Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos IV tema

QUOTE(saridon'e @ 2013 04 11, 14:31)
jei rasit, įkelkit  4u.gif Labai daug pinigėlių investuoti negalim yra svarbesnių pirkinių  blush2.gif

niu va, geresnes neturiu,
o nuotraukos ir ner doh.gif bandau pasitaisyti ax.gif
user posted image
cia gal tik vaizdelis ne koks, nes liuti fotografavom smile.gif matosi gabalelis tu groteliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 11 balandžio 2013 - 14:08
QUOTE(saridon'e @ 2013 04 11, 13:39)
Aš savo senutėms dar neleidau žydėti turbūt be reikalo  blush2.gif

A tai kodėl neleidžiat? Mano žydi pilnu tempu, tegul džiugina bent žiedai dabar, jei pavasario nėra schmoll.gif Pernai skaudančia širdimi atsisveikinau su nušalusiom, nes buvo tiesiog apsipylusios žiedais lapkričio mėnesį iki pat šalnų.
O vitaminus (trąšas) tai jos mėgsta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 11 balandžio 2013 - 14:45
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 04 11, 11:00)
as irgi pries keleta metu uzsisakiau firmoje kuri daro konstrukcijas parduotuvems, tai tokias baltas groteles suvirino lovelio aukscio ir sonai taip uzsilenkia link lango ir ten jau varztukais igrezta. neturiu nuotraukos po ranka, rasiu tai ikelsiu, ir kainavo laaaaabai pigiai

o aš apie tokius kalbėjau ax.gif
nepykit kieno foto,bet man gražu ax.gif
user posted image
-
user posted image

QUOTE(Ambro @ 2013 04 11, 11:01)

Tiesa, jūs tręšiat kas sav?

na tikriausiai gaunasi sykis į savaitę g.gif

QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 04 11, 11:36)
Laikas į kiemą biggrin.gif Nors lango fone dar sniegas.

wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(kaktuselis @ 2013 04 11, 13:30)
-per pietų pertrauką žalioj stotelėj nusipirkau 2 pelargonijas nedidukes salmon queen ir salmon komtes su 50 proc nuolaida.  thumbup.gif, reiks pomidorus išdalinti, kad gėlytės ant palangių tilptų smile.gif
--Kažin jau galima į šiltnamį  senikes išgabenti? naktį su agro plėvele prikločiau...

- wub.gif
--aš tai dar nerizikuosiu,nors namie jau cool.gif

QUOTE(saridon'e @ 2013 04 11, 14:39)
Aš savo senutėms dar neleidau žydėti turbūt be reikalo  blush2.gif

tikrai bereikalo ax.gif

Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 04 11, 15:29)

--aš tai dar nerizikuosiu,nors namie jau  cool.gif

tiesa, nepaminėjau kad mano šiltnamis su polikarbonatine danga. (salotos ir ridikėliai jau išdygo)
Atsakyti
QUOTE(kaktuselis @ 2013 04 11, 16:39)
tiesa, nepaminėjau kad mano šiltnamis su polikarbonatine danga. (salotos ir ridikėliai jau išdygo)

pas mane plevelinis,ridikėliai lenda,salotos pridengtos iš daigų irgi nenušalė,bet aš palauksiu ax.gif
galvoju pabandymui kokią gal išnešti,bet man gaila doh.gif blush2.gif

tikiuosi gražaus stebūklo wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 11 balandžio 2013 - 16:32
Turėjo gyventi šiltnamy jauprieš 2 savaites, namie uodui nutūpti vietos nėra, tai mažiau žydinčios šiandien iškeliavo į šiltnamį, kad ir nuplėštu galu. O žydi todėl, kad iš kitos vešlesnės daigam prigenėjau, Antrus metus senių nelaikau. Jos tik tam, kad anksti žydėtų. Naujai padaigintos birželyje pražysta, jos žiemoti keliauja į namus. Dėl šalčio, tai nepripratintos prie minusinės T apšaltų, o vat rudenį tai -6 išlaiko, sunešu vėliausiai.
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2013 04 11, 15:44)
O vitaminus (trąšas) tai jos mėgsta  biggrin.gif

o kada jau pradėti tręšti reikėtų? g.gif Sakykim mano pirkti daigeliai gal jau mėnuo kaip pas mane, apie plius minus 15 cm aukščio, bet nė karto netręšiau, kažkaip galvojau perkelsiu į didesnius vazonus, kai jau apsigyvens balkone ir pradėsiu tręšti, bet gal jau ir dabar galiu trąšomis pamaitinti? mastau.gif

*MONAMI*, kaip gražu wub.gif patinka man irgi tokie neprasiskleidę žiedukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(smileja @ 2013 04 11, 20:44)
o kada jau pradėti tręšti reikėtų? g.gif Sakykim mano pirkti daigeliai gal jau mėnuo kaip pas mane, apie plius minus 15 cm aukščio, bet nė karto netręšiau, kažkaip galvojau perkelsiu į didesnius vazonus, kai jau apsigyvens balkone ir pradėsiu tręšti, bet gal jau ir dabar galiu trąšomis pamaitinti? mastau.gif

*MONAMI*, kaip gražu wub.gif patinka man irgi tokie neprasiskleidę žiedukai wub.gif

4u.gif mirksiukas.gif

aš jau pirktinius silpnai patręšiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2013 04 11, 14:44)
A tai kodėl neleidžiat? Mano žydi pilnu tempu, tegul džiugina bent žiedai dabar, jei pavasario nėra  schmoll.gif  Pernai skaudančia širdimi atsisveikinau su nušalusiom, nes buvo tiesiog apsipylusios žiedais lapkričio mėnesį iki pat šalnų.
O vitaminus (trąšas) tai jos mėgsta  biggrin.gif

pamaniau kad bus stipresnės ir vasarą labiau džiugins žiedais blush2.gif
Oj kaip nesmagu kad praradot gėliukus verysad.gif
Pernai anyta berods irgi lapkritį atvežė savo pelargonijas pas mus žiemot. Jau buvau pamiršusi tokius sodriai žalius lapus ir daug daug žiedų wub.gif aišku per savaitę dingo tas grožis bet dabar geriau nei maniškės atrodo biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 04 11, 15:29)
o aš apie tokius kalbėjau  ax.gif

user posted image

man šis variantas labiau patinka 4u.gif Reiks MB ryt parodyti gal išmastys ką gero ax.gif

*MONAMI*, peržiūrėjau jūsų albumą... 2012 09 11 darytoj nuotraukoj tos rausvos pelargonijos įstrigo wub.gif

ziogelis 2003 ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 11 balandžio 2013 - 21:39
Perziurejau ir as abuma Monami , net isiziojau tas ruzavu pelargoniju lovys superinis wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif tik gaila pas mus nera slamucio jis didele puosmena wub.gif
Reik apeiti kiema savo su fotiku bigsmile.gif
Atsakyti
ačiū merginos už pagyras 4u.gif
man jos gėlės nr1 wub.gif

va kas išsiskleidė iš vakar pumpuro wub.gif
user posted image

eisiu vardo ieškot,gal ir Ambro gražuolę užtiksiu ax.gif
Atsakyti
Peppermint Twist, jei daigas LT pirktas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 12 balandžio 2013 - 13:23