O kaip su simplybridal.com? Gal kas siuntesi, kaip suprantu cia is JAV

[quote=kovo,2014 02 03, 17:18]
[quote=martele1022,2014 02 03, 17:16]
as esu pirkusi - keli psl atgal esu idejusi foto su komentaru. Siaip patariu nepirkti. Gavau ne pati baisiausia matyta varianta, bet neverta metyt pinigu.
[/quote
Ačiū už atsakymą, nebepirksiu
[/quote]
o kaip tada su batukais iš šio puslapio
jei apie sukneles nekokie atsiliepimai
[quote=martele1022,2014 02 03, 17:16]
as esu pirkusi - keli psl atgal esu idejusi foto su komentaru. Siaip patariu nepirkti. Gavau ne pati baisiausia matyta varianta, bet neverta metyt pinigu.
[/quote
Ačiū už atsakymą, nebepirksiu
[/quote]
o kaip tada su batukais iš šio puslapio

Sveikos būsimosios
dažnai čia užsuku paskaitinėti tačiau nuomonės per daug nereiškiu
Tačiau šį kartą pasidalinsiu savo patirtimi
Prieš keletą savaičių masčiau ir aš apie suknelės siuntimąsi ir netyčia radau viena puslapiuką, kur Lietuvoje pardavinėja iš interneto parsiųstas sukneles, tik žinoma jų ten nedaug. Kadangi ten buvo ir ta apie kurią galvojau, tai nusprendžiau pasimatuoti, kad žinočiau kaip ji realiai atrodo ir jei patiks parsisiųsiu. Nuvykusi supratau, kad siuntimosi variantą atmetu, nes kokybė tragiška... Taigi nusprendžiau parašyti ir jums, nes gal kuri nors rasite ten savo suknutę ir galėsite realiai įvertinti kaip ji daugmaž atrodys... Jei įkelsiu nuorodą tikriausiai bus reklama tai jei ką galiu į parašyti AŽ
Sėkmingos paieškos

Ačiū už nuorodą
yra ten ir mano suknutė
kaina 5 kart didesnė nei aš mokėjau su siuntimu

QUOTE(Afreja @ 2014 02 05, 21:57)
Na tai ten irgi ne labdaringa veikla, pelna užsidirbti nori
parodžiau tik tam kad yra toks variantas pasimatuoti ar bent gyvai pamatyti suknutę 

tai taip, tačiau normalu,kai užsideda 200-300proc . antkainį, bet 500proc,čia jau sakyčiau žiauru

Justemur, sakot kad ten yra ir jusu suknele
o kaip kokybe? Ar likote patenkinta? Nes ta mergina kuri matavosi sako kad tai padejo apsisprest jai jog nete sukneles nepirks
man liko trys men iki vestuviu as dar neissirenku sukneles
isvis nezinau ar uzsisakyt ar issinuomot ar dar velnias zino ka sugalvot

i | Parašykite puslapio nuorodą viešai, kitaip jūsų žinutė bus ištrinta. Ar tai reklama palikite spręsti moderatoriui. |
O tai kokiam puslapiuke galima pasiziureti tas sukneles Lietuvoje?
QUOTE(mergiote... @ 2014 02 06, 00:35)
Justemur, sakot kad ten yra ir jusu suknele
o kaip kokybe? Ar likote patenkinta? Nes ta mergina kuri matavosi sako kad tai padejo apsisprest jai jog nete sukneles nepirks
man liko trys men iki vestuviu as dar neissirenku sukneles
isvis nezinau ar uzsisakyt ar issinuomot ar dar velnias zino ka sugalvot

esu įkėlusi ją ir čia,tik nepamenu kuriam psl

aišku, manau tai laimės dalykas, nes kiek draugės ar klientės buvo parsisiuntusios suknelių,tai kai kurių net suknelėmis nepavadintum

QUOTE(skaiblue @ 2014 02 06, 09:47)
O tai kokiam puslapiuke galima pasiziureti tas sukneles Lietuvoje?
http://www.pigiosves...nessukneles.lt/