Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto, Dalinamės patari

QUOTE(justemur @ 2014 01 23, 15:13)
blink.gif  g.gif  fear.gif  fear.gif  fear.gif

Nu jau tikra beprotybe doh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu tos paskutines tai gal ir nieko, bet tos pirmosios tikrai ne blink.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindos @ 2014 01 23, 17:08)
Nu tos paskutines tai gal ir nieko, bet tos pirmosios tikrai ne blink.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Istikruju man jos irgi tragiskos, bet vienai mano draugei tokios pacios graziausios ir jei tuoktusi tai tik su tokia....pries pusmety man rode tokio tipo sukneles doh.gif as juoktis pradejau, o ji sako, nezvenk, cia mano svajoniu suknele....taip kad reiskia ne bereikalo jas siuva g.gif biggrin.gif
Atsakyti

i 
Draudžiama cituoti daugiau nei vieną nuotrauką.
Žinutės, neatitinkančios taisyklės, trinamos.
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2014 01 23, 22:01)
Istikruju man jos irgi tragiskos, bet vienai mano draugei tokios pacios graziausios ir jei tuoktusi tai tik su tokia....pries pusmety man rode tokio tipo sukneles doh.gif  as juoktis pradejau, o ji sako, nezvenk, cia mano svajoniu suknele....taip kad reiskia ne bereikalo jas siuva g.gif  biggrin.gif

Kiekvieno skonis skirtingas. Yra kam patinka ir tinka "tortinės" suknelės
Papildyta:
Kodėl visom nuotakom turi patikti tik paprastos lygaus audinio suknelės be jokių nėrinių ar panašių papuošimų?
Atsakyti
Norėjau paklausti, gal kas buvot užsisakiusios iš šio psl. : http://www.shopweddingdress.co.uk/, radau savo svajoniu suknelę, bet nerandu apie šį psl. jokių atsiliepimų.... smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif noriu paklausti tu, kurios siuntesi savo sukneles is lightinthebox.com smile.gif ar jus mokėjot už shippinga 150 dol. ? blink.gif nes man rodo, kad shippas apie 150 dol. į LT + kažkokie taxai 60 dol. o gal reikia siųstis iš šio tinklapio per tarpininkes?
Atsakyti
Gal kas esate pirkusios iš šios parduotuvės
http://www.dressfirs...Dresses-c17/p5/
Kainos normalios.
Perskaičiau visą temą o ankstesnės temos neberandu blink.gif
tai gal kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2014 02 02, 20:03)
Gal kas esate pirkusios iš šios parduotuvės
http://www.dressfirs...Dresses-c17/p5/
Kainos normalios.
Perskaičiau visą temą o ankstesnės temos neberandu blink.gif
tai gal kas atsakys 4u.gif

as esu pirkusi - keli psl atgal esu idejusi foto su komentaru. Siaip patariu nepirkti. Gavau ne pati baisiausia matyta varianta, bet neverta metyt pinigu.
Atsakyti
[quote=martele1022,2014 02 03, 17:16]
as esu pirkusi - keli psl atgal esu idejusi foto su komentaru. Siaip patariu nepirkti. Gavau ne pati baisiausia matyta varianta, bet neverta metyt pinigu.
[/quote
Ačiū už atsakymą, nebepirksiu
Atsakyti
[quote=kovo,2014 02 03, 18:18]
[quote=martele1022,2014 02 03, 17:16]
[/quote
Ačiū už atsakymą, nebepirksiu
[/quote]
28 psl mano pirkta suknele smile.gif
Atsakyti
ar bus dar pirkusiu is landybridal? g.gif galvoju sakytis ar ne..

iseitu bendrai apie 700lt, galvoju ar verta rizikuot g.gif
Atsakyti