John Masters Organics levandu ir avokado kondicionierius - man labai vidutiniskas jis. Ir siaip JMO sampunai/kondicionieriai man vidutiniski... Isskyrus 'citrus & neroli' (berods toks pavadinimas) nenuplaunama kondicionieriu.

QUOTE(shopingas @ 2013 04 06, 17:46)
Ir siaip JMO sampunai/kondicionieriai man vidutiniski... Isskyrus 'citrus & neroli' (berods toks pavadinimas) nenuplaunama kondicionieriu.
Visiškai sutinku

Aš pabaigiau Neobio mišrios odos toniką. Nelabai patiko, palikdavo kažkokį lipnumą, tempimą ant veido. Esu atradusi žymiai geresnių tonikų savo mišriai odai.

QUOTE(Biancca @ 2013 04 06, 19:00)
Aš pabaigiau Neobio mišrios odos toniką. Nelabai patiko, palikdavo kažkokį lipnumą, tempimą ant veido. Esu atradusi žymiai geresnių tonikų savo mišriai odai.
Ga galit parašyti kokie patiko?

QUOTE(elskere @ 2013 04 06, 21:04)
Patinka Madaros giliai valantis tonikas - kaip tik šuo metu naudoju. Labai geras, bet tinka, manau, tik mišriaodėms/riebiaodėms, nes kitokiam tipui gali pernelyg nusausinti odą. Taip pat mano favoritas - Logona tonikas su mėtomis. Puikiai tonizuoja, nuramina odą ir visiškai jos neišsausina. Jis turbūt puikiausias atradimas, kalbant apie tonikus

Essie 'armed and ready' - nepasilieku sio lako, nors tik pirmakart sia spalva lakavausi.... Siaip Essie lakai man patinka, bet sitas ir spalva nuvyle, ir pats lakas kazkoks skystas labai. Na tiesiog lakuoju nagus daznai ir ivairiausiom spalvom, bet su situo tiek odeles apsiterliojo, kad atrodo jog koki antrakart gyvenime tik bandau nagus lakuotis
Itariu, kad del skystumo taip, nes grynai visai nesilaiko, jei tik riebiau kur ant nago papuola, iskart i sonus bega
Na ir spalva realiai man nepatiko kaip ziurisi ant mano ranku plius, priesingai nei foto, nesimato tas blizgumas visiskai. Prisikisus arti galima vos iziuret blizgucius, na gal pries saule kitaip butu, bet buteliuke krenta grazus blizgumas, o ant nagu jo nesimato...

CVS nagu lako valiklis:

CVS nagu lako valiklis:

Pasibaigė meteoritai, tai iškart kitus papirkau, man jie gražiai pasidengia, pudra ilgiau laikosi, nu žodž... visai patenkinta aš jais, o ir pakankamai ilgam naudojasi

Urtekram gudobelių šampūnas riebiems plaukams, 500ml - visai patiko, ilgokai naudojosi (nuo sausio pabaigos), nors galvą plaunu dažnai ir pilu į delną gan nemažai. Ir putojo normaliai. Bet nebuvo kažkas TOKIO, kas tikrai priverstų pirkt dar kart, grįšiu prie Aubrey Egyptian henna šampūno.

African Organics plaukų kondicionierius su Marulos aliejumi - jokio poveikio, sakyčiau. Kvapas malonus (priminė uogas), bet ilgainiui pradeda atsibosti. Nekartotinas.

Essence Kiss Care Love lūpų balzamas - net nežinau kam pirkau, nes išviso niekinis toks dalykiukas. Nemalonus ant lūpų, gal ir apsaugo nuo šerpetojimų, bet nepatiko. Nekartotinas.

Weleda Everon lūpų balzamas - Šis patiko. Tikrai riebus, ilgokai laikosi ant lūpų, apsaugo per šalčius. Kvapas keistai malonus, kažką primena, bet negaliu pasakyt ką
Šiltam orui gal nelabai, bet kai šalta vėl bus - pirksiu dar kart.

African Organics plaukų kondicionierius su Marulos aliejumi - jokio poveikio, sakyčiau. Kvapas malonus (priminė uogas), bet ilgainiui pradeda atsibosti. Nekartotinas.

Essence Kiss Care Love lūpų balzamas - net nežinau kam pirkau, nes išviso niekinis toks dalykiukas. Nemalonus ant lūpų, gal ir apsaugo nuo šerpetojimų, bet nepatiko. Nekartotinas.

Weleda Everon lūpų balzamas - Šis patiko. Tikrai riebus, ilgokai laikosi ant lūpų, apsaugo per šalčius. Kvapas keistai malonus, kažką primena, bet negaliu pasakyt ką

QUOTE(Žėrutis @ 2013 04 07, 15:29)
Pasibaigė meteoritai, tai iškart kitus papirkau, man jie gražiai pasidengia, pudra ilgiau laikosi, nu žodž... visai patenkinta aš jais, o ir pakankamai ilgam naudojasi
Smalsu, per kiek laiko baigesi

QUOTE(dominica @ 2013 04 07, 18:52)
Smalsu, per kiek laiko baigesi
ar kasdien naudojot? Man rodos, kad man meteoritu induko visam gyvenimui uzteks 

naudojau kiekvieną darbo dieną, na žinoma plius minus, bet per išeigines nesidažau - išeiginės būna ir mano veidui - jei į parduotuves kokias blaškausi, tai man užtenka lūpų dažo ir kvepalų...

QUOTE(Muminukė @ 2013 04 07, 17:48)
illuminated, kokia spalva esence vazelino turejote? bandziau violetine ir bordo abi niekam tikusios...
01 fruit crush, tai nuotraukoje ta pirmoji.