Įkraunama...
Įkraunama...

Stacionarūs kompiuteriai

QUOTE(Julius3 @ 2006 11 16, 09:19)
Surinkau uzh ~4100 Lt, berods nieko neraleidau.
Jei iki 4500 izh mano pasiulytos komplektacijos siulyciau RAM'o 2 GB imt.
Arba video plokshte geresne.

RAM Kingston DDR2 1GB DDR533 CL4 379.00 Lt.
DVD Asus DRW-1608P3S WHITE DVD+/-RWxMulti Drive, DL 16x bulk 131.00 Lt.
FDD SONY FLOPPY DRIVE 1.44BLACK 19.80 Lt.
HDD SEAGATE 320GB 7200rpm 16MB cache SATA2 NCQ 364.00 Lt. 
KEYBOARD Logitech Black Value Keyboard LT layout PS/2 OEM 26.00 Lt.
MOnitorius VIEWSONIC LCD 19" VP930 slim 0.294 1280x1024 1000:1 250cd 170/170 8ms DVI-D Pivot TCO03 Silver/Black 1374.00 Lt.
CPU INTEL Core 2 Duo E6300 LGA775 1.86GHz (1066MHz, 2MB) BOX 675.00
MB ASUS P5L 1394 S775 I945P DDR2 SATA2 GBL FW 6CH HD 355.00 Lt.
MOUSE Pelė Logitech S96 Wheel Optical black PS/2 24.00 Lt.
VIDEO MSI PCI-E Geforce 7600GT 256MB DDR3 128bit 2xDVI/TV out Lite  572.00 Lt.
Korpusas INTER-TECH IT-2011 (Prescott ready) Midi Tower, ATX 400W, Black/Silver 199.00 Lt.

Viso 4118.80 Lt

Kad ramo 2gb tai cia be kalbu.
Ir procas kaip tai nelabai man patinka. Noreciau bent jau 6400, aisku super būtų e6600. Hdd bent jau aš tai tik WD pripažįstu.
Beje, Juliau3, ką duoda tie megabaitai nurodyti prie procesoriaus. 6300 ir 6400 turi po 2MB, o 6600 ir 6700 jau po 4 Mb. Aišku 4 geriau, bet realiai kompo darbui ką tai duoda?
Papildyta:
Beje kurioj firmoj kainas žiūri?
Ir dar norėjau paklaust ar šie metai paskutiniai, kai nusipirkus kompą galima susigrąžinti 27 proc.?
Atsakyti
QUOTE(cerber @ 2006 11 16, 09:12)
Kad ramo 2gb tai cia be kalbu.
Ir procas kaip tai nelabai man patinka. Noreciau bent jau 6400, aisku super būtų e6600. Hdd bent jau aš tai tik WD pripažįstu.
Beje, Juliau3, ką duoda tie megabaitai nurodyti prie procesoriaus. 6300 ir 6400 turi po 2MB, o 6600 ir 6700 jau po 4 Mb. Aišku 4 geriau, bet realiai kompo darbui ką tai duoda?
Papildyta:
Beje kurioj firmoj kainas žiūri?
Ir dar norėjau paklaust ar šie metai paskutiniai, kai nusipirkus kompą galima susigrąžinti 27 proc.?

Na matai, su tokiais norais i 4 k lt tikrai netilpsi, nebent pigiausia monitoriu imt.
HDD asmenishkai manau, kad visishkai dzin koks. Loterija su jais ir tiek. Bet kuris gali sugest. Dabar pas mane jau kokie 3-4 metai Hitachi, pas broli 2 samsungai viskas veikia smile.gif
Ten yra spartinancioji atmintis cache, darbo greiciui turi reikshmes.
Cia kainos Fortako.
Mokesciu susigrazhinima perkant kompa tikrai pratese, berods dar 4 metam.
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2006 11 16, 09:51)
kiek pasenusius zinios.
Dabar intel ir amd procesoriu kainos labai apyliges,
Kai intel pristate savo core 2 duo technologijos procesorius, kainos zymiai krito.
Dabar gal pries naujuosius tai nelabai pastebima ( sukeltos kainos), bet jau koki vasario men, tai manau aiskiai tai galesite pamatyti.

P.S pas pacia amd stovi kompe. Bet man tai jokios skirtumo, kas tenai stovi - svarbu kad stabiliai ir gerai dirbtu, bei patenkintu mano poreikius.

Na dėl žinių senumo, tai juk pati pradėjai kalbėti apie senus Duron procesorius. Aš tik paneigiau tavo klaidingą nuomonę ir pateikiau įrodymus.

