Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

Pempe12 Kiek naujų žiedų, net akyse mirgėti pradėjo, kaip gražu. Puikus pirkinys thumbup.gif
Lutpede labai gražutis nežiniukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 05 29, 17:05)
Pražydo dar vienas nežiniukas. Pagal visus požymius Susan ir tai jau paskutinis žiedas šį sezoną

Koks skaistumas wub.gif

Ir ačiū už pastebėjimus dėl veislių 4u.gif . Užsirašiau pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanegarbane @ 2013 05 29, 21:31)
Pempe12 Kiek naujų žiedų, net akyse mirgėti pradėjo, kaip gražu. Puikus pirkinys  thumbup.gif

Dėkui 4u.gif

O čia dar vienas meilenukas, pirktas eilinėje gėlių parduotuvėje. Tiesa, pirkau du svogūnus, storulius storulius, žiedstiebiai buvo skirtingų spalvų, tai tikėjausi skirtingų žiedų. Bet pražydo identiški. Ir žiedeliai visai nedidukai, lyginant su svogūno "riebumu". Vieno iš jų antras žiedstiebis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 05 31, 22:54)

O čia dar vienas meilenukas, pirktas eilinėje gėlių parduotuvėje. Tiesa, pirkau du svogūnus, storulius storulius, žiedstiebiai buvo skirtingų spalvų, tai tikėjausi skirtingų žiedų. Bet pražydo identiški. Ir žiedeliai visai nedidukai, lyginant su svogūno "riebumu". Vieno iš jų antras žiedstiebis

Tai kad labai simpatiškas tas meilenukas. 4u.gif Nufotografuok kai pilnai išsiskleis
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 05 31, 22:54)
Dėkui 4u.gif

grazuolis

as pagal etikete toki pirkau o prazydo eilinis raudonas. smile.gif doh.gif jau supykau ir nebepirksiu daugiau po sezono. teks vasari sausi vel vaziuoti ir tada jau ziureti. aisku jei islaikysiu savo situs pripirktus svogunus
Atsakyti
naujas royalio kataliogas
http://www.royalcolo...i...pe_id&id=41
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 05 31, 23:11)
Tai kad labai simpatiškas tas meilenukas. 4u.gif  Nufotografuok kai pilnai išsiskleis

Šiek tiek pražioplinau kokybiškai nufotografuoti išsiskleidusį, tai įdėsiu pirmą žydėjimą to paties. Lyg buvau nedėjusi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 06 10, 22:04)
Šiek tiek pražioplinau kokybiškai nufotografuoti išsiskleidusį, tai įdėsiu pirmą žydėjimą to paties. Lyg buvau nedėjusi

Žadini temutę bigsmile.gif user posted image gražus žydėjimas
Aš jau pasiilgau jų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 06 01, 09:28)
grazuolis
as pagal etikete toki pirkau o prazydo eilinis raudonas. smile.gif  doh.gif jau supykau ir nebepirksiu daugiau po sezono. teks vasari sausi vel vaziuoti ir tada jau ziureti. aisku jei islaikysiu savo situs pripirktus svogunus

Dėkui 4u.gif

Na va, ne visada sekasi 4u.gif
O dabar aš irgi stebiu ir laukiu, stebiu ir laukiu, kaip seksis mano šių metų operuotiems svogūnams. Ir visokiems vargšiukams, kurie atrodė lyg ir nieko, bet buvo be jokių šaknelių, sugedusiais dugnais. Kai kurie jau pajudėjo iš mirties taško, t.y. pradėjo leisti lapus, tai yra vilčių, kad ir po žeme yra judesys biggrin.gif

Kaip sekasi kitoms daktarėms bigsmile.gif ?
Papildyta:
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 06 10, 20:39)
Žadini temutę  bigsmile.gif user posted image gražus žydėjimas
Aš jau pasiilgau jų blush2.gif

biggrin.gif

Dar vienas pas mane stovi antro žiedstiebio nosytę prakišęs ax.gif . Jei neuždžius- sulauksiu biggrin.gif . Ir Lemon Lime niekaip nenužydi- vienas žiedelis dar šviečia wub.gif
Atsakyti
Aš jų irgi pasiilgau. rolleyes.gif Manieji augina lapus mesingus, tik limona ir egzotica lapu virsuneles iskise ir daugiau nei is vietos schmoll.gif Gal pavargo nuo zydejimo, tai dabar snaudzia g.gif
Pempe grazuoliukas ziedukas thumbup.gif
Atsakyti
vakar neištvėriau - prisipirkau nukainuotų nežiniukų po 5Lt doh.gif
Atsakyti
Taburete thumbup.gif
Atsakyti