Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Ir vel daziau plaukus - Garnier 'white chocolate' 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Pagaliau pabaigiau Avene prausiklį - labai nepatiko, sunkiai nusiplaudavo, kažkiek pasausindavo odą, niekada nekartosiu
user posted image
Atsakyti
Renewing Moroccan Oil Shampoo. Subaigiau mini pakuotę, atrodo, kad galvos odos neerzino, plaukams irgi patiko - pirksiu pilną smile.gif
user posted image
EcodentaBalto molio pasta
Kartojama
L'Oreal makiažo valiklis
Vidurinis Taip pat kartojamas
Bioderma Sebium vanduo . N-tasis ir į jo vietą toks pats
Atsakyti
user posted image
Yellow Hydrate Intensive Mask - sakyčiau, kad mano dažytam ir išsausėjusiam plaukui visai patiko. Plaukai atrodo padrėkinti, sausumas nesijaučia, lengviau išssišukuoja, žvilga.
Foto skolinta iš čia
Atsakyti
QUOTE(Žėrutis @ 2013 05 24, 07:55)
Pagaliau pabaigiau Avene prausiklį - labai nepatiko, sunkiai nusiplaudavo, kažkiek pasausindavo odą, niekada nekartosiu

O man jis vienas iš geriausių prausiklių smile.gif
Atsakyti
MaxFactor 2000 Calorie - iš mass market tušų man MaxFactor patys geriausi, dažo gražiai, nebyra, netepa. Patinka visi be išimties, todėl kokios nors rūšies MF tušą turiu nuolat.

user posted image
Atsakyti
Pagaliau. Nekartosiu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Bobbi Brown Everything tusas - pats tusas tikrai geras,tinkamas kasdienai,netrupa,gerai nusivalo,bet man truputi truko ryskumo,na daugiau sluoksniu uzdejus padaro ryskias blakstienas,bet dienos eigoje megsta kazkaip truputi dingti,pasiziuri i veidrodi ir norisi dar perbraukti.Dabar i jo vieta bandysiu BB Extreme party tusa,anot konsultantes sis dazo riebiau ax.gif
user posted image
Atsakyti
labai patiko

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 05 25, 12:35)
Pagaliau. Nekartosiu smile.gif

Kuo nepatiko ? 4u.gif
Atsakyti
Pabaigiau Dr. Hauschka paakių balzamą.
user posted image

Manau, tikrai kartosiu dar kartą. Puikiai susigerdavo, gerai drėkindavo. Pavartojus ilgiau pastebėjau, kad paakių oda nežymiai, tačiau šiek tiek paskaistėjo, atrodo ne tokia pavargusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žėrutis @ 2013 05 25, 14:47)
Kuo nepatiko ?  4u.gif

Pritrūkau poveikio.
Atsakyti