Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Aquareva Light drekinamasis kremas, skirtas normaliai/misriai odai (sausai yra rich teksturos). I jo vieta toks pat kremukas. Labai patinka, rekomendavo kosmetologe kai pasakiau kad truksta drekinimo. Isigeria akimirksniu, puikus pagrindas kreminei pudrai, malonaus kvapo. Uzteko beveik dviem menesiam, naudojant tik rytais. Turejau Biodermos drekinamaji krema, irgi Light teksturos, tai sis man daug geresnis. wub.gif
user posted image

Clarins Everlasting kremine pudra. Pries sia pudra reikia gerai sudrekinti oda, nes iskart isryskina sausesnes vietas. Maskavimas gan stiprus, bet tuo paciu tekstura maloni, neapsunkinanti, bet aisku jei netureciau ka maskuot -nenaudociau. Turejau sviesiausio atspalvio, tai net ziema sviesoka buvo, kita karta imciau tonu ar dviem tamsesne. Vasara nenaudociau, nebent rudeni/ziema. I jos vieta net dvi krempudros: Kanebo Fluid Finish ir Dior Nude Sking-Glowing biggrin.gif
user posted image

Maybelline Rocket tusas. Labai geras tusas, patogus guminis sepetelis, man panasus i mano labai megstama Max Factor False lashes. I pabaiga jau patirstejes nelabai patiko kaip dazo. Manau turinciom ilgas blakstienas uztektu ir vieno sluoksnio. Man reikia dvieju, bet kol sviezias uztenka tik atsukt ir padazyt, veliau kai patirsteja reikia jau kelis kartus imirkti sepeteli siekiant ryskesniu blakstienu. I jo vieta toks pat, bet kita syki manau isbandysiu kazka naujo, nes bus pabodes o ir siaip vis atsiranda visokiu gundanciu nauju tusu blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 06 gegužės 2013 - 08:20
QUOTE(Portishead @ 2013 05 06, 07:17)
Maybelline Rocket tusas.

Jo sepetelis lankstus? Netrupa? Netepa paakiu ir voku? 4u.gif
Atsakyti
aliejukas kūnui
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 05 06, 08:04)
Domina atsiliepimas apie Avene prausiklį  mirksiukas.gif

Man jis vienas is paciu paciausiu riebiai odai. Nuo jo maziau riebaluojasi ir blizga veidas, nesikemsa poros. Siaip sausina oda, bet kadangi mano oda riebi, tai man cia tik pliusas smile.gif Ir labai skalsus, naudojau taip ilgai, kad net nusibodo smile.gif
Atsakyti
Pabaigiau:

user posted image

Patiko. Daug geresnis už tą, kurį dabar naudoju. Aišku, dabartinis ne TBS, o TBS yra TBS biggrin.gif doh.gif Žodžiu patiko konsistencija, greit įsigeria, lengvas, drėkinimas pakankamas, nors mano turėtasis aviečių geriau drėkino. Bet šio kvapas malonesnis, neerzino. Puikus smile.gif
Atsakyti
Urtekram ramunėlių šampūnas

user posted image

Kartojau. Šampūnas skirtas visų tipų šviesių plaukų priežiūrai, ir mano plaukams tiko ir patiko. Antrą kartą mažiau, todėl darysiu pertrauką.
Atsakyti
user posted image

liko jau visai ant dugno. Labai patiko, kada nors kartosiu, dabar manau išbandysiu ką nors kitą, bet vėliau būtinai smile.gif

user posted image

gaila, kad baigėsi, tikrai geras buvo, kada nors kartosiu, gera sudėtis.
Atsakyti
Decleoro pienelis veidui valyt. Labai fainas, uz gera kaina kartojamas
user posted image

Lumene kremas kunui. smagus, susigeria greit. Toks pat i jo vieta
user posted image
Atsakyti
bonza, kur pirkote pienelį?
Atsakyti
Nusprendziau apsivalyti pavasari nuo senesniu turimu produktu, pribaigti likucius, pirmoji auka:
user posted image
Veido kremas, pabaigiau kojoms, nes paskutini karta kai veida tepiau oda suerzino, tai neberizikavau pakartoti - matyt paseno, o seip neblogas buvo, gerai susigerdavo, suminkstindavo oda, kvapas neikirus buvo. Be parabenu. Nekartosiu, nes vistik nemegstu tokio tipo pakuociu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neko Pari: 08 gegužės 2013 - 11:55
Cutex ultra cleansing nagu lako valiklis - patinka man sie valikliai,gerai valo,nesausina nagu thumbup.gif
user posted image

VO5 high volume plauku lakas - sitas nelabai patiko,nes per stipriai kvepejo ir per mazai fiksacijos suteikdavo.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bandeles @ 2013 05 06, 09:40)
Jo sepetelis lankstus? Netrupa? Netepa paakiu ir voku? 4u.gif

sepetelis nelankstus, netrupa visai, ir paakiu su vokais netepa smile.gif na nebent sakau kai jau i pabaiga eina tai ilgiau pasiterliot reikia kad isgaut ryskesnes blakstes ax.gif
Atsakyti