Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Iki paskutinio lašo pabaigtas Madara veido kremas su spalva (tik nepamenu atspalvio: moon flower ar sunflower - nusitrynė užrašas ant buteliuko):

user posted image

šiuo metu ieškomas pakaitalas doh.gif
Atsakyti
Orly GLOSSER viršutinis sluoksnis

user posted image
Atsakyti
vos vienam kartui liko AO GPB kondicionieriaus, ne karta pirktas, taupus, pirkau sausio menesi kazkur, i jo vieta alba botanica leave in condicioner.
user posted image

vos savaitei liko nubian heritage olive and green tea shower gel, sitie geri,taupus kaip velnias biggrin.gif,labiausiai is bandytu kvapu patiko su ozkos pienu, bet jo nebuvo, tai pirkau andalou, kuris kvepia wub.gif
user posted image

subaigtas rozmarinu EA, patiko, man atrodo kad papurina plaukus

vos laselis liko Andalou naturals vanila kuno losiono, lengvas, greit isigeria, bet as vis uzmirstu panaudot...
user posted image
per kelis kartus bus subaigtas burts bees lupu balzamas (nuluzo ir sulindo i dangteli), toks vidutinis, nei l geras, nei l blogas
user posted image

dar vienam kartui liko Cattier geltonos molio kaukes, ne pirma jau..siaip man patinka,atrodo, kad pravalo, nesausina, bet dabar odele tai kosmaras, nes kavos litrais plempiu, teks stabdyt...

user posted image
vos keliems akiu makiazo pavalymams liko cattier makiazo valiklio, is bandytu naturaliu kolkas labiausiai patinkantis
user posted image
subaigta ecodenta dantu pasta, i jos vieta velym, nzn man kazkaip nelabai patiko, truko gaivumo...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RainyDay: 26 gegužės 2013 - 13:52
QUOTE(Sultry @ 2013 05 25, 17:39)
Iki paskutinio lašo pabaigtas Madara veido kremas su spalva (tik nepamenu atspalvio: moon flower ar sunflower  - nusitrynė užrašas ant buteliuko):

gerai,kad vedu išlaidų sąrašiuką. pasirodo buvo sun flower visgi ax.gif

QUOTE(RainyDay @ 2013 05 26, 15:36)
vos laselis liko Andalou naturals vanila kuno losiono, lengvas, greit isigeria, bet as vis uzmirstu panaudot...
user posted image

kur pirktas? ar pakankamai drėkina? 4u.gif

subaigtas:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 26 gegužės 2013 - 18:52
Patiko, labai gerai atliko savo funkciją ax.gif
user posted image
Atsakyti
Miss pupa lūpdažis - šiek tiek sausino lūpas, todėl buvo naudojamas su vazelinu
user posted image
Atsakyti
Pagaliau "damušiau" doh.gif Abu produktai nekartojami.
Lumene Natural Code Glow Without Shine veido kremas
user posted image
Nemalonus kvapas, sausų vietų niekad normaliai nepadrėkindavo, o riebias iškart dar labiau suriebaluodavo. Toks nebrangus, bet labai niekinis dalykas.

Bioderma Sebium gelinis veido prausiklis 500ml
user posted image
Pirmus kartus naudojant patikdavo, švariai veidą nuprausdavo, bet ilgainiui labai išsausino "normaliąsias" veido zonas, o riebios T zonos nepadėjo sutvarkyt nė kiek. Sakyčiau, kad gal ir normalus, skalsus prausiklis, bet tas sausinimas tikrai labai nepatiko. Mokėjau nepigiai, tai nesinorėjo išmest, šiaip ne taip sunaudojau, bet niekad turbūt nekartočiau.
Atsakyti
1) Gilette Satin Care Dry Skin skutimosi putos. mirksiukas.gif Patiko, kaip visada- nuolat naudoju Gilette putas skutimuisi, tik pakaitalioju rūšį.

user posted image

2) Weleda Skin Food kremas. Subaigiau likutį nuo žiemos. Išmėginau aš jį ir veidui (žiemą nuo šalčio), ir kūnui. Nebuvo blogas, man labai patiko kvapas, per šalčius tas jo riebumas ir maitinimas tikrai buvo pliusas, bet kartoti netraukia. Kai jis toks universalus, tai nerandu, kam konkrečiai geriausiai pritaikyti... biggrin.gif ax.gif

user posted image

3) Greenland pasiflorų kūno sviestas, 100g dėžutė. Naudojau vietoj rankų kremo. Labai patiko- smagiai drėkino, gerai gėrėsi, labai skaniai kvepėjo, taupiai naudojosi. Kol kas kartoti neketinu, dar reikia subaigti kitas atsargas. tongue.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aprilita @ 2013 05 27, 12:59)

3) Greenland pasiflorų kūno sviestas, 100g dėžutė. Naudojau vietoj rankų kremo. Labai patiko- smagiai drėkino, gerai gėrėsi, labai skaniai kvepėjo, taupiai naudojosi. Kol kas kartoti neketinu, dar reikia subaigti kitas atsargas.  tongue.gif

Kur pirkot ? Anksčiau Greenland produkciją pirkdavau "Sarmoje", bet lyg ir išnyko iš lentynų unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žėrutis @ 2013 05 27, 13:19)
Kur pirkot ? Anksčiau Greenland produkciją pirkdavau "Sarmoje", bet lyg ir išnyko iš lentynų  unsure.gif  g.gif

Jį jau senokai buvau dovanų gavusi, tai nežinau, kur nupirko. ax.gif Anksčiau ir aš Sarmoje mačiau, dabar dingo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2013 05 25, 16:39)
Iki paskutinio lašo pabaigtas Madara veido kremas su spalva (tik nepamenu atspalvio: moon flower ar sunflower  - nusitrynė užrašas ant buteliuko):

user posted image

šiuo metu ieškomas pakaitalas  doh.gif

Kaip patiko? blush2.gif Mastau ir as apie ji,tik idomu ar imanoma parduotuvej pasimegint,ar kokiu meginuku bent yra.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo greeny1231: 27 gegužės 2013 - 13:07
QUOTE(Sultry @ 2013 05 25, 15:39)

Turiu moon flower, žiemai buvo super, bet dabar spalva per šviesi. Reiks vasarai sunflower įsigyti, būtų gerai kokią akciją užmatyti bigsmile.gif
Atsakyti