Įkraunama...
Įkraunama...

Rašančios magistrinį darbą. Bendri vargai

Tai kada jum gynimas? smile.gif
Skaitau ir jau gasdinuosi, reikia nebeskaityt. smile.gif
Man geriausia eiti pirmai, greičiau ir ramiau po to būna, negu girdint, kaip kitus taršo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 05 13, 12:07)
Man geriausia eiti pirmai, greičiau ir ramiau po to būna, negu girdint, kaip kitus taršo. biggrin.gif

Nesigasdink biggrin.gif Man irgi yra eit geriausiai pirmai smile.gif kai gyniaus bakalaurus abu kartus ejau pirma smile.gif ir geriausiai smile.gif apsigini ir paskui sedi sau atsiputus ir visa laiminga smile.gif
Man magistro gynimas bus tik ziema smile.gif kol kas vyksta magistro daliu atsiskaitymas. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 05 13, 13:07)

Norėčiau i aš eiti pirma, bakalaure visus darbu gyniausi pirma, o dabar teks laukt paskutinei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 05 13, 13:44)
Norėčiau i aš eiti pirma, bakalaure visus darbu gyniausi pirma, o dabar teks laukt paskutinei  doh.gif

Kai pavardė pasikeičia tai ir vietos keičiasi biggrin.gif Aš dabar neįsivaizduioju kelinta eisiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 05 13, 14:48)
Kai pavardė pasikeičia tai ir vietos keičiasi biggrin.gif Aš dabar neįsivaizduioju kelinta eisiu  g.gif

Problema su tom pavardem lotuliukas.gif as nekeiciu ir man ramu biggrin.gif

Aquarel, tau tai stiprybes 4u.gif tiek ce ir beliko, tuok apsigynusi busi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shampe @ 2013 05 14, 16:15)
Problema su tom pavardem  lotuliukas.gif  as nekeiciu ir man ramu biggrin.gif

Aquarel, tau tai stiprybes  4u.gif  tiek ce ir beliko, tuok apsigynusi busi  mirksiukas.gif

Nedėkosiu, o tai paskui nepasiseks biggrin.gif
Ale, panos, žinokit, bijot pradedu unsure.gif šiandien jau n-ajį kartą perdariau savo prezentaciją doh.gif vis nepatinka man ir atrodo, kad vis ne taip ir ne tokią info atsirenku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 05 14, 15:23)
Nedėkosiu, o tai paskui nepasiseks  biggrin.gif
Ale, panos, žinokit, bijot pradedu  unsure.gif  šiandien jau n-ajį kartą perdariau savo prezentaciją  doh.gif  vis nepatinka man ir atrodo, kad vis ne taip ir ne tokią info atsirenku  doh.gif

Nusiramink, ikvepk... viskas bus gerai smile.gif nebesedek ir nebekeitinek nieko. nes gali visiskai i pievas nukeisti. Nebeziurek i darba siandien. Rytoi pasiskaityk pasimokink kalbeti ir viskas bus super. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 05 14, 16:26)
Nusiramink, ikvepk... viskas bus gerai smile.gif nebesedek ir nebekeitinek nieko. nes gali visiskai i pievas nukeisti. Nebeziurek i darba siandien. Rytoi pasiskaityk pasimokink kalbeti ir viskas bus super.  4u.gif

Tai jau taip ir padariau- palikau kaip yra, nes jau nebeišmąstau, kapi dar paprasčiau visas išvadas ir rekomendacijas pateikt doh.gif Ryt pasirašysiu kalbą ir bus gerai unsure.gif tikiuos...
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 05 14, 15:29)
Tai jau taip ir padariau- palikau kaip yra, nes jau nebeišmąstau, kapi dar paprasčiau visas išvadas ir rekomendacijas pateikt  doh.gif  Ryt pasirašysiu kalbą ir bus gerai  unsure.gif tikiuos...

Aišku taip ir bus. tu tik nusiramink ir neprisigalvok visokiu nesamoniu. puikiai parasiai, pati rasei zinai kas ten parasyta ir papasakosi viska kuo puikiausiai. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aquarel nusipelnei jau manau poilsio ir megstamos veiklos smile.gif
taip ir buna, kuo daugiau skaitai tuo labiau nebepatinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shampe @ 2013 05 14, 16:56)
Aquarel nusipelnei jau manau poilsio ir megstamos veiklos smile.gif
taip ir buna, kuo daugiau skaitai tuo labiau nebepatinka  ax.gif

Jap, kuo daugiau gilinuos į pristatymą, tuo labiau nepatinka doh.gif atrodo, lyg pirmą kartą rengčiau darbo pristatymą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 05 15, 08:12)
Jap, kuo daugiau gilinuos į pristatymą, tuo labiau nepatinka  doh.gif  atrodo, lyg pirmą kartą rengčiau darbo pristatymą  doh.gif

Nervai daro savo ax.gif kad ir kaip kiti sako kad nebijo, visvien nerimas kazkoks buna mirksiukas.gif
Atsakyti