Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

[quote=MamaDanute,2013 05 01, 11:12]
Esu dariusi, rezultatas minusinis gavosi.Visos dalys supuvo.
Papildyta:

Žiūrėdama pagalvojau, kad gal įmanomas toks labai kraštutinai pasiligojusio amarilio, gelbėjimo variantas rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos kaip pas jus meileniai po tiek ziedynu isleidzia blink.gif maniskis prazydejo viena karteli ir kuo ramiausiai auginasi lapus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidilu: 01 gegužės 2013 - 15:36
QUOTE(Vaidilu @ 2013 05 01, 15:35)
Merginos kaip pas jus meileniai po tiek ziedynu isleidzia  blink.gif  maniskis prazydejo viena karteli ir kuo ramiausiai auginasi lapus  biggrin.gif

Turi per vasarą užsiauginti mažiausiai 8 lapus, tada tikėtini du stiebai, trims jau reikia 12 lapų turėti. Tada svogūnas sukaupia daug jėgų būsimam žydėjimui. Ir tręšti vasaros gale- rudeniop su azotinėmis negalima.
O parduotuviniai svogūnai jau būna gal ir priverstinai primaitinti, kad žydėtų iki negalėjimo.
Atsakyti
Va tas ir yra su tais pirktiniais .Dabr jie varo didžiausius žiedynus, opaskui gali būti ilgalaikis štilis.
Atsakyti
QUOTE(MamaDanute @ 2013 04 30, 18:36)
Laukiu ir nesulaukiu žiedų.Štai Picotee kokį didelį žiedą leidžia

Gražių žiedų sulauksite thumbup.gif
Atsakyti
Maniskis dabar leidzia 5 lapa ,as ji persodinau pries kelias dienas,nes svogunas atrode nekaip,ziuresiu gal kiek atsigaus,vasara is LT parsivesiu baltaziedi grazuoli,mama turi,bet nelabai juos megsta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 05 02, 10:30)
Gražių žiedų sulauksite  thumbup.gif
Labiai tikiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 05 01, 10:00)
Rezultatas gali būti + arba -. Čia nuo daug ko priklauso. Jei negaila svogūno pamėgink.  smile.gif

Merginos,bet man šitas būdas labai jau žiaurus ir nepatikimas.
Aš prieš keletą metų labai jau norėjau turėti daug vienos rūšies amarilių,tai eksperimentavau, rezultas toks; iš vieno paaukoto dabar auginu penkis vaikuikus,o kitas paaukotas davė keturis vaikučius ir veiksmas ne toks skausmingas.paprasčiausiausiai amariliai sužydėjo pasodinti lauke lysvėje,nupjoviau žiedus ir nepridengiau.Suprantama lietus padarė savo-viduryje puvinys,tai išėmiau viduriuką o ''kiautą''sugydžiau į vidurį pripyliau cinamono ir palikau gyventi.Dabar džiaugiuosi eksperimentu,nors kitiems tikrai nesiūlau,čia tik mano išmonė :wub:Jei kam atrodytu negerai,sutiksiu ,aš tik pasidalinau savo eksperimentu.
Atsakyti
Nymph
user posted image
Sumatra
user posted image
Royal Velvet (ko gero nesumai6ytas, iš Kalvarijos)
user posted image
Atsakyti
mano Nymph irgi žydi, bet šį kartą patingėjau nufotkinti
Dar lenda žiedstiebis nežiniuko. Turėtų būti Blossom Peacock, jei tikrai bus jis tai šalia auga 3 vaikai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 03 gegužės 2013 - 11:26
Kaip visada, pasidžiaugiau jūsų žydinčiais gražuoliais wub.gif Maniškiai jau abu nužydėjo sad.gif liūdna... bet nieko, sulauksiu kada ir daugiau žiedų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 05 03, 09:37)

Nymph dar neišsiskleidęs, bet jau matosi, koks bus gražuolis bigsmile.gif Sumatra wub.gif Toks ilgas ir nuoseklus vis naujų svogūnų žydėjimas bigsmile.gif
Atsakyti