Įkraunama...
Įkraunama...

Rašančios magistrinį darbą. Bendri vargai

Sveikos, rašytojos, na, kaip sekasi su darbukais? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mokslininkės smile.gif
pasidalinsiu naujienomis: po tokio gana keisto katedrinio, darbas buvo pataisytas, įkeltas į sistemą, ir rytoj ajajajjajaj jau viešas gynimas ax.gif tik neaišku nei valanda, nei auditorija, nei recenzento atsiliepimas.. ta proga net atostogas iš darbo pasiemiau, kad normaliai ateit į gynimą doh.gif ir liko vienintelis darbas, pasidaryt skaidres, bet toks atsipūtimas, kad nekyla ranka doh.gif

kaip JŪs laikotės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blondaj @ 2013 05 27, 11:14)
Sveikos, mokslininkės smile.gif
pasidalinsiu naujienomis: po tokio gana keisto katedrinio, darbas buvo pataisytas, įkeltas į sistemą, ir rytoj ajajajjajaj jau viešas gynimas  ax.gif tik neaišku nei valanda, nei auditorija, nei recenzento atsiliepimas.. ta proga net atostogas iš darbo pasiemiau, kad normaliai ateit į gynimą  doh.gif ir liko vienintelis darbas, pasidaryt skaidres, bet toks atsipūtimas, kad nekyla ranka  doh.gif

kaip JŪs laikotės?  4u.gif

Sveikinu, įveikus pirmąjį etapą 4u.gif thumbup.gif bet kaip žinosi, kelintą ir kur turėsi ryt gintis? biggrin.gif palaikysiu kumštukus už tave thumbup.gif
Man irgi nekilo ranka darytis skaidrių, o galiausiai per gynima gavos taip, kad reikėjo viską kuo greičiau pristatyti, tai nelabai, kas bekreipė dėmesį į tai, kas ten jose parašytą ar pavaizduota doh.gif
Atsakyti
labas, mergaites. blondaj butinai pranesk kaip tau rytoi seksis smile.gif būsim didžiausios tavo gerbėjos smile.gif Aquarel o kaip suprast nesidomejo skaidrėm? tai labiau klausinėjo? laiko stygius buvo ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 05 27, 12:56)
labas, mergaites. blondaj butinai pranesk kaip tau rytoi seksis smile.gif būsim didžiausios tavo gerbėjos smile.gif Aquarel o kaip suprast nesidomejo skaidrėm? tai labiau klausinėjo? laiko stygius buvo ar kaip?

Visos buvom pasiruošę pristatymus po 7-8 min, o atejus komisijai pasakė, kad leis pristatinėti tik 5 min. doh.gif tai beveik visos pravarėm greitakalbe, o aš dar paskutinė buvau tai komisijai visai vienodai rodė. Ai, ir mano tema niekas nežinojo, ko paklausit, net vadovė pasakė, kad aš geriau žinau tą temą už ją biggrin.gif iš vis gavau porą klausimų, bet tokių ne į temą, o tiesiog pasakyt savo nuomonę biggrin.gif su vienu nariu dar draugiškai pasiginčijome, tik po to sužinojau, kad jis SADM viceministras lotuliukas.gif
Neį temą, bet, manau, kad žinot tokį Navaitį, kur dažnai per tv reiškiasi apie poras ir psichologiją kalbėdamas, tai pasibaisėjau juo schmoll.gif tokio arogantiško diedo dar reiktų paieškot g.gif taip kabinėjos prie merginų, kad jau net komisijos pirmininkė ėmėsi ginti visas, tai džiaugiausi, kad iki manęs nesulaukęs išėjo.
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 05 27, 12:06)
Visos buvom pasiruošę pristatymus po 7-8 min, o atejus komisijai pasakė, kad leis pristatinėti tik 5 min.  doh.gif  tai beveik visos pravarėm greitakalbe, o aš dar paskutinė buvau tai komisijai visai vienodai rodė. Ai, ir mano tema niekas nežinojo, ko paklausit, net vadovė pasakė, kad aš geriau žinau tą temą už ją  biggrin.gif iš vis gavau porą klausimų, bet tokių ne į temą, o tiesiog pasakyt savo nuomonę  biggrin.gif su vienu nariu dar draugiškai pasiginčijome, tik po to sužinojau, kad jis SADM viceministras  lotuliukas.gif
Neį temą, bet, manau, kad žinot tokį Navaitį, kur dažnai per tv reiškiasi apie poras ir psichologiją kalbėdamas, tai pasibaisėjau juo  schmoll.gif  tokio arogantiško diedo dar reiktų paieškot  g.gif  taip kabinėjos prie merginų, kad jau net komisijos pirmininkė ėmėsi ginti visas, tai džiaugiausi, kad iki manęs nesulaukęs išėjo.

