Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(Steputė @ 2013 08 08, 10:04)
Ko čia tiek užsivedėt, kaip pajudintas širšių lizdas.  doh.gif
Nuo rugpjūčio meileniai ne tik, kad netręšiami, bet ir nelaistomi. Užtat paskui apie šv. Kalėdas nereikės kreiptis patarimo " ką daryti,- mano vis dar gražiai žaliuoja?" Tada galėsi paimti durų rankeną ir nusišauti.  irnesakyk.gif
O tebelaistomi pradeda savaime migdytis tik didelių sveikatos problemų turintys meileniai, kandidatai į nabašninkus...  irnesakyk.gif

Tai jau pajutom rudenį- žiogai ilgesingai čirškia, vakarai sutrumpėjo, gervės vėl klykauja ax.gif . Ruošiamės derliaus nuėmimui vacation1.gif
Atsakyti
saviškius aš taip pat iki rugsėjo liesiu, nes vėlai kėlėsi tai tegu dabar ilgiau pasibūna biggrin.gif
aš arčiau Velykų planuoju žiedus, nes paskui, kai visi iš rūsio parkeliauja, tampa problematiška su palangėmis doh.gif

Atsakyti
Gražūs visų meilenių žiedai... Pas mane gyvena tie tradiciniai balti su raudonais dryžiais, dar kiek smulkesni raudoni su baltais dryžiais ir pati užsiauginau iš sėklų tokius tamsiai raudonus, beveik kraujo spalvos, pavasaršį žydėjo... Gal kas sodinsit ir bus atliekamų vaikiukų, mielai priglausčiau ar nupirkčiau mirksiukas.gif Siūlykit į až...
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2013 08 24, 09:41)
Siūlykit į až...

Paprastai mes čia paskelbiam savo pertekliaus sąrašą.
Atsakyti
Vasara pasodinau laukan kelis.Neperseniausiai suzydejo,o dabar vietoje ziedu tokie bumbulai pasidare.Kas cia galetu buti?
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2013 08 27, 21:11)
Vasara pasodinau laukan kelis.Neperseniausiai suzydejo,o dabar vietoje ziedu tokie bumbulai pasidare.Kas cia galetu buti?

Pagal botanikos mokslą, tai sėklidės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O "kastruoti" ar ne, tai jau šeimininkės reikalas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 27 rugpjūčio 2013 - 20:25
QUOTE(Lutpede @ 2013 08 27, 21:15)
Pagal botanikos mokslą, tai sėklidės  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O "kastruoti" ar ne, tai jau šeimininkės reikalas

Mat kaip smile.gif O jeigu pasejus tas seklytes,ar gautusi kas?Zinoma greiciau kai vaikiukas salia isdygsta,bet cia smalsumo delei rolleyes.gif
Atsakyti
Laikas tuoj poilsio eit o pas mane zydi amarilis splash smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2013 08 31, 09:31)
Mat kaip  smile.gif  O jeigu pasejus tas seklytes,ar gautusi kas?Zinoma greiciau kai vaikiukas salia isdygsta,bet cia smalsumo delei  rolleyes.gif

tas sėklytes galima sėti, kai dėžutės pačios atsidaro, jos būna subrendusios. Pati prieš 7 metus parsisunčiau, pasėjau ir išdygo 36, iki šiandienos liko 3 svogūnai, praeitą pavasarį sulaukiau pirmųjų žiedų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2013 08 31, 15:18)
tas sėklytes galima sėti, kai dėžutės pačios atsidaro, jos būna subrendusios. Pati prieš 7 metus parsisunčiau, pasėjau ir išdygo 36, iki šiandienos liko 3 svogūnai, praeitą pavasarį sulaukiau pirmųjų žiedų thumbup.gif

Dekui,bandysiu pazaisti biggrin.gif
Atsakyti
Laikas ruoštis miegoti, o mano Lemon Lime sumąstė pražydėti bigsmile.gif
user posted image

Pernai pirktas žydėjo trim žiedkočiais, dabar vėl... Kažin ar dar įstengs žiemą kokį žiedą išsiaugint g.gif Svogūnas nė kiek nesumažėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2013 09 02, 21:50)
Pernai pirktas žydėjo trim žiedkočiais, dabar vėl... Kažin ar dar įstengs žiemą kokį žiedą išsiaugint  g.gif Svogūnas nė kiek nesumažėjo  smile.gif

šaunuolis svogūnas - ir žiedus sukrovė,ir svorio neprarado biggrin.gif

kaip šaunu matyti žiedus wub.gif ir dar tokį gražuolį wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti