Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

Gervase- pasakiškas wub.gif
Aš kurpiu planą ištremt savo augintinius į balkoną, kažin ar neperanksti g.gif A?
Maniškiai jau baigė šių metų paradą verysad.gif dar keletas žydi, bet jau kaip ir viskas. bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 05 05, 19:08)
Su mamyčių diena Jus visas 4u.gif

Sveikos, dar tokio gražaus sveikinimo negirdėjau..labai ačiū....ir nuoširdžiai kad visoms jis išsipildytų...
Na, o amarilininkės stebina žiedais toliau, nors klaidingai maniau- kad žydi tik žiemos metu...Ot grožių turite.. thumbup.gif thumbup.gif

p.s. Dariau eksperimentą 04.15 pasėjau ,,Benfica" sėklytes- jų tiek daug buvo.
Šiandien keli jau rodo nosiuką. KĄ REIKS TOLIAU DARYT? neišmanau, jei visos sudygs. Kokia priežiūra tų vaikučių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 07 gegužės 2013 - 10:54
MamaDanute, GIZZI5, Ice tea nuostabių žiedų parodėte thumbup.gif

QUOTE(GIZZI5 @ 2013 05 07, 10:39)

Maniškiai jau baigė šių metų paradą verysad.gif dar keletas žydi, bet jau kaip ir viskas.  bye1.gif

jei balkonas atviras, aš dar pakentėčiau smile.gif kai pražysta sodai, visada dar šaltukas spusteli

mano keli padėklai jau pasiruošę kelionėn į sodybą, keli žydi, o yra tokių, kurie dar tik nosiukus kiša biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės. Ar galima juos vasarai lauke pasodint? blush2.gif
Atsakyti
šiandien auklė prajuokino biggrin.gif

pas ją klausė moterys, ar pas mane ant lango tikri amariliai, ar dirbtiniai lotuliukas.gif
joms pasirodė keista, jog nuo žiemos vis lange matosi žiedai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vera.vera: 07 gegužės 2013 - 11:52
QUOTE(pempė12 @ 2013 05 07, 11:38)
Nu, nu, jau vėl pradedat biggrin.gif . Kaip gražu thumbup.gif  wub.gif . Visų biggrin.gif
Tai kaip čia susilaikysi nepasigyrus tokiais grožiais.
Ice tea nuostabūs žiedai ,o ypač Gervase.Pirmą kartą matau. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2013 05 07, 11:46)

pas ją klausė moterys, ar pas mane ant lango tikri amariliai, ar dirbtiniai lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
gražu ax.gif
pas mane prasiskleidė SpotLight, bet žymiai mažesnis žiedynas, nei buvo pirmas.
gal jam nepatiko vaiko apipjaustymas ar persodinimas?
gal nereikėjo leist žydėt?
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2013 05 07, 13:43)
Sveikutės. Ar galima juos vasarai lauke pasodint?  blush2.gif

Galima 4u.gif šalia burokų. Ypač gerai, jei amarilių yra daug, gal bent keletas išgyvens, nepasigavę puvinio, ar nesugraušti grambuolio lervų. Rudeniop pasiskaityk pirmą puslapį apie amarilių gydymą 4u.gif

QUOTE(vera.vera @ 2013 05 07, 13:46)

lotuliukas.gif biggrin.gif

QUOTE(taburete @ 2013 05 07, 15:32)
gražu ax.gif
pas mane prasiskleidė SpotLight, bet žymiai mažesnis žiedynas, nei buvo pirmas.
gal jam nepatiko vaiko apipjaustymas ar persodinimas?
gal nereikėjo leist žydėt?

Kad mažesnis, nieko baisaus. Jei teisingai prižiūrėsi, kitais metais žydės kaip priklauso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2013 05 07, 10:51)
p.s. Dariau eksperimentą  04.15 pasėjau ,,Benfica" sėklytes- jų tiek daug buvo.
Šiandien keli jau rodo nosiuką. KĄ REIKS TOLIAU DARYT? neišmanau, jei visos sudygs. Kokia priežiūra tų vaikučių?

Sveikinu su naujagimiais biggrin.gif . Dabar tiesiog augint reikia, aš nieko specialiai nedariau, tik žiemą nenutraukiau laistyt.
Šių metų mažyliai lepinasi saulėje, pas mane greit peržiūna, tai palaistau, bet nereiktų persistengt. Maniškių iš 10 sėktų tik 2 sudygo, tai abu kai paaugo labai atsargiai susodinau į vieną indelį (kol kas tik po 1 lapelį turi, tikiuosi greit bus po antrą). Sėkmės auginant 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune78: 07 gegužės 2013 - 15:21
QUOTE(ramune78 @ 2013 05 07, 16:02)
Sveikinu su naujagimiais  biggrin.gif . Dabar tiesiog augint reikia, aš nieko specialiai nedariau, tik žiemą nenutraukiau laistyt.
Šių metų mažyliai lepinasi saulėje, pas mane greit peržiūna, tai palaistau, bet nereiktų persistengt. Maniškių iš 10 sėktų tik 2 sudygo, tai abu kai paaugo labai atsargiai susodinau į vieną indelį (kol kas tik po 1 lapelį turi, tikiuosi greit bus po antrą). Sėkmės auginant  4u.gif

Ačiū už atsakymą. Nesinori nudaigoti mažių.
Atsakyti
Ice tea Gervase - pasaka wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti