Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Himalaya veido šveitiklis
user posted image
mano mišriai odai man tikrai per švelnus pasirodė, tai nebus kartojamas bent jau kol kas, nebent žiemą nebent dėl smalsumo - kai pasausėja oda, nes dabar jokio efekto nepajutau rolleyes.gif
Atsakyti
Subaigta:
Alva pienelis makiazui valyt - tobulas, tik kad greit baigias nes 100 ml
user posted image

Decleoro prausiklis - kazkoks lipnus bet vale gerai
user posted image

Atsakyti
QUOTE(nuomone84 @ 2013 06 12, 14:42)
Kam naudojate? Padeda gyti randeliams? Dėkoju.  4u.gif

Naudoju kojoms po depiliacijos. Neįauginėja plaukeliai, spuogeliai dingo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(body @ 2013 06 12, 12:58)
Salicilo spiritas 2 proc. (nerandu normalaus paveiksliuko). Kartojamas jau ne kartą.  thumbup.gif

kur perkate? ir kokia kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2013 06 13, 09:30)
kur perkate? ir kokia kaina? 4u.gif

Salicilo spiritas parduodamas vaistineje. Yra 1proc ir 2 proc stiprumo. Kaina iki 3 lt jei gerai pamenu.
Atsakyti
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 06 13, 09:37)
Salicilo spiritas parduodamas vaistineje. Yra 1proc ir 2 proc stiprumo. Kaina iki 3 lt jei gerai pamenu.

O kaip būtent Jūs jį naudojate po depiliacijos? 4u.gif
Atsakyti
liko keliems kartams, į jo vietą toks pat.
http://i1127.photobu...zps11fbbf38.jpg

(nuotrauka skolinta)
Atsakyti
user posted image

Tušas padūmavusių akių efektui sukurti. nežinau, kodėl tokį pirkau, nes dūminio makiažo niekada nesidarau. Todėl ir nelabai patiko matyt. Bet kaip už tokią kainą, normalus.

user posted image

Dažnai vartoju šį kremą, patinka, tinka mano sausoms rankoms.

user posted image

O šį nurašau. Nes nepakako drėkinimo, kvapas per intensyvus ir nežinau kodėl taip jį giria...

user posted image

Avon dezodorantas intymiai higienai. Patiko, manau prie progos vėl nusipirksiu, vasarą puikiai tinka, gaila kad baigėsi

user posted image

Irgi nieko vertas. Iš pradžių, labai džiaugiausi, kad gerai išplauna. Bet paskui, pradėjo graužti akis nuo mėtų, net veidą.. Niekada nebepirksiu

user posted image

Na, Geomar yra Geomar. Patiko, nes nebuvau ankščiau tokių bandžiusi. Bet neilgia trukus radau pirkti pigesnį, tačiau tokį patį poveikį duodantį šveitiklį, todėl šio kurį laiką nepirksiu.

user posted image

Kaip gerai, kad baigėsi! Kvapas erzino, per stiprus, be to neatliko savo darbo ir griaužė...

user posted image

Puiki dušo želė! Draugė parvežė lauktuvių iš Anglijos, gaila, kad baigėsi, taupiau ją. Kvapas nuostabus. Nieko neprimena iš kada nors bandytų priemonių. Kaip rabarbarų pyrago su cukrumi gal. Putoja smagiai, konsistencija puiki... Sakė, kad dar yra šveitiklis, norėčiau ir jį išbandyti smile.gif

user posted image

Macadamios kaukė, kurią gavau kai pirkau šepetį ir aliejuką. Šiaip gal ir pagerino kažkiek situaciją, bet nežymiai...

Dar porą priemonių baiginėjasi, bet jau ir taip ilgas postas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muminukė: 13 birželio 2013 - 17:20
Diorshow New Look ir Givenchy Noir Couture tušų miniatiūros. Dior nepatiko schmoll.gif , mažas šepetėlis galbūt labiau tinka trumpesnėms blakstienoms, nes man apatines padažydavo gražiai, bet viršutinių gerai neužkabindavo, todėl bandant jas padažyti, vistiek galiausiai likdavo musės kojos. Givenchy labai patiko, blakstienos ilgos, užriestos ir purios, jei taip galima pasakyti smile.gif , lėliškos, mąstau, kad reikėtų nusipirkti normalaus dydžio.

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Avene Extremely gentle valiklis. Subaigti 3, toks pats 4 į vietą. Jokių priekaištų, puikiai valo, visiškai nedirgina, nekemša porų, labai švelnus

user posted image

Isadora Velvet Touch kompaktinė pudra. Sesuo pirko 2008 m., paskui 2011 m. atidavė man. Ilgai grojantis daiktas, man per tamsi buvo, naudojau kontūravimui, vėliau tiesiog kaip pudrą prieš MUFE kontūravimo paletę, nes ant krempudors netepu tiesiai nei skaistalų, nei kitų priemonių, nebent jis būtų skystos konsistencijos kaip krempudra.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2013 06 13, 08:44)
Subaigta:
Alva pienelis makiazui valyt - tobulas, tik kad greit baigias nes 100 ml

Dabar naudoju irgi Alva, tik kitą seriją

user posted image

Valo gerai, bet kvapas nelabai patinka.

Kuo patiko jusiškis? Gal reikės išbandyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jealousa: 14 birželio 2013 - 09:54
Pantene pro - v plaukų lakas
user posted image
Lipino plaukus, nelabai stipri fiksacija, norėjosi ilgesnės. Nekartojamas daiktas. ax.gif
Atsakyti