Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Pabaigiau Ecodentos trejopo poveikio dantų pastą
user posted image

Turbūt iš Ecodentos pastų ši man patiko labiausiai - gerai išvalydavo, jausdavosi gaivos jausmas. Man patiko, tikrai kartosiu.

Šiaip ne taip užbaigiau ir Urtekram dezodorantą su alijošiumi
user posted image

Seniau Urtekram dezodorantai visai patikdavo, tačiau šitas, kai atšilo oras, visai pavesdavo - nesulaikydavo kvapo nei pusei dienos. Nekartosiu, esu atradusi geresnių už jį rolleyes.gif
Atsakyti
Greitai pasibaigė CATRICE Light reflecting concealer, spalva tiko, maskavo vidutiniškai, pasiskirstydavo sunkokai, išlikdavo beveik visą dieną. Ieškosiu kito pabandymui.
user posted image

Essence Blackest Black mascara, nieko blatno, pariesdavo, mažai pailgindavo, byrėdavo, o karštą dieną ir paakius pajuodindavo. Pakeistas į YSL.
user posted image
Atsakyti
John Frieda Luxurious Volume šampūnas, jau ne pirmas, į jo vietą toks pat, mano plaukams Frieda tinka, tik kartais pakaitalioju rūšis.
Elizabeth Grant Biocollasis Complex serumas, skirtas tepti tiesiai ant raukšlės, neva plastinės chirurgijos alternatyva, bet sutepiau sąžiningai visą buteliuką- visiškai jokio poveikio schmoll.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Margarita maitinamasis kojų kremas. Visai nieko, pirmą kartą nepatiko dėl šaldančio efekto, kurio vėliau nebepastebėjau biggrin.gif Pėdas paminkštino, kaip kūdikio nepadarė, bet negaliu teigti, kad visai neveiksmingas, o dar už tokią kainą smile.gif
user posted image

Nivea drėkinamoji veido kaukė. Nekartosiu, nes nors ir turėtų drėkinti, aš po jos jaučiu tempimą smile.gif
user posted image

TBS kanapių rankų kremas. Pats geriausias bandytas kremas! Žiemą, kai reikia stipraus drėkinimo, tikrai kartosiu thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo overlook: 09 birželio 2013 - 16:12
Šiandien valausi kosmetinę, paskui pereisiu prie rūbinės smile.gif

1. Lancome Hypnose Doll Eyes. Pražioj patiko, paskui trupėt pradėjo.
user posted image
2. Maybelline tankinantis tušas. Pavadinimas nusitrynė. Buvo kaip atsarginis kosmetinėj, dabar pradėjo džiūti. Neblogas, bet nekartotinas.
user posted image
3. Maybelline Master Drama khol liner. Tikrų tikriausia drama. Išmetu.
user posted image
Papildyta:
4. Gatineau activ eclat gommage. Geras daiktas, bet turiu jau visą amžinybę-tenka atsisveikint.
user posted image
Atsakyti
TBS spanguolių kūno šveitiklis - tokie man mažiau patinka, nei "druskiniai", bet kartais pakaitaliojimui visai nieko smile.gif
user posted image
Atsakyti
Ma provence lavender blossom dušo želė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2013 06 09, 10:55)

Seniau Urtekram dezodorantai visai patikdavo, tačiau šitas, kai atšilo oras, visai pavesdavo - nesulaikydavo kvapo nei pusei dienos. Nekartosiu, esu atradusi geresnių už jį rolleyes.gif

Koki geresni deo atradote?
Atsakyti
nourishing coconut milk-aliejukas plaukams. Visai patiko, skaniai kvepėjo, skalsiai naudojosi, po jo plaukai tapdavo minkštesni. Kol kas nekartotinas, noriu išbandyti naujų priemonių smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(happypersonality @ 2013 06 10, 18:01)
nourishing coconut milk-aliejukas plaukams. Visai patiko, skaniai kvepėjo, skalsiai naudojosi, po jo plaukai tapdavo minkštesni. Kol kas nekartotinas, noriu išbandyti naujų priemonių smile.gif
user posted image

Man tai jis LABAI plaukus suriebaluodavo schmoll.gif gal naudoti nemokėjau, tepdavau ant šlapių plaukų po plovimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smeterling @ 2013 06 10, 21:56)
Man tai jis LABAI plaukus suriebaluodavo schmoll.gif  gal naudoti nemokėjau, tepdavau ant šlapių plaukų po plovimo g.gif

na nežinau, aš taip pat naudojau ant šlapių plaukų po plovimo, tačiau plaukų jis man nerebaluodavo g.gif Gal padaugindavote 4u.gif
Atsakyti
now solutions '2 in 1 correcting' paakiu kremas - sunaudojau kaklui, nes paakiams man netiko. Isvis turbut neturejus nei vieno tikrai patinkancio ir tinkancio paakiu kremo, isskyrus dabar naudojama JMO paakiu zele. O kremai man lyg ir tinka, bet tuo paciu lyg ir per sunkus, lyg kemsa kazkiek paakiu zona, zodziu, paakiu zona tampa nelabai grazi, visokiu guziuku/spuogiuku atsiranda...
user posted image
Atsakyti