Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos IV tema

QUOTE(Yell @ 2013 04 24, 18:41)
Turi suaugę ir išsivyste amarai, bet ne jų lervos, kurios ir atrodo kaip karputės prilipę prie lapų apatinės dalies  4u.gif

Tai, kad jei būtų lervų, vadinasi turi būti ir suaugėlių. Pasikartosiu, per didelės baimės akys biggrin.gif

Tiesa, jei jau taip norisi matyti skydamarius, tai insekticidai jokie nepadės.
Atsakyti
QUOTE(Yell @ 2013 04 24, 18:41)
Turi suaugę ir išsivyste amarai, bet ne jų lervos, kurios ir atrodo kaip karputės prilipę prie lapų apatinės dalies  4u.gif

nu man tai ant tu pelargonijų irgi atrodo kaip skydamariai. Bet nesiginčysiu - nesu specė. Esu pirkus tokias kažkada - tai prausdavau su muilu. Dabar jau nebeperku - nesinori ligų parsinešt. Turiu savo rožiažiedes tai apsikabinus ir sėdžiu - gana smile.gif jau april snow tuoj rodys savo žiedelį.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 24, 17:13)
Visų pirma, reikia juos turėti  4u.gif
Antra, turi
Trečia, jei yra abejonių, galima ir didinamą stiklą į pagalbą pasiimt.

Panašu, kad mes kalbam apie šiek tiek skirtingus kenkėjus. Jūsų nuotraukoje miltuotasis skydamaris. Aš Ambro nuotraukoje įžvelgiu tikrąjį skydamarį. Kadangi nuotrauka nėra labai kokybiška, tai būtent jai reikėtų pačiai spręsti kaip yra iš tikrųjų. Dabar nepamenu, gal nukrapščius skydelį po juo ir galima įžvelgti (pro padidinamąjį stiklą) ūselius, kojeles ir t.t. Įdėjų buvo išsakyta ne viena, o toliau jau visagalis "Google" ir lyginti orginalą su pateiktomis nuotraukomis bei daryti išvadas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 24 balandžio 2013 - 17:52
Greičiausiai reikės nufotkinti prieš saulutę, kad aiškiau matytųsi ir išdidinus lygint su jūsų fotkėmis unsure.gif Na bet purškimas žaliu muilu tikiuos nepakenkė gėlytei ax.gif
Atsakyti
Merginos - ar kas nors jau laikote pelargonijas per naktį lauke? gundausi jau vežti į kapines - motinos dienai, bet bijau, kad nušals unsure.gif vistik jauni, šiemečiai daigai.
Atsakyti

sveikos,

gal kuri turite pardavimui 1-2 daigelius apple blossom rosebud pelargonijų. Viena forumietė žadėjo parduoti, bet dabar ramuma.
Atsakyti
as jau galvoju palikti pelargonijas lauke, nebenesiosiu, gal jau nebenusals
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2013 04 25, 13:45)

Dar rytoj nakčiai ~ +2 žada, o vėliau jau šiluma, šiluma... bigsmile.gif

P.s. čia pelargonijos lapas iš arčiau rolleyes.gif Pabandžiau pakrapštyt dantų krapštuku, tai nusiėmė vos keli, o kiti ne:

https://fbcdn-sphoto...173854630_n.jpg
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 04 25, 10:18)
Merginos - ar kas nors jau laikote pelargonijas per naktį lauke? gundausi jau vežti į kapines - motinos dienai, bet bijau, kad nušals unsure.gif vistik jauni, šiemečiai daigai.

Iki birželio 06 išlieka didelė šalnų tikmybė, todėl dabar geriau našlaites sodint. Jos tikrai atlaiko ir dekoratyvumo nepraranda. Jei kaunietė, tai važiuojanti link Karmėlavos našlaičių žydinčių daigai po 1,5lt, turguj brangiau.
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2013 04 25, 12:45)

deja mano siltnami apsalo lapai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma37 @ 2013 04 25, 19:16)
deja mano siltnami apsalo lapai  verysad.gif

Deja ir maniškės šiltnamyje apšalo po savaitgalio, tai į lauką manau tikrai dar per anksti g.gif
Atsakyti
Kažkuri norėjo pažiūrėti rožiažiedę su vienu vieninteliu žiedeliu, prašome , gėrėkitės biggrin.gif labai ir nepykstu, nes kitos jau matosi su normaliais žiedynais
April Snow pirmasis žiedelis

user posted image

Atsakyti