Įkraunama...
Įkraunama...

Rašančios magistrinį darbą. Bendri vargai

QUOTE(Liniukste @ 2013 05 10, 10:11)
Tragikomedijos vyksta aplinkui biggrin.gif daugiau nera ir ko bepridurti, bet kaip taip galima. pakilo pareigos, laipsnis ir ka vadinasi gali cia zmones stumdyti ir rekalioti. pasidaro pasaulio bambos patys geriausi patys paciausi. Na nieko, galim but ramios ir zinoti, kad daugiau ant tokiu mokslininku nebepapulsim biggrin.gif
mano profesorius isleido nauja knyga tik ir sako islaikysit jei turesit sita knyga ir is jos ismoksit. bet kadangi jo metodika kad is kurso 60 proc kartoja kursa tai nei jo knyga nepadejo. Ačiū D.... aš nepatekau į ta skaičių ir iš trečio perlaikymo (jau mokamo) išlaikiau smile.gif buvo mano grupioke kuri tris kart ejo pas ji ir tai neislaike. tai metodininke pervede visus pas kita destytoja. vienu zodziu as nesuprantu kaip taip galima daryti....

siaubas... doh.gif
Mano vyrui dar geriau buvo- užsisėdo jį vienas dėstytojas ir turėjo n kartų perlaikyt egzą, kol galiausiai žodis į žodį nuo knygos viską nupylė ir vis tiek neišlaikė, nes atseit negerai atsakė biggrin.gif tai tik pas katedros vedėją išsiaiškino viską doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 05 10, 09:39)
siaubas...  doh.gif
Mano vyrui dar geriau buvo- užsisėdo jį vienas dėstytojas ir turėjo n kartų perlaikyt egzą, kol galiausiai žodis į žodį nuo knygos viską nupylė ir vis tiek neišlaikė, nes atseit negerai atsakė  biggrin.gif  tai tik pas katedros vedėją išsiaiškino viską  doh.gif

Kaip žiauru... g.gif doh.gif nepatiko akytes ir turėsi vargelio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 05 10, 10:41)
Kaip žiauru... g.gif  doh.gif nepatiko akytes ir turėsi vargelio  unsure.gif

Tai jam taip ir pasakė- nepatinki doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 05 10, 09:43)
Tai jam taip ir pasakė- nepatinki  doh.gif

Bet gerai, kad viskas išsisprendė. tikrai tada tokiu atveju tik pas Dekaną ir prie komisijos laikyti egzaminą.
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 05 10, 10:51)
Bet gerai, kad viskas išsisprendė. tikrai tada tokiu atveju tik pas Dekaną ir prie komisijos laikyti egzaminą.

Užteko su katedros vedėju pasikalbėti ir pas jį laikyt egzaminą ax.gif tai pasiguoskim, kad mum iki tokio lygio nebuvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 05 10, 09:53)
Užteko su katedros vedėju pasikalbėti ir pas jį laikyt egzaminą  ax.gif tai pasiguoskim, kad mum iki tokio lygio nebuvo unsure.gif

Tai dėl to galim džiaugtis mes smile.gif na aš šimtu proc džiaugsiuos kai pas profesoriu islaikysiu smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 05 10, 11:15)
Tai dėl to galim džiaugtis mes smile.gif na aš šimtu proc džiaugsiuos kai pas profesoriu islaikysiu smile.gif)))

Kaip darbą apsigynus biggrin.gif

Na, merginos, visom gero savaitgalio, darbingos nuotaikos rašančioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 05 10, 08:08)
Ir jau bus viskas tau smile.gif ?

Nebent dar lieps ka koreguot blush2.gif

ziuriu jum nesimiega, kad nuo ryto jau pliurpiat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shampe @ 2013 05 10, 11:56)

Na tikiuos, kad jau viskas bus super thumbup.gif
Tai kur čia miegosi darbus dirbam lotuliukas.gif Šiaip šiandien aš darbiuke tinginiauju blush2.gif ax.gif ax.gif Biški parašinėju magistriniam biški čia biški padirbu mirksiukas.gif smile.gif barbe devyndarbe lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shampe @ 2013 05 10, 12:56)

Nesimiega biggrin.gif mano mazas zadintuvas mane kelia kaip i darba nuo 7 val biggrin.gif
Atsakyti
Nu va, liko man dar 3 savaitės darbui pabaigti, birželio vidury gynimai.
Nesistumiu į priekį blink.gif Nėr motyvacijos kažkaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 05 11, 22:36)
Nu va, liko man dar 3 savaitės darbui pabaigti, birželio vidury gynimai.
Nesistumiu į priekį  blink.gif  Nėr motyvacijos kažkaip  doh.gif

Na dar truputi laiko liko smile.gif Reik gero spyrio i uzpakali ir atsiras motyvacija biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Susikaupk atsisesk prie pc ir lauk ikvepimo ax.gif
Atsakyti