gif

Jis Jums nebuvo toks is tirstesniu? smile.gif
Turiu ji, man sunkokai laikosi ant kempines, kaip Jums?
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2013 04 29, 13:59)
Jis Jums nebuvo toks is tirstesniu? smile.gif
Turiu ji, man sunkokai laikosi ant kempines, kaip Jums?

Aš nededu ant kempinės. Į delną ir trinu biggrin.gif
Ji reikia pamaišyt, nes susisluoksniuoja.
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2013 04 29, 17:56)
Aš nededu ant kempinės. Į delną ir trinu  biggrin.gif
Ji reikia pamaišyt, nes susisluoksniuoja.

viduje buvo toks saukstelis, tai su juo ir maisau smile.gif
o su ranka kai trinate, daug dedate sveitiklio?
Atsakyti
Subaigiau siuos kvepalus, kol kas nekartosiu
user posted image
Subaigiau M. Gebhardt lupu balzama. Naudodavau tik vakare pries miega. Patiko, nes gerai drekino, uzteko visai ziemai. Kartosiu kita sezona
user posted image
Atsakyti