Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

omg doh.gif baigesi mano pamiltas loreal inoa sampunas ir kauke , liko tik siek tiek balzamo , bet tvirtai zinau - kartosiu . Nors siaip pagrinde naudoju ekologiska kosmetika, bet siom priemonem negaliu atsispirti, nes mano plaukus padaro idealius - jos labai kvepia, konsistensija maloniai tirsta , aisku gerai putoja, nedaug reikia, poveikis super- svelnus, glotnus , bet neapsunkinti plaukai ir graziai blizga wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 04 09, 23:08)
As dantis valydama ant pastos 1-2 lasiukus EA arbatmedzio uzlasinu, tai dantis pasakiskai isvalo, ziba kaip nupoliruoti, slidus tokie ir gaiva ishsilaiko nepalyginamai ilgiau nei vien su pasta isivalius. Aisku ne kasdien taip naudoju, nes nezinqu ar galima, bet karta du i savaite pravalau butent taip.... drinks_cheers.gif

o kaip del to nemalonaus kvapo ir skonio,apie kuri visos merginos taip atsiliepia? Galima isgyventi? biggrin.gif

Noraeleo kokie jusu plaukai? cia naujiena, ar as kaimukas pirma kart matau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emidora @ 2013 04 10, 19:27)
o kaip del to nemalonaus kvapo ir skonio,apie kuri visos merginos taip atsiliepia? Galima isgyventi?  biggrin.gif

Prie kvapo priprantama wink.gif Dabar man tikrai jis nera kazkas baisaus, bet pradzioj, tai atrode ohoho koks nemalonus.
Atsakyti
QUOTE(Emidora @ 2013 04 10, 18:27)
o kaip del to nemalonaus kvapo ir skonio,apie kuri visos merginos taip atsiliepia? Galima isgyventi?  biggrin.gif

Jei po pirmo karto isgyvensit, vadinas priprasit biggrin.gif Na o nuo 1-2 lasu arbatmedzio EA dar nieks nenusibaige lotuliukas.gif vardan grozio ne to tenka iskest, o cia baika..... biggrin.gif
Atsakyti
Lancome paakių miniukas, iš tikro tai malonus buvo naudoti, bet ypatingo efekto nepasijautė
user posted image
Atsakyti
Labai juodas, labai gerai laikėsi, sunkiai nusivalydavo ax.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image
L'occitane vieni iš geriausių kremų tiek poveikiu, tiek kvapais ar pakuote. Dar turiu du kitokios rūšies. Šito kvapas man vienas iš maloniausių, tik limited edition.

user posted image
Gavau nemokamai prie žurnalo, naudojau gan ilgokai, ateity turbūt įsigysiu didelę pakuotę. Drėkina odą, bet ir prausia neblogai.

user posted image
Maža pakuotė Melvita kremo. Tepiau daugiausia nakčiai, nes neturi SPF. Patiko drėkinimas, rožių kvapas erzino. Būtų kartojamas, bet brangokas, manau, yra pigesnių alternatyvų.

user posted image
Atitarnavo sąžiningai kelis metus. Ėjau pirkti peiliukų, bet pamačiau gerą akciją ir skustuvui, tai šitas iškeliauja. Tik tas jo dėklas prastai limpa duše ir vis nukrisdavo su trenksmais.

Visos foto iš interneto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 11 balandžio 2013 - 13:30
QUOTE(jearmaine @ 2013 04 11, 14:26)

Atitarnavo sąžiningai kelis metus. Ėjau pirkti peiliukų, bet pamačiau gerą akciją ir skustuvui, tai šitas iškeliauja. Tik tas jo dėklas prastai limpa duše ir vis nukrisdavo su trenksmais.

Visos foto iš interneto.

kur kokia akcija ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žėrutis @ 2013 04 11, 14:51)
kur kokia akcija ?  4u.gif

Boots 4u.gif
Atsakyti
Pabaigiau Sante Brilliant Care balzamą. Geras dalykas: padarydavo plaukus lengvai iššukuojamus, sušvelnindavo ir pamaitindavo. Dar vienas jo pliusas - be galo skalsus, vieną pakuotę sunaudojau kažkur per metus. Manau, pirksiu dar kartą.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2013 04 10, 19:15)
omg  doh.gif baigesi mano pamiltas loreal inoa sampunas ir kauke , liko tik siek tiek balzamo , bet tvirtai zinau - kartosiu . Nors siaip pagrinde naudoju  ekologiska kosmetika, bet siom priemonem negaliu atsispirti, nes mano plaukus padaro idealius  - jos labai kvepia, konsistensija maloniai tirsta , aisku gerai putoja, nedaug reikia, poveikis super- svelnus, glotnus , bet neapsunkinti plaukai ir graziai blizga wub.gif

Kur perkate ir kokia kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 04 10, 23:30)
Jei po pirmo karto isgyvensit, vadinas priprasit  biggrin.gif  Na o nuo 1-2 lasu arbatmedzio EA dar nieks nenusibaige  lotuliukas.gif vardan grozio ne to tenka iskest, o cia baika..... biggrin.gif

Aisku 4u.gif Reiks ismeginti valantis dantukus ax.gif

Pabaigiau ir nerekomenduoju No7 dvifazio makiazo valiklio schmoll.gif kazkoks tas skystis ant vatos tamponelio siurkstus ir kietas, na pvz kaip buna kietas vanduo biggrin.gif kai pabandziau Biodermos vandenuku, tai net nera ka lyginti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emidora: 11 balandžio 2013 - 23:34