John Frieda Miraculous recover kaukė. Nuostabi, plaukai po jos šilkiniai, minkšti, pribaigta jau antra. Tikrai bus kartojama.

Organix Moroccan Argan Oil šampūnas, nekartosiu, nes nuo jo atsirado pleiskanų

QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 05 09, 10:01)
Loreal nagų lakas, Macaron noisette
iš tokio buteliuko ?

QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 05 09, 10:01)
Loreal nagų lakas,
Gaila nera ju cia

O kiek jie LT kainuoja? Nuolaidos daznokai jiems buna, ane?
QUOTE(shopingas @ 2013 05 09, 12:32)
Gaila nera ju cia
Jau seniai turiu juos noru sarase, tai butinai LT susipirksiu daug spalvu.

Droge apie 16 lt vienas, o kad nuolaidos dažnai būtų aš nepastebėjau.
QUOTE(Žėrutis @ 2013 05 09, 11:15)
Taip

QUOTE(shopingas @ 2013 05 09, 12:32)
Gaila nera ju cia
Jau seniai turiu juos noru sarase, tai butinai LT susipirksiu daug spalvu.

Man atrodo, kad dažnokai būna. Jei ne Droge, tai Eurokos. Jei ne Eurokos, tai Sarmoj. Buteliukai miniatiūriniai, po 5 ml, tai užtenka kokiems 6-8 kartams. Bet užtat įmanoma subaigt

QUOTE(Portishead @ 2013 05 08, 18:48)
sepetelis nelankstus, netrupa visai, ir paakiu su vokais netepa
na nebent sakau kai jau i pabaiga eina tai ilgiau pasiterliot reikia kad isgaut ryskesnes blakstes 

Aciu

Uzbaigiau sia duske. Patiko-kvapas malonus, neikyrus, normaliai putojo, svelini. Gal ir kartosiu, tik vasarai norisi gaivesnio kvapo

Papildyta:
Kartu su vyru sunaudojom Laveros sampuna su medetkom, patiko ir tiko mano riebiems plaukams, neapsunkina plauku, plaukai minksti. Nebrangus ir geras sampunas tikrai kartosiu

Papildyta:
Sunaudotas n-tasis M. Gebhardt kremas paakiams, i jo vieta toks pat

Papildyta:
Kartu su vyru sunaudojom Laveros sampuna su medetkom, patiko ir tiko mano riebiems plaukams, neapsunkina plauku, plaukai minksti. Nebrangus ir geras sampunas tikrai kartosiu

Papildyta:
Sunaudotas n-tasis M. Gebhardt kremas paakiams, i jo vieta toks pat

NARS 'laguna' bronzato miniukas - nenaudoju tiesiog....

Urban Decay 'all nighter' makiazo fiksavimo purskalas, miniukas - velgi nenaudojamas produktas... Cia jau antras turetas, bet pati nepirkciau (abu dovanu gavau), nes man nesijaucia skirtumo purskiu ar ne. Sitas uzsistovejo, tai metu, nes tik vieta uzima...

Urban Decay 'all nighter' makiazo fiksavimo purskalas, miniukas - velgi nenaudojamas produktas... Cia jau antras turetas, bet pati nepirkciau (abu dovanu gavau), nes man nesijaucia skirtumo purskiu ar ne. Sitas uzsistovejo, tai metu, nes tik vieta uzima...