Na va, pati AMD vartotoja, bet peikiate ši gamintoją nepagrįstai ax.gif
Atsakyti
bigsmile.gif

Ai kaip įdomu kai čia ginčai kyla. Na bet tiek to - kurį laiką nebesidomiu kompiuterių madom ir gyvent ramiau pasidarė. O darbas mano buvo susijęs su visai kitos architektūros kompais - IBM, DELL, SUN serveriais - tiksliau jų softu, tai man namų kompiuteriai visada išliks žaisliukai lyginant su jais. Tai tarkim mano žinios apie namų kompus žymiai ir ryškiai silpnesnės nei kai kurių čia rašančių - puiku - proga pasireikšt wink.gif

Svarbiausia kad čia žmonės gautų patarimų, o ne skaitytų žinovų nuomonių ginčus smile.gif
Atsakyti
Turiu kompiuterį pirktą prieš 2 metus, tai norėjau paklausti ar norint pasididinti kietojo disko talpą nereiks man visų programų perinstaliuoti? Nes dabar yra 110 Gb, kaip ir mažoka g.gif Pačio procesoriaus tai turbūt neįmanoma pakeisti ?
Ir dar įdomu ką nurodo tie skaičiai 3.00 GHz, ar čia nurodo kompiuterio spartą, kažin čia daug ar mažai ?
Atsakyti
QUOTE(kilte @ 2006 11 16, 13:36)
Turiu kompiuterį pirktą prieš 2 metus, tai norėjau paklausti ar norint pasididinti kietojo disko talpą nereiks man visų programų perinstaliuoti? Nes dabar yra 110 Gb, kaip ir mažoka  g.gif Pačio procesoriaus tai turbūt neįmanoma pakeisti ?
    Ir dar įdomu ką nurodo tie skaičiai 3.00 GHz, ar čia nurodo kompiuterio spartą, kažin čia daug ar mažai ?

Pasididint disko talpos negalima, reikia pirkt nauja diska. Perinstaliuot nera butina, pajungs antra diska ir tiek.
Procesoriu pakeist galima.
3 Ghz cia procesoriaus taktinis dazhnis. Jis nurodo kompiuterio sparta.
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2006 11 16, 13:57)
Pasididint disko talpos negalima, reikia pirkt nauja diska. Perinstaliuot nera butina, pajungs antra diska ir tiek.
Procesoriu pakeist galima.
3 Ghz cia procesoriaus taktinis dazhnis. Jis nurodo kompiuterio sparta.

Na taip aš tą ir turėjau omeny, kad pasidinti reiškia naują diską dasipirkti smile.gif Tai visai nebūtina naujo kompo pirkti, daug ką galiu pakeisti ir bus normaliai biggrin.gif O koks yra geras taktinis dažnis ? Čia 3 ghz turbūt mažokai ?
Atsakyti
QUOTE(kilte @ 2006 11 16, 14:15)
Na taip aš tą ir turėjau omeny, kad pasidinti reiškia naują diską dasipirkti smile.gif Tai visai nebūtina naujo kompo pirkti, daug ką galiu pakeisti ir bus normaliai  biggrin.gif O koks yra geras taktinis dažnis ? Čia 3 ghz turbūt mažokai ?

3 GZh visai normaliai, ziurint koks procesorius aishku, jei AMD Athlon, ar Intel Pentium tai normaliai. Jei Intel Celeron ar AMD Semptron tai silpnoki jau.
Atsakyti
Gal kas galite patarti. Noriu pirkti kompiuteri, bet nelabai ismanau apie tas technikas. 4u.gif Nieko mandro su juo nezadu daryti, bet turiu dideli vaika, kuriam aktualu visokie zaidimai, tai turbut reikalinga, kokia geresne vaizdo korta? O kaip su kita gelezimi. Kam teikti pirmenybe, ko galima atsisakyti?
Atsakyti
QUOTE(*Bonita* @ 2006 11 16, 14:36)
Gal kas galite patarti. Noriu pirkti kompiuteri, bet nelabai ismanau apie tas technikas.  4u.gif Nieko mandro su juo nezadu daryti, bet turiu dideli vaika, kuriam aktualu visokie zaidimai, tai turbut reikalinga, kokia geresne vaizdo korta? O kaip su kita gelezimi. Kam teikti pirmenybe, ko galima atsisakyti?

Dar RAM'o ne mazhiau 1 GB, ir monitoriaus gero.
Manau, kad optimali viedo korta Nvidia 7600GT.
Beje kiek pinigu ruoshiesi ishleist?
Atsakyti
smile.gif+2006 11 16, 13:12-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 11 16, 13:12)
Na dėl žinių senumo, tai juk pati pradėjai kalbėti apie senus Duron procesorius. Aš tik paneigiau tavo klaidingą nuomonę ir pateikiau įrodymus.

Na va, pati AMD vartotoja, bet peikiate ši gamintoją nepagrįstai  ax.gif

painiojiesi kiek - apie Duron as nesakiau nei zodzio.

O amd as nepeikiu - minejau, kad manvisai nesvarbu, kas stovi kompe. Svarbu kad jisai stabiliai ir gerai dirbtu, bei patenkintu mano poreikius.
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2006 11 16, 17:40)
painiojiesi kiek - apie Duron as nesakiau nei zodzio.

O amd as nepeikiu - minejau, kad manvisai nesvarbu, kas stovi kompe. Svarbu kad jisai stabiliai ir gerai dirbtu, bei patenkintu mano poreikius.

Kaltas. Sumaišiau tave su Shyna. blush2.gif
Atsakyti