Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos IV tema

QUOTE(saridon'e @ 2013 04 10, 15:13)
, jei anksčiau nei aš ten nuvažiuosit parašykit kokios kainos, pasirinkimas? Aš labiau krūminių norėčiau bet gal ir svyrančią kokią įsigyčiau  4u.gif

Planuoju važiuoti gal tik po poros savaičių, nes namie jau nebeturiu kur jų augint, noriu į lauką tiesiai (jei šals netyčia, turiu kur sunešti nakčiai). Tiesą pasakius, man nelabai svarbu kokios ten bus, visos vienodai gražios, kai žydi thumbup.gif (aš tik su "kilmingom" dabar durniuoju biggrin.gif )Kai kalbėjau su vadybininke vasario mėn., ji mane patikino, kad tikrai turės įvairiausių, balandžio mėn. jau bus paruoštos vazonuose kabinimui.
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2013 04 10, 18:59)
Gal kuri pasakys, kokia čia čia pelargonija? Viduriukas tamsesnės spalvos  rolleyes.gif Einant iš svečių "pasiskolinau" vaikiuką...

man reikia ir lapus matyti ir žinoti krūminė ar svyranti ax.gif
tada aš jau leidžiuosi į paieškas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 04 10, 19:53)
man reikia ir lapus matyti ir žinoti krūminė ar svyranti  ax.gif
tada aš jau leidžiuosi į paieškas  biggrin.gif

Kelmas atrodo kaip krūminis, visas sumedėjęs, negenėtas...

Stiebelis jau pamerktas į vandenuką. Ne per daug lapelių palikau? g.gif

user posted image
Atsakyti
parsinesiau siandien vaikuciu pelargoniju, moteris kuri juos dave sake, kad vasara jos pelargonijos augaliukai turejo amara nuo roziu, sakykite ar nauji vaikuciai gali tureti amaru g.gif nors akimis apziurejus nesimato visiskai jokio amaro likuciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 04 10, 08:03)
pasiguosiu bent jums. Vyras tai juoktųsi jaučiu  doh.gif  nunešiau darželin gėlikę rod rosenknopp, jau žiedelį krauna. Auklėtoja su vaikučiais žiedelių pražystant laukia. NA pas mane namie swanland pink sukrovė žiedelį, na sakau nunešiu dovanų dar ir šią. Ką čia man vienai apsigrobus laikyt jas. Ateinu vakar į balkoną.......... vazonas nuvirtęs. Gėlė guli žiūriu.......nu galvoju gal viskas gerai, įsodinsiu ir vsio. Na gėlė kaip ir sveika apžiūriu o žiedelio nėraaaaaaaaaa  verysad.gif  guli nulūžęs ant žemės. tai va ir baigės mano labdara. Nors jei jau paskyriau tai visvien nunešiu kad ir be žiedelio  doh.gif

Pražys gėliukas ir daug daug žiedelių padovanos. console.gif
Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 04 10, 16:01)
pasiskambinkit ir pasiklauskit ar dar turi išsirinktų,nes berods prieš 1,5mėn ten važiavo apsipirkinėti,tai kai kurių jau nebeturėjo  ax.gif

galiu pasirodyti ax.gif man taip gražu kai jinai skleidžiasi  wub.gif
Pink Sybil  wub.gif

wub.gif kaip gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2013 04 10, 18:14)
Planuoju važiuoti gal tik po poros savaičių, nes namie jau nebeturiu kur jų augint, noriu į lauką tiesiai (jei šals netyčia, turiu kur sunešti nakčiai). Tiesą pasakius, man nelabai svarbu kokios ten bus, visos vienodai gražios, kai žydi  thumbup.gif (aš tik su "kilmingom" dabar durniuoju  biggrin.gif )Kai kalbėjau su vadybininke vasario mėn., ji mane patikino, kad tikrai turės įvairiausių, balandžio mėn. jau bus paruoštos vazonuose kabinimui.

panašu jog turėsiu rožiažiedžių pirmadienį wub.gif tai iki Babtų manau nenuvažiuosiu (nors norėčiau) blush2.gif
Daržoves ir surfinijų lovelius į antrą aukštą iškrauščiau tai pelargonijom minimum dvi-tris palanges turėsiu ax.gif

Pernai "skraidė" loveliai nuo vėtrų, reikia šiemet kažkokius tvirtinimus daryt kad nuo palangės neslystų, prilaikytų bet parduotuvėse tik balkoniniai verysad.gif suka galvą MB iš ko čia išlankstyti...

Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2013 04 11, 00:32)
Pernai "skraidė" loveliai nuo vėtrų, reikia šiemet kažkokius tvirtinimus daryt kad nuo palangės neslystų, prilaikytų bet parduotuvėse tik balkoniniai  verysad.gif suka galvą MB iš ko čia išlankstyti...

Niekaip nepamenu ka, bet kazka lauke tvirtinom lipnia juosta. Ji is abieju pusiu lipni. Jos gal skirtos kiliminei dangai priklijuot, jau nepamenu tiksliai.
Atsakyti
QUOTE(dimile @ 2013 04 10, 23:44)
Niekaip nepamenu ka, bet kazka lauke tvirtinom lipnia juosta. Ji is abieju pusiu lipni. Jos gal skirtos kiliminei dangai priklijuot, jau nepamenu tiksliai.

mes pernai tokius "šokoladukus" klijavom ant palangių (baldams man atrodo jie realiai skirti), bet nelabai ką tepadėjo. Gėlės svyra žemyn, didesnis vėjas su lietum ir ryte tenka rankioti gėles ir lovelius verysad.gif Galvojom išvengsim tų geležių išlendančių iš po palangės bet geriau jau taip negu nuostoliai tik va kad tokių tvirtinimų pirkti nerandam schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2013 04 11, 01:11)
mes pernai tokius "šokoladukus" klijavom ant palangių (baldams man atrodo jie realiai skirti), bet nelabai ką tepadėjo. Gėlės svyra žemyn, didesnis vėjas su lietum ir ryte tenka rankioti gėles ir lovelius  verysad.gif Galvojom išvengsim tų geležių išlendančių iš po palangės bet geriau jau taip negu nuostoliai tik va kad tokių tvirtinimų pirkti nerandam  schmoll.gif

pamenu viena mergina buvo įdėjusi foto su gražiais laikikliais,tai minėjo,kad darė pas meistrus
Atsakyti
ateinu pasidžiaugt- mano palergonijos jau su šaknelėmis, pasodintos thumbup.gif O kas čia minėjo jog ilgai neįsišaknyja g.gif Tikrai greitai. Jeronimas aplamai mikliai išleido šaknis, ir daug, tai net nepajuto kad nuskintas ir pasodintas- auga toliau jau žemėje thumbup.gif dėl kilmingumo dar nežinau kokios jo spas mane, pasidžiaugsiu žiedeliais kai jau pasirodys nors koks, dabartinius nuskabiau visus ir pamerkiau, bet kad labai maži buvo, kažin ar išsiskleis kada.
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 04 11, 08:15)
pamenu viena mergina buvo įdėjusi foto su gražiais laikikliais,tai minėjo,kad darė pas meistrus

as irgi pries keleta metu uzsisakiau firmoje kuri daro konstrukcijas parduotuvems, tai tokias baltas groteles suvirino lovelio aukscio ir sonai taip uzsilenkia link lango ir ten jau varztukais igrezta. neturiu nuotraukos po ranka, rasiu tai ikelsiu, ir kainavo laaaaabai pigiai
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 04 11, 10:45)
ateinu pasidžiaugt- mano palergonijos jau su šaknelėmis, pasodintos  thumbup.gif  O kas čia minėjo jog ilgai neįsišaknyja g.gif  Tikrai greitai. Jeronimas aplamai mikliai išleido šaknis, ir daug, tai net nepajuto kad nuskintas ir pasodintas- auga toliau  jau žemėje  thumbup.gif  dėl kilmingumo dar nežinau kokios jo spas mane, pasidžiaugsiu žiedeliais kai jau pasirodys nors koks, dabartinius nuskabiau visus ir pamerkiau, bet kad labai maži buvo, kažin ar išsiskleis kada.

Sveikinu! thumbup.gif

Laukiu rytojaus, kada galėsiu savo pelargonijas persodinti.... Apžiūrėjau savo naujokes, tai jau su žiedukais yahoo.gif

Tiesa, jūs tręšiat kas sav?
Atsakyti