Įkraunama...
Įkraunama...

Rašančios magistrinį darbą. Bendri vargai

QUOTE(shampe @ 2013 05 27, 13:22)
Sveikutes 4u.gif  as irgi jau pridavusi savo darba biggrin.gif  tai laukiu recenzijos ir vargstu su prisivertimu skaidres daryt bigsmile.gif  taip nesinori, kad negaliu schmoll.gif

o ir tau kaip smagu jau 4u.gif thumbup.gif pavydžiu labai.. galėtų jau ir man būti finišo tiesioji rolleyes.gif
Papildyta:
tai gal ne pati rašė mergaitė, kad nemokėjo apsiginti... Gal vadovas nepastovėjo už savo studentę... Mano vadovas visada buna komisijos pirmininkas smile.gif tai tikiuos kai as ginsiuos jis vis dar juo bus smile.gif)))))) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 05 27, 14:44)
o ir tau kaip smagu jau  4u.gif  thumbup.gif  pavydžiu labai.. galėtų jau ir man būti finišo tiesioji  rolleyes.gif
Papildyta:
tai gal ne pati rašė mergaitė, kad nemokėjo apsiginti... Gal vadovas nepastovėjo už savo studentę... Mano vadovas visada buna komisijos pirmininkas smile.gif tai tikiuos kai as ginsiuos jis vis dar juo bus smile.gif))))))  ax.gif

Ir i tavo kiema ateis tokia svente biggrin.gif
Mano vadove buvo komisijos pirmininke, tai ramiau buvo, kad nieks labai netarsys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 05 27, 14:41)
Sake, kad silpnai buvo parasytas darbas ir nesugebejo tiriamosios dalies apginti.
Ketvirtadienis gera diena- tikrai geram ivertinimui apsigynsi biggrin.gif ta diena man buvo labai sekminga- apsigyniau darba, vyras laimejo sudetinga byla biggrin.gif

aisku, buna visko. nu pamatysim dar, tu sekminga diena, o kaip man bus dar neaisku g.gif nezinau kaip skaidres reiks sudeliot, kad tilpti i laika unsure.gif

QUOTE(Liniukste @ 2013 05 27, 14:44)
o ir tau kaip smagu jau  4u.gif  thumbup.gif  pavydžiu labai.. galėtų jau ir man būti finišo tiesioji  rolleyes.gif
Gal vadovas nepastovėjo už savo studentę... Mano vadovas visada buna komisijos pirmininkas smile.gif tai tikiuos kai as ginsiuos jis vis dar juo bus smile.gif))))))  ax.gif

laukia ir taves tas finisas, tik pakentet dar reikia mirksiukas.gif
Tau smagu, o man teks be vadovo gintis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(shampe @ 2013 05 27, 13:54)
aisku, buna visko. nu pamatysim dar, tu sekminga diena, o kaip man bus dar neaisku g.gif  nezinau kaip skaidres reiks sudeliot, kad tilpti i laika unsure.gif
laukia ir taves tas finisas, tik pakentet dar reikia mirksiukas.gif
Tau smagu, o man teks be vadovo gintis verysad.gif

O KUR TAVO VADOVAS BUS? PAMATYSI VISKAS BUS GERAI smile.gif))) PALAIKYSI AQUAREL KOMPANIJA smile.gif)))))) IR GALĖSI PRADĖTI LAISVAI GYVENTI smile.gif))))))))) blush2.gif

ŠIANDIEN PAILSĖK, O RYTOI SĖSK IR PASIDARYK SKAIDRES smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 05 27, 15:04)
O KUR TAVO VADOVAS BUS? PAMATYSI VISKAS BUS GERAI smile.gif))) PALAIKYSI AQUAREL KOMPANIJA smile.gif)))))) IR GALĖSI PRADĖTI LAISVAI GYVENTI smile.gif)))))))))  blush2.gif

ŠIANDIEN PAILSĖK, O RYTOI SĖSK IR PASIDARYK SKAIDRES smile.gif

Vadove is kito universiteto, tai sake turi daug darbu ir negales dalyvauti ax.gif siandien reikia uzbaigti, rytoj planuoju su vadove aptarti. reikia pasiziurek kiek as i laika netelpu, kad butu galima pasitarti ka sutrumpinti smile.gif

Oj, kaip as laukiu kad mokytis nebereiketu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shampe @ 2013 05 27, 14:24)
Vadove is kito universiteto, tai sake turi daug darbu ir negales dalyvauti ax.gif  siandien reikia uzbaigti, rytoj planuoju su vadove aptarti. reikia pasiziurek kiek as i laika netelpu, kad butu galima pasitarti ka sutrumpinti smile.gif

Oj, kaip as laukiu kad mokytis nebereiketu blush2.gif

tai tada sėkmės susikaupiant ir darant skaidres smile.gif palauk dar kelias dieneles ir būsi pati laimingiausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 05 27, 15:26)
tai tada sėkmės susikaupiant ir darant skaidres smile.gif palauk dar kelias dieneles ir būsi pati laimingiausia  4u.gif

Jau isivaizduoju lotuliukas.gif nedekosiu, o tai nepasiseks mirksiukas.gif

Busiu laiminga kaip ir Aquarel thumbup.gif beje kada Aquarel gausi diploma? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shampe: 27 gegužės 2013 - 14:30
QUOTE(shampe @ 2013 05 27, 14:29)
Jau isivaizduoju lotuliukas.gif nedekosiu, o tai nepasiseks  mirksiukas.gif

Busiu laiminga kaip ir Aquarel thumbup.gif  beje kada Aquarel gausi diploma? blush2.gif

ir nedėkok smile.gif)) po visko galėsi padėkoti už palaikymą smile.gif))))))))))))))))) drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 05 27, 15:32)
ir nedėkok smile.gif)) po visko galėsi padėkoti už palaikymą smile.gif)))))))))))))))))  drinks_cheers.gif

Butinai, tikiuosi nepamirsiu is tos laimes bigsmile.gif o kur mes bepliurpsim pabaigusios kazi g.gif
Atsakyti
QUOTE(shampe @ 2013 05 27, 14:35)
Butinai, tikiuosi nepamirsiu is tos laimes bigsmile.gif o kur mes bepliurpsim pabaigusios kazi g.gif

reik atskiros temos smile.gif atgavusioms gyvenimo pilnatve biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tai manes vienos nepalikit čia blush2.gif palaikykit ir amn kompanija cool.gif cool.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 05 27, 16:06)
reik atskiros temos smile.gif atgavusioms gyvenimo pilnatve biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tai manes vienos nepalikit čia  blush2.gif palaikykit ir amn kompanija  cool.gif  cool.gif  cool.gif

aha, gyvenimas be universiteto lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nepaliksim, arba kartu vesimes g.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shampe @ 2013 05 27, 15:41)
aha, gyvenimas be universiteto lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nepaliksim, arba kartu vesimes g.gif  thumbup.gif

būtų gera tema biggrin.gif biggrin.gif kaifuotumėm kožną dieną lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai jau neleisiu manęs vienos palikti mirksiukas.gif seksiu iš paskos blush2.gif 4u.gif
Atsakyti