QUOTE(GIZZI5 @ 2013 09 11, 15:26)
O tik pabandyk pasilikti, daugiau iš manęs negausi nei vieno ir net neprašyk. Ir dar koookios veislės, mmmmm
raritetas
Mesk, jau dabar, aš palauksiu
Vakar saviškius ištyrinėjau, sveiki, nelaistomi jau pora gerų savaičių. Dar kol oras leidžia laikau balkone.
Pempe, ar išmetei? Nejuokauk, paskui sriūbausi, kad visi kažkaip keistai dryžuoti.

Mesk, jau dabar, aš palauksiu

Vakar saviškius ištyrinėjau, sveiki, nelaistomi jau pora gerų savaičių. Dar kol oras leidžia laikau balkone.
Pempe, ar išmetei? Nejuokauk, paskui sriūbausi, kad visi kažkaip keistai dryžuoti.
Ne ne noriu norėsiu

Nieko neišmečiau, nebuvau namie , neseniai tik grįžom
Ačiū, poziciją supratau

Palieku reikaliuką rytojui
O kaži nėra mokslininkai atlikę kokių tyrimų tuo klausimu

QUOTE(AŠMAMA @ 2013 09 11, 20:08)
kaip tau smagu

QUOTE(AŠMAMA @ 2013 09 11, 19:08)
Sveikutės,keleta dienų nelankiau savo lauke sumontuoto mini šiltnamiuko ir šiandien radau užsispyrėlį,kuris žydėjo pavasarį,o visą vasarą snaudė;
[url=h
[url=h
Kaip jums smagu

Aš jau taip pasiilgau žiedų

QUOTE(pempė12 @ 2013 09 11, 21:02)

Manau, kad tikrai atlikę, bet rekomendacijų gydymui nepateikia. Bent man neteko skaityti
QUOTE(AŠMAMA @ 2013 09 11, 21:08)
Sveikutės,
Sveikutė

QUOTE(pempė12 @ 2013 09 11, 22:02)
Ne ne noriu norėsiu
Ačiū, poziciją supratau
?

Ačiū, poziciją supratau

Mozaikinis virusas neišgydomas, pasidomėk kituose forumuose

QUOTE(AŠMAMA @ 2013 09 11, 20:08)
Ačiū visoms,kurios pasidžiaugėte mano ''užsispyrėliu''ir linkiu sveiko ramybės poilsio Jūsų gėliukams ,o pempė 12

QUOTE(AŠMAMA @ 2013 09 12, 12:45)

Padaryta

QUOTE(pempė12 @ 2013 09 12, 16:45)
kai neaugini, tai ir bėdų neturi, o kai augini visko nutikti gali

aš taip pat neseniai turėjau praradimą - atsisveikinau su visu pulku streptokarpų, ir tik todėl, kad kelių augalėlių pagailėjau, o jie užkrėtė likusius

QUOTE(pempė12 @ 2013 09 12, 16:45)
Pempe, ką tu padarei!!!

Manau, kad tik priežiūros klaidos - gal nepersodinti iki šiol, gal per rūgštus substratas ar kažkas panašaus, nes panašu, kad tik paprasčiausias geležies stygius.

QUOTE(Steputė @ 2013 09 12, 21:09)
Pempe, ką tu padarei!!!
Dar kartą apžiūrėjau tą tavo nuotrauką. Na, nėra jokių nekrozės požymių. Net menkiausių. O lapai tai pakankamai seni - jei būtų mozaikinis virusas, tikrai būtų nekrozinių taškų.
Manau, kad tik priežiūros klaidos - gal nepersodinti iki šiol, gal per rūgštus substratas ar kažkas panašaus, nes panašu, kad tik paprasčiausias geležies stygius.

na vat

Kiek atsimenu ji buvo sakius, kad ir kiti lapai dėmėti. Foto daryta prieš šviesą , tai nelabai matosi.
Kai pas mane toks margumas buvo, tai jis buvo ir ant jaunų lapų, tik mažiau margas