Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(GIZZI5 @ 2013 04 22, 11:04)
Tai, kad jau prastumdytos biggrin.gif
Jos mane randa 4u.gif Jei ką žinosiu, kad nori.
Ačiū visoms už pagyras 4u.gif

Labai noriu,bet tik mamkos..vaikams jau nebeturiu kantrybės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 04 22, 07:51)
prieš nieką nenublankstantys palanginiai gražuoliai
labai laukta Mary Lou, bet ne, gal Exotic peacock ???
Novella

Visi gražuoliai, o palanginiams nėr lygių thumbup.gif
Atsakyti
Neblogas siurprizas bigsmile.gif thumbup.gif Žiūrėsim kokia mano Mery Lou bus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 04 21, 11:15)
Jie lauke stipriai paauga, bet vėl ligos pareina, tai ar apsimoka g.gif . Niekada nesodinau. Bet kartais tokių minčių turiu, kad nebent kokį stogą platesnį padarius, kad neužlytų, nebent tada... O jei iš plėvelės stogą, bet taip plačiai, kad ir iš šono lietus neužtėkštų, o šonus atvirus g.gif . Bet nieks man stogo nedarys, tai ir problemos nebus irnesakyk.gif

Tiesig vyksta pamastymai.Mano mama visad juos sodidavo lauke ir nieko nebuvo, na bet pagalvojus tada nebuvo tiek veislių ir gausos, buvo patys paprasčiausi.Gal jie ir buvo atsparesni?Nors esu vieną kartą padirbusi puikiai blush2.gif blush2.gif , net neatsimenu kaip buvo nutikę, kad jie ,be vazonų atsidūrė lauke ir aš juos užmiršau.Ant jų lijo,kepino saulė ir ką jūs manot, visi be žemių, plikomis šaknimis ,buvo pilni žiedynų.Tada aš aišku puoliau sodinti. blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos amarilių mylėtojos 4u.gif
Labai labai seniai jau nebuvau įkišus čia nosies doh.gif Na bet nesnaudžiau, pora metų auginau amarilių vaikelius ir pagaliau sulaukiau rezultato thumbup.gif wub.gif

Buvau parsinešus 4 vaikelius ir tik apie vieną pilnai žinojau koks bus (deja jis dar nežydėjo), o štai čia pirmoji staigmena, kuri mane labai maloniai nustebino. Jei neklystu, Dancing Queen g.gif

user posted image

Na o jūsų amariliai kaip visuomet nuostabūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2013 04 23, 07:24)

Buvau parsinešus 4 vaikelius ir tik apie vieną pilnai žinojau koks bus (deja jis dar nežydėjo), o štai čia pirmoji staigmena, kuri mane labai maloniai nustebino. Jei neklystu, Dancing Queen  g.gif

[img]h

blink.gif blink.gif blink.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(MamaDanute @ 2013 04 22, 21:27)
Nors esu vieną kartą padirbusi puikiai blush2.gif  blush2.gif , net neatsimenu kaip buvo nutikę, kad jie ,be vazonų atsidūrė lauke ir aš juos užmiršau.Ant jų lijo,kepino saulė ir ką jūs manot, visi be žemių, plikomis šaknimis ,buvo pilni žiedynų.Tada aš aišku puoliau sodinti. blush2.gif  blush2.gif

laugh.gif Tai kaip prisišauksi šeimininkę, jei ne žiedais lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2013 04 23, 08:24)
Jei neklystu, Dancing Queen  g.gif

Tikrai taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2013 04 23, 09:24)
Dancing Queen  g.gif

Mereškuota gražuolė wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 23 balandžio 2013 - 11:36
Ačiū už komplimentus mano išlauktai gražuolei wub.gif

Dabar dar vienas nežiniukas skleidžiasi, bus baltas su raudonais apvadais, panašu į Picotee g.gif Pasirodysiu, kai jau pilnai atsiskleis blush2.gif

Ir vat užsisvaigau dabar, kad noriu labai Temptation, bet niekur nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2013 04 23, 07:24)
Jei neklystu, Dancing Queen  g.gif

tikra gražuolė wub.gif
Atsakyti
po persodinimo mano didžioji dauguma augina lapus.
Ir vakar tik supratau, kad Picotee išleidus 4 žiedą..
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 04 23, 09:39)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  thumbup.gif
Papildyta:

laugh.gif Tai kaip prisišauksi šeimininkę, jei ne žiedais lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai va glvoju ir aš taip pat ,jei norės mano malonės ar nereiks pakartoti lotuliukas.gif mastau.gif mirksiukas.gif
Atsakyti