Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

einasau kaip gražu.
o pas mane štilis dabar..
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 05 20, 14:32)
Man nerodo nuotraukų schmoll.gif

man rodo 4u.gif
Pirmoje foto panašu į Red Peacock
Atsakyti
QUOTE(kypshas @ 2013 05 19, 23:33)
hi.gif mano kuo tai panaši, bet ne tiek panaši į Dancing Queen. Čia tikriausiai lenkai jau dėžių pavadinimus sumaišė, nes mano Benfica labai panaši į MamaDanutė žiedą tik forma skiriasi

pažiūrėkit čia
Atsakyti
Kiek čia daug grožybių,kiekviena verta dėmesio thumbup.gif . Kiek supratau, lenkai visiems užminė po mislę,o kad mano ne Lady Jane, tai ir aš supratau,tik ne taip parašiau norėdama pritart jog šiemet užsakymai ne visiškai atitiko tikrovę,na bet aš ir
Dancing Queen nenusivyliau.Dabar laukiu dar įdomesnio pasirodymo,iš vienos pusės vienas normalus žiedas,o antras šalia,tarsi išlukštentas iš įvalkalo ir žiedukai auga po viena.Gaila,panelė fotiką išsivežūs,jei spės parvežti, nufotkinsiu.
Atsakyti
Prasiskleidė nežiniukas, bet matomai iš 'sutvarkytų' sąrašo bigsmile.gif čia gi Jediaros gražuolis wub.gif
user posted image džiaugiuosi lyg naujai gavusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 05 22, 17:50)
Prasiskleidė nežiniukas, bet matomai iš 'sutvarkytų' sąrašo bigsmile.gif čia gi Jediaros gražuolis wub.gif

Tikras gražuolis. Spalva man prie širdies wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Liūdna cray.gif jau antras svogūnėlis iš lenkų Dancing Queen,,vadinasi nei Lady Jane,nei Aphrodite šiame užsakyme negavau............
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2013 05 24, 22:30)
Liūdna cray.gif  jau antras svogūnėlis iš lenkų Dancing Queen,,vadinasi nei Lady Jane,nei Aphrodite šiame užsakyme negavau............

Neliūdėk 4u.gif , siųsk man, aš tokio neturiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 05 22, 18:50)

Džiugu, kad jau sulaukei žiedų thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Pricitavau milijoną, tai kaip dabar sukomentuot bigsmile.gif ...

QUOTE(ramune78 @ 2013 05 15, 09:19)
Merginos, o jūs liejat tuos bešaknius? (žiedas yra, bet lapų dar nea)  g.gif
ax.gif Turiu karčios patirties su perlaistymu

Laistau. Kartais per apačią, kai dar buvęs koks šaknigalis, o jei visai nieko nėra- iš viršaus blush2.gif . Ir viliuosi, kad bus gerai. Nes per apačią labai jau sodriai prisigeria, o iš viršaus man atrodo, kad kukliau sugebu palieti. Tik labai retai, laukiu kol išdžius. Iš šiemet operuotų dar nė vienas galų neatidavė. O ar dygsta šaknys nelabai aišku. Rudenį tikrai paaiškės biggrin.gif .

Skaičiau, kad ant kiminų Lutpede sėkmingai šaknis daigino(jei neapsirinku blush2.gif ). O kaip? Kiekvienąsyk svogūną pakelti, papurkšti ir vėl padėti? Ar aplinkui purkšti? Bet tada ir svogūnas apsipurkš g.gif . O kiminai buvo ant žemių padėti ar smėlio ar tiesiog kiminai be nieko? O kiek jų?

Kypsho gėlės puikios, nesvarbu, kad ne tos biggrin.gif . Tamsios kokio tamsumo, mmm... Ir antra partija- fantastik thumbup.gif

Mama Danute- išvis pribloškėt- nuostabu thumbup.gif

AŠMAMA- gražu, labai gražu wub.gif
Emma - irgi puiku 4u.gif
Ice tea- na tikrai nieko blogo biggrin.gif
Jediara ir Lutpėde- ne tokie jau ir kuklūs tie žiedeliai bigsmile.gif
Freke, De Zavu- ma bala tas etiketes, svarbu gražu biggrin.gif
GIZZI5- tikrai labai mielas drinks_cheers.gif

Bandysiu rytoj savo nuotraukytes parodyti. Tuos, kuriuos jau rodžiau, ir dar kas papildomai prasiskleidė 4u.gif . Nes šiandien vienas dar tik žiojosi.
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2013 05 25, 00:30)
Liūdna cray.gif  jau antras svogūnėlis iš lenkų Dancing Queen,,vadinasi nei Lady Jane,nei Aphrodite šiame užsakyme negavau............

user posted image nėra to blogo kas neišeitų biggrin.gif bent kitas aprūpinsi šokančiom karalienėm user posted image

QUOTE(pempė12 @ 2013 05 25, 01:36)
Bandysiu rytoj savo nuotraukytes parodyti. Tuos, kuriuos jau rodžiau, ir dar kas papildomai prasiskleidė 4u.gif . Nes šiandien vienas dar tik žiojosi.

rolleyes.gif rodyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 05 25, 00:05)
Neliūdėk 4u.gif , siųsk man, aš tokio neturiu biggrin.gif

Tai, kad žiedas didesnis už galvą,dar nepasiruošes kelionei verysad.gif
Atsakyti