YSL La Laque Midnight Blue, sunaudojau iki paskutinio lašo, čia buvo mano viena mylimiausių mėlynų spalvų, kolekcinė. YSL nagų lakai labai patinka, jie greitai džiūsta, gerai lakosi ir patinka jų tekstūra, gerai dengiasi, labai lengva nusilakuoti net skubant.

1) Corine de Farme akių makiažo valymo želė. Nebloga, gan maloniai susinaudojo, tik man asmeniškai vis tiek labiau prie širdies skysti valikliai...
Beje, priemonės konsistencija tikrai nepasirodė želinė- tiesiog pienelis.
2) Lancome Hypnose blakstienų tušas. Priekaištų neturiu - gerai ir gražiai dažė (tik pradžioje daug košės krovė), patogus šepetėlis, skalsiai naudojosi, nebyrėjo. Bet nepasakyčiau, kad man pranoko kai kuriuos kur kas pigesnius tušus.
Išmėginti buvo įdomu, bet abejoju, ar kada nors jį kartosiu vien dėl kainos.

3) Eucerin Aquaporin Rich veido kremas. Patiko, neblogai drėkino, malonus ant odos, bet kol kas nekartosiu- šylantiems orams gal kiek per sunkus, o ir išbandyti dar daug ką norisi.

2) Lancome Hypnose blakstienų tušas. Priekaištų neturiu - gerai ir gražiai dažė (tik pradžioje daug košės krovė), patogus šepetėlis, skalsiai naudojosi, nebyrėjo. Bet nepasakyčiau, kad man pranoko kai kuriuos kur kas pigesnius tušus.

3) Eucerin Aquaporin Rich veido kremas. Patiko, neblogai drėkino, malonus ant odos, bet kol kas nekartosiu- šylantiems orams gal kiek per sunkus, o ir išbandyti dar daug ką norisi.

Rasa kremas - gelis. n tasis, į jo vietą bus toks pat, kai tik rasiu su akcija.

Australian Gold Vogue kremas. Nežinau ką rašyt. Giriamas, brangus, skaniai kvepia, į soliariumą eidavau per retai, kad nuspręsčiau apie matomą poveikį

Australian Gold Vogue kremas. Nežinau ką rašyt. Giriamas, brangus, skaniai kvepia, į soliariumą eidavau per retai, kad nuspręsčiau apie matomą poveikį

QUOTE(Galinti @ 2013 04 11, 20:28)
siuos gavau dovanu is uzsienio, tad kainu nezinau net , o kadangi jau isbandziau ir idealiai tiko , tai pirksiu didesnius kiekiushttp://www.facebook....4...5479&type=1
TBS dušo žele. Labai patiko ir kvapas ir gerai putojo, nesausino odos

Just bee natural šampūnas. Labai patiko, tikrai kartosiu. Gerai plovė, nesuveldavo plaukų, skaniai kvepėjo
Talpa gera kaip už tokią kainą

Gillette Venus Breeze spa skutimosi peiliukai. Labai patiko, darbą atliko puikiai, tik galvutės greit susidėvėjo. Kad ir kaip patogu, bet neekonomiška

Frenchi top coat'as. Yra geresnių, nekartosiu.

Just bee natural šampūnas. Labai patiko, tikrai kartosiu. Gerai plovė, nesuveldavo plaukų, skaniai kvepėjo

Gillette Venus Breeze spa skutimosi peiliukai. Labai patiko, darbą atliko puikiai, tik galvutės greit susidėvėjo. Kad ir kaip patogu, bet neekonomiška

Frenchi top coat'as. Yra geresnių, nekartosiu.

