Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

Sveikutės,keleta dienų nelankiau savo lauke sumontuoto mini šiltnamiuko ir šiandien radau užsispyrėlį,kuris žydėjo pavasarį,o visą vasarą snaudė;
user posted image
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 09 11, 15:26)
O tik pabandyk pasilikti, daugiau iš manęs negausi nei vieno ir net neprašyk. Ir dar koookios veislės, mmmmm rolleyes.gif raritetas bigsmile.gif
Mesk, jau dabar, aš palauksiu  g.gif
Vakar saviškius ištyrinėjau, sveiki, nelaistomi jau pora gerų savaičių. Dar kol oras leidžia laikau balkone.
Pempe, ar išmetei? Nejuokauk, paskui sriūbausi, kad visi kažkaip keistai dryžuoti.

Ne ne noriu norėsiu ax.gif

Nieko neišmečiau, nebuvau namie , neseniai tik grįžom

Ačiū, poziciją supratau ax.gif 4u.gif

Palieku reikaliuką rytojui

O kaži nėra mokslininkai atlikę kokių tyrimų tuo klausimu g.gif ?

Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2013 09 11, 20:08)

kaip tau smagu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2013 09 11, 19:08)
Sveikutės,keleta dienų nelankiau savo lauke sumontuoto mini šiltnamiuko ir šiandien radau užsispyrėlį,kuris žydėjo pavasarį,o  visą vasarą snaudė;
[url=h

Kaip jums smagu thumbup.gif
Aš jau taip pasiilgau žiedų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 09 11, 21:02)

Manau, kad tikrai atlikę, bet rekomendacijų gydymui nepateikia. Bent man neteko skaityti
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2013 09 11, 21:08)
Sveikutės,

Sveikutė 4u.gif Gražus radinys wub.gif

QUOTE(pempė12 @ 2013 09 11, 22:02)
Ne ne noriu norėsiu ax.gif

Nieko neišmečiau, nebuvau namie , neseniai tik grįžom

Ačiū, poziciją supratau ax.gif  4u.gif

Palieku reikaliuką rytojui

Mozaikinis virusas neišgydomas, pasidomėk kituose forumuose mirksiukas.gif visur išeitis viena- naikinti, neišmesti, bet deginti. Nemanau, kad verta rizikuoti ir palikti tokį brudą namie, užkrės tave tai žinosi cray.gif

Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2013 09 11, 19:08)
Sveikutės,keleta dienų nelankiau savo lauke sumontuoto mini šiltnamiuko ir šiandien radau užsispyrėlį

fainuolis užsispyrėlis thumbup.gif smagu tokį radinį radus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2013 09 11, 20:08)

Ačiū visoms,kurios pasidžiaugėte mano ''užsispyrėliu''ir linkiu sveiko ramybės poilsio Jūsų gėliukams ,o pempė 12 doh.gif lengvo susitaikymo su praradimu.Būs tų gėlyčių,saugok likusias ir kad gerai rūktų dūmas palydint tavo ligoniukus.
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2013 09 12, 12:45)
doh.gif  lengvo susitaikymo su praradimu.Būs tų gėlyčių,saugok likusias ir kad gerai rūktų dūmas palydint tavo ligoniukus.

Padaryta cray.gif cray.gif cray.gif angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 09 12, 16:45)
Padaryta  cray.gif  cray.gif  cray.gif  angel_sadangel.gif

kai neaugini, tai ir bėdų neturi, o kai augini visko nutikti gali console.gif
aš taip pat neseniai turėjau praradimą - atsisveikinau su visu pulku streptokarpų, ir tik todėl, kad kelių augalėlių pagailėjau, o jie užkrėtė likusius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 09 12, 16:45)
Padaryta  cray.gif  cray.gif  cray.gif  angel_sadangel.gif

Pempe, ką tu padarei!!! doh.gif doh.gif doh.gif Dar kartą apžiūrėjau tą tavo nuotrauką. Na, nėra jokių nekrozės požymių. Net menkiausių. O lapai tai pakankamai seni - jei būtų mozaikinis virusas, tikrai būtų nekrozinių taškų.
Manau, kad tik priežiūros klaidos - gal nepersodinti iki šiol, gal per rūgštus substratas ar kažkas panašaus, nes panašu, kad tik paprasčiausias geležies stygius. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2013 09 12, 21:09)
Pempe, ką tu padarei!!! doh.gif  doh.gif  doh.gif  Dar kartą apžiūrėjau tą tavo nuotrauką. Na, nėra jokių nekrozės požymių. Net menkiausių. O lapai tai pakankamai seni - jei būtų mozaikinis virusas, tikrai būtų nekrozinių taškų.
Manau, kad tik priežiūros klaidos - gal nepersodinti iki šiol, gal per rūgštus substratas ar kažkas panašaus, nes panašu, kad tik paprasčiausias geležies stygius.  irnesakyk.gif

na vat doh.gif jau geriau nebūtumėt rašę, o tai moteriškė infarktą gaus.
Kiek atsimenu ji buvo sakius, kad ir kiti lapai dėmėti. Foto daryta prieš šviesą , tai nelabai matosi.
Kai pas mane toks margumas buvo, tai jis buvo ir ant jaunų lapų, tik mažiau margas

Atsakyti