Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

O'Rising Volumizzante šampūnas - plaukai juo išplovus gražiai žvilga, neišsausina, nesuvelia (dažnai naudodavau be kondicionieriaus), bet tai, ko iš jo reikėjo- nedaro, visiškai nepurina ir nesuteikia apimties schmoll.gif
Estee Lauder Perfectly Clean prausiklis - turėjau 30ml mini pakuotę, pilno produkto nepirkčiau, nesužavėjo. Jei daugiau makiažo, veidą tekdavo plauti du kartus.
Bourjois akių makiažo valiklis - pirkau, nes Douglas nuolaida -40% biggrin.gif Tušą nuvalo gerai, akių nedirgina. Vis norisi pabandyti valyti natūraliu aliejumi, bet manau, kad nueisiu ir nusipirksiu tokį patį Bourjois smile.gif

user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
delamorte, kaip tik toki akiu valikli ir as naudoju, irgi pirkau Douglase thumbup.gif man puikus, patinka akd neriebus ir greitai nuvalo o ir tas burbuliukas padeda greiciau atsidaryti indeli smile.gif Zodziu vieni pliusai, tik nezinau ar nuvalytu tusa atsparu vandeniui smile.gif
Atsakyti
prausiklis

user posted image

pudra
user posted image

dušo želė

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 02 gegužės 2013 - 08:34
user posted image
Iki paskutinio lašo išgramdyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2013 05 02, 09:04)
Vis norisi pabandyti valyti natūraliu aliejumi,

O kas sutrukdo? Juk namuose turbut turit alyvuogiu aliejaus, tai imat ir pabandot. Jei patiks, galit pirkt kitoki alieju, jei ne, tai valikli 4u.gif
Atsakyti
1) Avon Senses Winter Delight dušo želė. Naudojosi skalsiai, skanaus šilto žiemiško kvapo, gerai putojo, gal kiek pasausino odą, bet naudojau pakaitomis su kita priemone, tai bendrai žiūrint- patiko. mirksiukas.gif

user posted image

2) Omnia Botanica Rosa Mosqueta veido kremo mini pakuotė (neradau normalaus paveikslėlio). Labai patiko, noriu rudeniui pilno dydžio pakuotės. didis.gif Gerai gėrėsi, gerai drėkino, paramino odą ir maloniai neįkyriai kvepėjo- tikra puikus pasirodė.

3) Rasa emulsinis veido šveitiklis. Nesužavėjo, netraukė naudoti, todėl ilgaaaai stovėjo (dar senovišką pakuotę turėjau), kol baigėsi galiojimas- likutį išmečiau. schmoll.gif Nekartosiu niekada.

user posted image

4) Rasa rankų kremas su šilko baltymais ir nakvišų aliejumi. Patiko, jokių priekaištų neturiu- ir drėkino, ir gėrėsi gerai, kvapas gan intensyvus, bet malonus. Mielai pakartočiau kada nors. rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aprilita: 02 gegužės 2013 - 13:03
Bogavia cukrinis kuno sveitiklis - visai patiko, nors nekartosiu, nes nebuvo kazkoks wow, turiu sandeliuke kitu ir isvis kai neturi sveitiklio, tai pati susimaisau patinkanti be problemu. 4u.gif 4u.gif Galvojau bus pliusas, kad tutelej ir nereikia pirstais kabint, bet visgi gavosi minusas cia, nes sveitiklis i sausesne puse (nors aliejai pakankamai padrekina oda besveiciant), tai isspaust nelabai lengva ir siaip iki galo normaliai tikrai viskas neissipsaudzia, lieka ant sieneliu...
user posted image
Atsakyti
J. R. Watkins avietinis lupu balzamas - is visur bandytu avietiniu sitas pats paciausias skoniu buvo. Siaip gana lengvas, bet gerai padrekina, nesuriebina lupu, ilgam uzteko. thumbup.gif Manau ateityje kartosiu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 05 02, 08:33)
Ar patiko pudra? Aš irgi tokią turiu, bandau sunaudoti, bet vargais negalais, nes nepatinka, kur riebesnės vietos man ji labai negražiai dengiasi, matosi ant veido unsure.gif

QUOTE(shopingas @ 2013 05 02, 11:46)
O kas sutrukdo? Juk namuose turbut turit alyvuogiu aliejaus, tai imat ir pabandot. Jei patiks, galit pirkt kitoki alieju, jei ne, tai valikli  4u.gif
Nežinojimas smile.gif Nes su valikliu viskas paprasta, o aliejai- kokį pirkti, kaip naudoti?.. Bet vakar internete pasiskaitinėjau, o namuose, pasirodo, turiu jojobos, tai pabandžiau- puikiai nuvalė, akys neriebios, patiko toks būdas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2013 05 03, 08:01)
Ar patiko pudra? Aš irgi tokią turiu, bandau sunaudoti, bet vargais negalais, nes nepatinka, kur riebesnės vietos man ji labai negražiai dengiasi, matosi ant veido

man patinka, dengiasi gražiai, pas jus su nauja pakuote? anksčiau būdavo kitoks įpakavimas, pas jus su šepetėliu viduje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 03 gegužės 2013 - 08:33
subaigta iki paskutinio lašo. patinka man toks naudojimo būdas, kai vakare ištepi,o ryte tik šampūnu išplauni (susitaupo laiko ryte thumbup.gif ). ir kvapas wub.gif rolleyes.gif ir poveikis patiko (garbanos gražiai sukrisdavo,plakas minkštesni,švelnesni), ypač jei ištepdavau plaukus gausiau (ką daryt ranka ne visada yla už tokią kainą blush2.gif )
radus su gera nuolaida tikrai pakartočiau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Muminukė @ 2013 05 02, 10:28)
delamorte, kaip tik toki akiu valikli ir as naudoju, irgi pirkau Douglase  thumbup.gif man puikus, patinka akd neriebus ir greitai nuvalo o ir tas burbuliukas padeda greiciau atsidaryti indeli smile.gif Zodziu vieni pliusai, tik nezinau ar nuvalytu tusa atsparu vandeniui smile.gif

Va butent,kad sunkiau nuvalo atsparu vandeniui tusa, maybelline ir tai geresnis buvo ax.gif
Atsakyti