QUOTE(Apuokas @ 2013 04 08, 10:22)
o po to stengsiuos laikytis MĖ (mažiau ėsk)
užsidėjau
http://kinozal.tv/de...s.php?id=639186

man tiek būtų pats tas
 man tiek būtų pats tas   
  įdomu koks,nes jau tos snaigės iš proto išvarys
 įdomu koks,nes jau tos snaigės iš proto išvarys   

Kaip tai sunkiai veikia ir dieta MĖ,bet kur ji labai veiks,kai ir amžius jau matyt tas,kai apykaitos apsisukimai lėtesni(nes po dukros gimimo su šita dieta man maždaug per pusmetį pavyko numest 20kg),o ir judesio apskritai mažai-atskėliau,pavalgiau,valgydama klest prie kompo,paskui apsitvarkius,jei oras geras,su mažiuliu truputuką laukutin,vaiką pietų užsimigdžius vėl sėdimoji betarpiškai prilimpa prie kėdės ir mamka žiūri filmus.Fizinio darbo gauna tik pirštai-mat būna priversti megzt-nert.Tai va taip ir gaunasi,kad svorį "meti" amžinai,o jis,brudas,linkęs geriau augti,nei mažėti
  Kaip tai sunkiai veikia ir dieta MĖ,bet kur ji labai veiks,kai ir amžius jau matyt tas,kai apykaitos apsisukimai lėtesni(nes po dukros gimimo su šita dieta man maždaug per pusmetį pavyko numest 20kg),o ir judesio apskritai mažai-atskėliau,pavalgiau,valgydama klest prie kompo,paskui apsitvarkius,jei oras geras,su mažiuliu truputuką laukutin,vaiką pietų užsimigdžius vėl sėdimoji betarpiškai prilimpa prie kėdės ir mamka žiūri filmus.Fizinio darbo gauna tik pirštai-mat būna priversti megzt-nert.Tai va taip ir gaunasi,kad svorį "meti" amžinai,o jis,brudas,linkęs geriau augti,nei mažėti   tai va prieš pusvalandį gavau gerą virtualų spyrį subinėn nuo draugės
  tai va prieš pusvalandį gavau gerą virtualų spyrį subinėn nuo draugės   Ji jau keletą savaičių lanko sporto klubą.Tai paskambino ir griežtai pasakė ŽINAI KĄ,DRAUGE,SU SAVO NUGARA TU TUOJ VISAI NEPAEISI,TAI VARAI SPORTUOT. JULIUKĄ GALI IR PAS MANE ATVEŽT IR PIRMYN. N dar daugiau ji man ten supasakojo,o man jau kaip ir parūpo,kad gal ir nugarą pataisyčiau,ir lašiako kokį gramą nutirpinčiau..Tai va gal su dukra nuo ryt ir pamėginsim
  Ji jau keletą savaičių lanko sporto klubą.Tai paskambino ir griežtai pasakė ŽINAI KĄ,DRAUGE,SU SAVO NUGARA TU TUOJ VISAI NEPAEISI,TAI VARAI SPORTUOT. JULIUKĄ GALI IR PAS MANE ATVEŽT IR PIRMYN. N dar daugiau ji man ten supasakojo,o man jau kaip ir parūpo,kad gal ir nugarą pataisyčiau,ir lašiako kokį gramą nutirpinčiau..Tai va gal su dukra nuo ryt ir pamėginsim   

O ant saulutės jau ir balos
 O ant saulutės jau ir balos   

jau greit tablečių reiks nuo to sniego

Dabar pirmadieni pradejau su varske ir kefyru, gal seksis geriau...

prasidės savos salotos, vyro nebus, galėsiu pasireguliuot meniu
  prasidės savos salotos, vyro nebus, galėsiu pasireguliuot meniu 
  Mama pasodino kažkokių pomidorų,kurie augt gali vazone balkone.. Aišku,ten nebus valgymui pilna burna,bet man jau faina vien tuo,kad mažiulis galės ateit,nusiskint ir valgyt..Jei tik augs,aišku
  Mama pasodino kažkokių pomidorų,kurie augt gali vazone balkone.. Aišku,ten nebus valgymui pilna burna,bet man jau faina vien tuo,kad mažiulis galės ateit,nusiskint ir valgyt..Jei tik augs,aišku   

Tai bandysiu simet verandoj, ten kaip siltnamis koks, pernai man isnestas citrinmedis 5 citrinas subrandino. Tiesa, derliaus nesulaukem, nes parnesus i kambari, citrinmedis numete visus lapus ir visus nesunokusius vaisius
 Tai bandysiu simet verandoj, ten kaip siltnamis koks, pernai man isnestas citrinmedis 5 citrinas subrandino. Tiesa, derliaus nesulaukem, nes parnesus i kambari, citrinmedis numete visus lapus ir visus nesunokusius vaisius  

... Apie doktora lyg maciau pirma sezona
 ... Apie doktora lyg maciau pirma sezona  tik galvoju pradeti jau antra ar laukti Sklifo
 tik galvoju pradeti jau antra ar laukti Sklifo