Įkraunama...
Įkraunama...

Rašančios magistrinį darbą. Bendri vargai

QUOTE(Aquarel @ 2013 05 18, 10:29)
Ačiū už sveikinimus  4u.gif  pasidariau sau mini atostogas ir išvykau pailsėti pas tėvus biggrin.gif
Aš gyniausi socialinės politikos katedroje smile.gif

fainai smile.gif as daba niurkstu prie mbd biggrin.gif nes kitamet gynimai smile.gif
Atsakyti
Sveikinimai, Aquarel 4u.gif 4u.gif įsivaizduoju, koks geras jausmas wink.gif

aš savo darbą irgi pridaviau katedrai, ir jau td jaučiaus taip, tarsi viskas būtų baigta smile.gif dar savaitę pasikankinsiu iki gynimų, ir tikiuos, įsirašysiu į laimingųjų diplomuotojų gretas mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(blondaj @ 2013 05 19, 13:19)
Sveikinimai, Aquarel  4u.gif  4u.gif įsivaizduoju, koks geras jausmas wink.gif

aš savo darbą irgi pridaviau katedrai, ir jau td jaučiaus taip, tarsi viskas būtų baigta smile.gif dar savaitę pasikankinsiu iki gynimų, ir tikiuos, įsirašysiu į laimingųjų diplomuotojų gretas  mirksiukas.gif

Kada tau gynimas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blondaj @ 2013 05 19, 12:19)

aš savo darbą irgi pridaviau katedrai, ir jau td jaučiaus taip, tarsi viskas būtų baigta smile.gif dar savaitę pasikankinsiu iki gynimų, ir tikiuos, įsirašysiu į laimingųjų diplomuotojų gretas  mirksiukas.gif

Tai žinoma, kad įsipaišysi smile.gif palaikysi Aquarel kompanija biggrin.gif 4u.gif o mes tave palaikysim už rankutes kai ginsies blush2.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Magde100 @ 2013 05 18, 18:22)
fainai smile.gif  as daba niurkstu prie mbd biggrin.gif nes kitamet gynimai smile.gif

Kantrybės ir dar kartą kantrybės 4u.gif

QUOTE(blondaj @ 2013 05 19, 13:19)

Sveikinu priartėjus prie lemiamos dienos biggrin.gif pranešk, kada gynimas, palaikysiu kumštukus už tave smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Liniukste @ 2013 05 20, 08:09)
Tai žinoma, kad įsipaišysi smile.gif palaikysi Aquarel kompanija  biggrin.gif  4u.gif  o mes tave palaikysim už rankutes kai ginsies  blush2.gif  cool.gif

Linkiukste, kaip pačiai sekas kankint magistrinį? biggrin.gif
Atsakyti
Na nieko, normaliai... arba jis mane iveiks arba as ji biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

vel nebezinau kaip man cia analizuot kaip man cia rasyti... su vadovu visa sav negaliu susisiekt... tiesiog neatraso... sunku yra kai tik gyvai konsultuoja... verysad.gif
noretusi kad bent i laiskus atsakytu ir paskirtu susitikimo data.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 05 20, 11:14)
Na nieko, normaliai... arba jis mane iveiks arba as ji biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

vel nebezinau kaip man cia analizuot kaip man cia rasyti... su vadovu visa sav negaliu susisiekt... tiesiog neatraso... sunku yra kai tik gyvai konsultuoja...  verysad.gif
noretusi kad bent i laiskus atsakytu ir paskirtu susitikimo data.... g.gif

Bet kaip erzina, tokie destytojai doh.gif man bakalauro buvo toks- susitart tik skambuciu, konsultacijos tik gyvai ir pastabos tik ranka rasytos doh.gif nusiramink, viskas bus gerai 4u.gif pasiguosk, kad dar ne paskutines dienos pries atidavima darbo ir turi laiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 05 20, 12:47)
Bet kaip erzina, tokie destytojai  doh.gif man bakalauro buvo toks- susitart tik skambuciu, konsultacijos tik gyvai ir pastabos tik ranka rasytos doh.gif  nusiramink, viskas bus gerai  4u.gif pasiguosk, kad dar ne paskutines dienos pries atidavima darbo ir turi laiko biggrin.gif

na taip iki galutinio varianto atidavimo dar turiu laiko, bet reikia atiduoti analizę jau. t.y. reikejo paskelbė kad gegužės 10 reikėjo jau priduoti, nors terminas visiems birželio pabaiga. kazkoks apsurdas... aš tuo laiku net neturejau parasius kitu rupesciu pilna buvo...
sakiau jei per savaite neatrasys... rasysiu metodininkei biggrin.gif ieskosiu kitais budais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 05 20, 14:04)
na taip iki galutinio varianto atidavimo dar turiu laiko, bet reikia atiduoti analizę jau. t.y. reikejo paskelbė kad gegužės 10 reikėjo jau priduoti, nors terminas visiems birželio pabaiga. kazkoks apsurdas... aš tuo laiku net neturejau parasius kitu rupesciu pilna buvo...
sakiau jei per savaite neatrasys... rasysiu metodininkei biggrin.gif ieskosiu kitais budais  ax.gif

Aš tai gal jau dabar metodinikės užklausčiau- ką daryyyyyyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 05 20, 13:34)
Aš tai gal jau dabar metodinikės užklausčiau- ką daryyyyyyt biggrin.gif

pirma noriu uzbaigti ir pasirasyti o tada klausiu smile.gif per sia savaite simtu proc pabaigsiu smile.gif dar 10 lapu liko prirasyti smile.gif parasysiu kaip moku kaip zinau o tada jau lauksiu komentaru kazkokiu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 05 20, 14:39)
pirma noriu uzbaigti ir pasirasyti o tada klausiu smile.gif per sia savaite simtu proc pabaigsiu smile.gif dar 10 lapu liko prirasyti smile.gif parasysiu kaip moku kaip zinau o tada jau lauksiu komentaru kazkokiu biggrin.gif biggrin.gif

Na ir teisingai- padaryk, kaip moki, o istaisyt spesi visada 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 05 20, 14:39)
Na ir teisingai- padaryk, kaip moki, o istaisyt spesi visada  4u.gif  biggrin.gif

Teip blush2.gif ax.gif

bet kaip tau fainai mirksiukas.gif laisvo oro direktore biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti