QUOTE(GIZZI5 @ 2013 08 07, 21:11)
lydekai paliepus

Wouwawywa

O gelsta lapai kai ateina jiems laikas- laistai ar nelaistai

QUOTE(zemaiteki @ 2013 08 07, 15:58)
O tai kaip džiovina, jei laistai? Ar jau pradėjai nebelaistyt? Aš tai galvoju dar iki rugsėjo palaikyt balkone įstiklintam, o po to parnešų visas ir pastatyt ant spintos aukštai ir tamsokai. Ir beveik nebelaistyt. kaip manot, ar blogai taip?
Viskas gerai, tik pritariu GIZZI5, gal po lova tamsiau

Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2013 08 07, 15:51)
Savo noru pas mane nė viena nesiruošia

QUOTE(GIZZI5 @ 2013 08 07, 21:11)
Oi, kaip gražu, ir su langu, ir be

O iš kur gauta? Užsienių?
Pas mane raudminas ir krinas žydi

QUOTE(GIZZI5 @ 2013 08 07, 23:11)
lydekai paliepus

Faina tuo laiku sulaukti žiedų

QUOTE(zemaiteki @ 2013 08 08, 09:19)
Na ant spintos gana tamsoka. Pastatysiu prieky, kur su vaikais, o už jų užkišiu suaugusias. Jei matysiu, kad nemeta lapų, tai nešiu į rūsį. O pas mane jos savo noru irgi niekada nedžiovina
O jūs vaikus per žiemą ant palangių auginat, ar biški kur tamsiau pastatot, bet laistot?

Aį jau kur tik šviesiau, ant palangių. Aišku, tai neatrodo stebuklingiausios gėlės, bet ko nepadarysi iš meilės

Ko čia tiek užsivedėt, kaip pajudintas širšių lizdas.
Nuo rugpjūčio meileniai ne tik, kad netręšiami, bet ir nelaistomi. Užtat paskui apie šv. Kalėdas nereikės kreiptis patarimo " ką daryti,- mano vis dar gražiai žaliuoja?" Tada galėsi paimti durų rankeną ir nusišauti.
O tebelaistomi pradeda savaime migdytis tik didelių sveikatos problemų turintys meileniai, kandidatai į nabašninkus...

Nuo rugpjūčio meileniai ne tik, kad netręšiami, bet ir nelaistomi. Užtat paskui apie šv. Kalėdas nereikės kreiptis patarimo " ką daryti,- mano vis dar gražiai žaliuoja?" Tada galėsi paimti durų rankeną ir nusišauti.

O tebelaistomi pradeda savaime migdytis tik didelių sveikatos problemų turintys meileniai, kandidatai į nabašninkus...

ačiū už patarimus
reiks nuo rugsėjo nebelaistyt, nes labai anksti žiedų nenoriu. O ką manot, jei pailgam vazone (kur būna plastmasiniai loveliai) yra keletas suaugusių ir didžioji dalis jauniklių, ką su tokiu daryti? Ar laikyt per žiemą ant palangės ir laistyt vos vos, ar geriau padėt ant spintos tamsiau, ar išvis nešt į rūsį ir nelaistyt?

liesiu iki kokio rusėjo pradžios.
Man nebūtina žiedai Kalėdom. Visada taip darau ir lapai normaliai apie spalio pabaigą ir lapkritį nudžiūsta.
Net neįsivaizduoju, kaip tokiam karštyje nelieti.
Iškeps svogūnai. Tada nebus nei žiedų, nei lapų

Net neįsivaizduoju, kaip tokiam karštyje nelieti.

QUOTE(zemaiteki @ 2013 08 08, 13:00)
Pritariu Lutpede. O kada jau nuo šviesos paslėpsi? Tik spalį lapkritį ar jau rugsėjį iškart nustojus laistyti? Ką su vaikučiais darai? 

Kai lapus numeta, tai ir padedu, kur tamsu