nu geras... buna visokiu žmonių... nebekvietų niekur jo ir visos mandrystės pasibaigtų...
smagu kad neturėjo ko paklausti smile.gif ir pora klausimuku nebeda smile.gif))) o kaip kitom? labai klausinėjo? ir kokia tavo tema darbo jei nepaslaptis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniukste: 27 gegužės 2013 - 12:15
QUOTE(Liniukste @ 2013 05 27, 13:14)
nu geras... buna visokiu žmonių... nebekvietų niekur jo ir visos mandrystės pasibaigtų...
smagu kad neturėjo ko paklausti smile.gif ir pora klausimuku nebeda smile.gif))) o kaip kitom? labai klausinėjo? ir kokia tavo tema darbo jei nepaslaptis  ax.gif

Kitom merginom ivairiai buvo- vienom tik po pora klausimu uzdave, kitas daugiau paklausinejo. Vienai merginai vadove neleido gintis, tai ji savarankiskai gynesi, todel gavo daugiau klausimu smile.gif dabar jau galiu pasakyt, kad ner tas gynimas toks baisus, kaip kinkos dreba pries ji biggrin.gif mano tema buvo- socialinio darbuotojo veikla profesinio orientavimo sistemoje.
Atsakyti
aišku, visiems įvairiai smile.gif na taip, pritariu, kad po visko tas gynimas vieni juokai smile.gif kažkaip galvoju jei jau praleidžia gintis tai jau ir apsiginsi tik neaišku kokiam pažymiui smile.gif)))
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif as irgi jau pridavusi savo darba biggrin.gif tai laukiu recenzijos ir vargstu su prisivertimu skaidres daryt bigsmile.gif taip nesinori, kad negaliu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 05 27, 14:13)
aišku, visiems įvairiai smile.gif na taip, pritariu, kad po visko tas gynimas vieni juokai smile.gif kažkaip galvoju jei jau praleidžia gintis tai jau ir apsiginsi tik neaišku kokiam pažymiui smile.gif)))

Nenoriu gasdint, bet siemet buvo viena mergina, kuri neapsigyne darbo sad.gif

QUOTE(shampe @ 2013 05 27, 14:22)
Sveikutes 4u.gif  as irgi jau pridavusi savo darba biggrin.gif  tai laukiu recenzijos ir vargstu su prisivertimu skaidres daryt bigsmile.gif  taip nesinori, kad negaliu schmoll.gif

Saunuole smile.gif kada gynimas?
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 05 27, 14:31)
Nenoriu gasdint, bet siemet buvo viena mergina, kuri neapsigyne darbo sad.gif
Saunuole smile.gif kada gynimas?

Kodel nepraleido? g.gif o nera taip, jei jau vadovas leidzia gint tai girdejusi kad visi ir apsigina g.gif

Jau greitai, ketvirtadieni doh.gif jau pradedu nerimaut po biskuti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(shampe @ 2013 05 27, 14:34)
Kodel nepraleido? g.gif  o nera taip, jei jau vadovas leidzia gint tai girdejusi kad visi ir apsigina g.gif

Jau greitai, ketvirtadieni doh.gif  jau pradedu nerimaut po biskuti unsure.gif

Smulkmenu nezinau, nes ne mano pogrupyje ji gynesi. Sake, kad silpnai buvo parasytas darbas ir nesugebejo tiriamosios dalies apginti.
Ketvirtadienis gera diena- tikrai geram ivertinimui apsigynsi biggrin.gif ta diena man buvo labai sekminga- apsigyniau darba, vyras laimejo sudetinga byla biggrin.gif
Atsakyti