QUOTE(Liniukste @ 2013 05 10, 10:11)
Tragikomedijos vyksta aplinkui
daugiau nera ir ko bepridurti, bet kaip taip galima. pakilo pareigos, laipsnis ir ka vadinasi gali cia zmones stumdyti ir rekalioti. pasidaro pasaulio bambos patys geriausi patys paciausi. Na nieko, galim but ramios ir zinoti, kad daugiau ant tokiu mokslininku nebepapulsim 
mano profesorius isleido nauja knyga tik ir sako islaikysit jei turesit sita knyga ir is jos ismoksit. bet kadangi jo metodika kad is kurso 60 proc kartoja kursa tai nei jo knyga nepadejo. Ačiū D.... aš nepatekau į ta skaičių ir iš trečio perlaikymo (jau mokamo) išlaikiau
buvo mano grupioke kuri tris kart ejo pas ji ir tai neislaike. tai metodininke pervede visus pas kita destytoja. vienu zodziu as nesuprantu kaip taip galima daryti....

mano profesorius isleido nauja knyga tik ir sako islaikysit jei turesit sita knyga ir is jos ismoksit. bet kadangi jo metodika kad is kurso 60 proc kartoja kursa tai nei jo knyga nepadejo. Ačiū D.... aš nepatekau į ta skaičių ir iš trečio perlaikymo (jau mokamo) išlaikiau

siaubas...

Mano vyrui dar geriau buvo- užsisėdo jį vienas dėstytojas ir turėjo n kartų perlaikyt egzą, kol galiausiai žodis į žodį nuo knygos viską nupylė ir vis tiek neišlaikė, nes atseit negerai atsakė