QUOTE(agnite @ 2013 04 13, 09:34)

[img]http://4.bp.blogspot.com/_3zNPs9nODtA/TGgZqZXAMqI/AAAAAAAAACw/N-e-MBpCXqQ/s320/Gillette-Venus-Spa-Breeze-Razor.
Kiek laiko tas "greit"? Man sios galvutes laiko mazdaug 2menesius o ir nieko geriau neradus dar

QUOTE(Emidora @ 2013 04 13, 11:21)
Kiek laiko tas "greit"? Man sios galvutes laiko mazdaug 2menesius o ir nieko geriau neradus dar 

Man 2 mėn tikrai neatlaikė, nors naudojau tik pažastims.
Tiesiog greit nutirpsta tas 'muiliukas'

QUOTE(agnite @ 2013 04 13, 15:34)
Man 2 mėn tikrai neatlaikė, nors naudojau tik pažastims.

As vistiek visada skutimosi geli naudoju nes to muiliuko negana, o kad jis nusitrina, peiliukai tai tikrai dar geri buna

QUOTE(Emidora @ 2013 04 13, 17:08)
As vistiek visada skutimosi geli naudoju nes to muiliuko negana, o kad jis nusitrina, peiliukai tai tikrai dar geri buna 

Tai kam tada pirkti su muiliuku, jei naudojamas skutimosi kremas?

Aš naudojau be papildomo kremo, tikrai gerai funkciją atlieka, oda labai švelni, nesudirginta.

Kainos atžvilgiu labiau apsimoka paprastus peiliukus naudoti ir skutimosi putas, man ilgesniam laikui užtenka o ir priemonės pigiau išeina...

Ir vel daziau plaukus - Garnier 'white chocolate'

Man muiliuko uztenka, bet daznai is iprocio dar kazkuo papildomai uzmuiluoju
Nors as daznai skutimuisi naudoju koki kondicionieriu ar aliejuka, t.y. kaip ir kitur nepritaikomus damusineju, tai gal ir del to noro sunaudot dar naudoju. O siaip man Gillette turbut vieni geriausiu, tai del to ir naudoju - be to, peiliukai tikrai labai ilgai laiko. Muiliukas sudyla, bet peiliukas dar tebelieka puikus.

QUOTE(agnite @ 2013 04 13, 23:36)
Tai kam tada pirkti su muiliuku, jei naudojamas skutimosi kremas?
Aš naudojau be papildomo kremo, tikrai gerai funkciją atlieka, oda labai švelni, nesudirginta.
Kainos atžvilgiu labiau apsimoka paprastus peiliukus naudoti ir skutimosi putas, man ilgesniam laikui užtenka o ir priemonės pigiau išeina...

Man muiliuko uztenka, bet daznai is iprocio dar kazkuo papildomai uzmuiluoju

NOW Solutions 'Nature's Microdermabrasion' sveitiklis - visai patiko, skaniai kvepejo, gana astrus, bet nejautrino odos. Siaip tikrai kitoks nei iprastai svietikliai buna, bet ypatingesnio jokio poveikio nepajauciau. Beje, labai labai skalsus. Pati nekartociau, nes turiu mylimiausius sveitiklius atradus, bet sio nepeikiu ir rekomenduociau isbandyt.

Weleda Baby 'Calendula Shampoo & Bodywash' - sampunas ir dusgelis viename. Siaip nemegstu tokiu priemoniu, nes paprastai nieko gero nebuna, bet sis patiko. Bandziau kaip sampuna, tai gerai putojo, normaliai plove. Tik vyrui labai patiko produkto ideja ir pasieme nesiojimuisi i sportklubi...

Weleda Baby 'Calendula Shampoo & Bodywash' - sampunas ir dusgelis viename. Siaip nemegstu tokiu priemoniu, nes paprastai nieko gero nebuna, bet sis patiko. Bandziau kaip sampuna, tai gerai putojo, normaliai plove. Tik vyrui labai patiko produkto ideja ir pasieme nesiojimuisi i sportklubi...
QUOTE(shopingas @ 2013 04 14, 05:34)

Atsiprašau, įsiterpsiu truputį.

Štai nuoroda kaip pvz :>
https://sau.lt/adida...sampunas-250-ml